Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Madcatz Cyborg S.T.R.I.K.E 7 (Strike 7) Hardcore Gamer billentyűzet Vásárlás

Madcatz Cyborg S.T.R.I.K.E 7 (Strike 7) Hardcore Gamer billentyűzet
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: Korhatár nélkül
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
79.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

1 Éves garancia

Felhívjuk figyelmedet, hogy ez a termék garanciával kerül értékesítésre, amely rendeltetésszerű használat esetén a vásárlás napjától számítva 1 évig érvényesíthető. Amennyiben probléma merülne fel a termékkel kapcsolatban, kérjük látogass el az üzletünkbe, ahol informálódhatsz a javítás lehetőségeiről. A garancia részleteiről, illetve a jótállási feltételekről bővebben munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást. Technikai jellegű problémák esetén először kérjük látogass el releváns segítségnyújtó oldalunkra.
A Cyborg S.T.R.I.K.E 7 billentyűzet bemutatása
A folyamatosan egyre jobb és jobb termékekkel jelentkező MadCatz az elképesztően sikeres konzolos kiegészítők után visszatér a PC-s gyökerekhez: Egy professzionális gamer billentyűzettel álltak elő a kiegészítőket gyártó cég fejlesztői, méghozzá egy olyannal, ami egyértelműen a párját ritkítja. A termék minőségéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, az egyes alkotóelemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, minőségük messze meghaladja a megszokott szintet, legyen szó bármelyik vetélytársról, a maximálisan igényes kivitelezés már csak hab a tortán.

Amikor egy másodperc dönti el, hogy mi lövünk le valakit, vagy minket lőnek le, NEM MINDEGY, hogy milyen billentyűzet van a kezünk alatt. Egy normál billentyűzettel ilyen helyzetben nem sokra megyünk, mivel a mozdulatoknak ösztönösnek kell lenniük: egy profin testre szabott klaviatúrán azonban sosem fogunk mellé nyúlni. A Madcatz Cyborg családjának legújabb tagja a S.T.R.I.K.E 7 hosszú évek alatt érte el végleges formáját, melyet a moduláris felépítésnek köszönhetően tökéletesen testre szabhatunk. A Madcatz nem spórolt az anyaggal: Az aluminium alapokra épülő robosztus billentyűzet már ránézésre is tekintélyt parancsoló, de a tervezéskor azt is figyelembe vették, hogy tökéletesen ki legyen súlyozva, ne csúszkáljon, ne mozduljon el a leghevesebb összecsapások közepette sem. Ráadásul a WASD és irány gombok olyan gumírozott változatra cserélhetők (a csomag része), amin garantáltan nem fog megcsúszni az ujjunk!

A S.T.R.I.K.E 7 egyik leglátványosabb eleme kétség kívül a  a V.E.N.O.M. TFT-LCD érintőképernyő. Ezen a panelen végezhetjük el a beállítások, finomhangolások többségét: Alkalmazásokat indíthatunk (Firefox, levelező, stb) belőhetjük a billentyűzetkiosztást, hangerőt változtathatunk a játékban, makrókat futtathatunk, websiteokat is megnyithatunk a kijelzőn, ráadásul a TeamSpeak is innét vezérelhető.

A billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, melyet szintén az érintőpanelről konfigurálhatunk: egy 16 millió színből álló paletta áll rendelkezésünkre ehhez a művelethez.
Madcatz Cyborg S.T.R.I.K.E 7 (Strike 7) Hardcore Gamer billentyűzet

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére