HTC Vive + Virtual Reality KOR-FX Force Feedback mellény

HTC Vive + Virtual Reality KOR-FX Force Feedback mellény
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 990 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

A csomag tartalma:

- HTC Vive VR headset
- HTC Vive fejhallgató
- két HTC Vive kontroller
- két külső érzékelő egység
- Link Box átalakító
- két játékszoftver
- HDMi kábel
- USB kábelek
- tápkábelek
- +KOR-FX Force Feedback VR mellény

HTC Vive + Virtual Reality KOR-FX Force Feedback mellény ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A HTC és a Valve​ közösen szállnak be a VR headsetek versenyébe: íme a HTC Vive, a jelenlegi legerősebb VR eszköz, mellyel a lehető legütősebb virtuális valóságban játszódó kalandokat élheted át!

Legyen szó a világűr felfedezéséről, észvesztő sebességet diktáló versenyekről, virtuális filmekről vagy tengermélyi kalandokról, a HTC Vive mindenben a legjobbat nyújtja: (a versenytársak 16:9-es sztenderdje helyetti) 9:5-ös képarányával és 110 fokos látószögével a lehető legtermészetesebb betekintést nyújtja a VR világokba, 2160 x 1200-as felbontásával és 90 Hertzes képfrissítésével a legjobb minőségben képes megjeleníteni a lenyűgöző képi világú, részletesen kidolgozott VR-os játékokat.

 

A HTC Vive a Valve-nek köszönhetően a közkedvelt Steam szolgáltatással teljes mértékben kompatibilis: a SteamVR tulajdonképp egy olyan virtuális környezet, melyben a jól megszokott Steam kezelőfelületed helyezheted a virtuális térbe, ill. a headset külsején található kamerának és a kibővített valóság (augmented reality) technológiának hála akár saját szobád látképét is virtuális elemekkel bővítheted ki. A már meglévő és rengeteg fejlesztés alatt álló játék közül a legtöbb már közvetlenül a Steam rendszeren keresztül is elérhető lesz.
 

A Steam VR, és természetesen a játékok, filmek és egyéb VR alkalmazások egyaránt képesek profitálni a HTC Vive érzékelőinek precizitásából. A headseten elhelyezett 32 szenzornak és két külső érzékelő egységnek köszönhetően a HTC Vive nem csak a legerősebb, hanem a legprecízebb VR eszköz is egyben. Az élményt pedig a Vive kontrollerek is tovább növelik: a csomagban található, egyenként 24 mozgásérzékelővel ellátott irányítók két fokozatú, haptikus (tapintás alapú) visszajelzéseivel a lehető legoptimálisabb kezelési metódussal egészíti ki a VR headset látványát.
 

A HTC Vive a legerősebb VR headset a piacon: a készítők célja az volt, hogy az eszköz nyers erejével levegyék a terhet a játékos PC-jéről / laptopjáról, így már közepesebb konfigurációkkal meglepő dolgokat lehet elővarázsolni a HTC eszközével. Ha a legcombosabb VR megoldást keresed, nem kell tovább keresned!

Felesleges is tovább rágódni: a HTC Vive messze megéri az árát, ugyanis mind erejében, mind érzékelésében, mind támogatottságában a csúcsot képviseli, a KOR-FX mellénnyel pedig tökéletes páros!
 


 
Játssz úgy, mint még soha! Ne csak lásd a játékokat, hanem érezd is! A VIRTUAL REALITY KOR-FX FORCE FEEDBACK mellény elhozza azt, amire eddig még sohasem volt példa.

A játék új szintre lép mikor a KOR-FX FORCE FEEDBACK mellény rád kerül! A hang alapú rezgés precíz irányított rezgésekkel repít még közelebb a játékok világához. Érezni akarod az útviszonyokat az autós játékokban, érezni a lövéseket az FPS-ekben? Tudni akarod, hogy milyen érzés mikor egy tank dübörög el melletted a BATTLEFIELD 1-ben? A KOR-FX FORCE FEEDBACK mellénnyel mindezt saját magad is megtapasztalhatod!

A KOR FX mellénye nem csak PC-sek számára használható, hiszen a mellény a játék hangjait használva működik, valami félelmetesen király módon, így nyugodtan használhatod XBOX ONE-oddal illetve Playstation 4-eddel is! SŐT, még ennél is tovább megyünk! Hiszen semmi akadálya annak, hogy még jobban elmerülj kedvenc filmjeid világában, hiszen a KOR-FX a filmek alatt is képes a hang-rezgés technológiát szolgáltatni.
És amiről még nem volt szó? Ehhez neked semmit nem kell sehová telepítened, nem kell sehol semmit állítanod, hiszen az egész a játékok filmek, zenék hangjainak felhasználásával működik, így csak csatlakoztatod, és már működik is!

Természetesen a VIRTUAL REALITY KOR-FX FORCE FEEDBACK MELLÉNY vezeték nélkül kapcsolódik, így még a kábelezéssel sem kell bajlódni!

Ha meg szeretnéd tapasztalni a teljes VR élményt*, akkor mindenképpen szerezd be a KOR-FX FORCE FEEDBACK mellényt és hidd el, mellbevágó élmény lesz!
 
*a mellény nem csak VR eszközökkel használható!
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére