Speedlink Prime Gaming egér vörös (SL-6396-RD-01)

Speedlink Prime Gaming egér vörös (SL-6396-RD-01)
Státusz: Nem rendelhető
Jótállás: 36 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Speedlink Prime Gaming egér vörös (SL-6396-RD-01) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Speedlink Prime Gaming egér vörös (SL-6396-RD-01) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Speedlink Prime Gaming egér vörös (SL-6396-RD-01) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ha elkezded komolyabban venni az ügyességet, aprólékos célzást és gyors reakcióidőt megkövetelő játékokat, akkor előbb vagy utóbb professzionális egérre lesz szükséged! A SPEEDLINK különböző árkategóriákba tartozó egerei képesek minden igényt lefedni, a SPEEDLINK PRIME gaming egér pedig a megfizethető árú minőséget képviseli. Nem kell hitelbe verni a házat ahhoz, hogy ezt az egeret megvásárold, de az olcsóbb árkategória mellett megkapod a profi egerek minden fő jellemzőjét: a fonott zsinórt (hogy elkerüld a leggyakoribb egérrel kapcsolatos meghibásodásokat), a 3200 dpi-s precíziós lézert (hogy a lehető legpontosabban kövesse a kurzor a legapróbb mozdulataidat), és a plusz gombokat! A Speedlinknél végül a négyirányú görgőről sem feledkeztek meg!

A három év garanciával bebiztosíthatod magadat a következő évekre, a Speedlink Prime egér pedig jól szolgáló, hűséges beviteli eszközöd lesz, aminek előnyeit a munkában, szórakozásban és a kompetitív játékokban egyaránt élvezheted majd! Mindezt megfizethető áron, egyedi vörös-fekete külsőben! Rendeld meg még most, és játssz jobban, mint valaha, akár napokon belül! Ha inkább a Speedlink két görgős Prime-egere érdekel, akkor látogass el annak adatlapjára!

KÉPGALÉRIA:

 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére