HTC Vive

HTC Vive
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 99HAHZ052-00
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 990 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

A csomag tartalma:

- HTC Vive VR headset
- HTC Vive fejhallgató
- két HTC Vive kontroller
- két külső érzékelő egység
- Link Box átalakító
- HDMi kábel
- USB kábelek
- tápkábelek

HTC Vive ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A HTC és a Valve közösen szállnak be a VR headsetek versenyébe: íme a HTC Vive, a jelenlegi legerősebb VR eszköz, mellyel a lehető legütősebb virtuális valóságban játszódó kalandokat élheted át!
Legyen szó a világűr felfedezéséről, észvesztő sebességet diktáló versenyekről, virtuális filmekről vagy tengermélyi kalandokról, a HTC Vive mindenben a legjobbat nyújtja: (a versenytársak 16:9-es sztenderdje helyetti) 9:5-ös képarányával és 110 fokos látószögével a lehető legtermészetesebb betekintést nyújtja a VR világokba, 2160 x 1200-as felbontásával és 90 Hertzes képfrissítésével a legjobb minőségben képes megjeleníteni a lenyűgöző képi világú, részletesen kidolgozott VR-os játékokat.
 
A HTC Vive a Valve-nek köszönhetően a közkedvelt Steam szolgáltatással teljes mértékben kompatibilis: a SteamVR tulajdonképp egy olyan virtuális környezet, melyben a jól megszokott Steam kezelőfelületed helyezheted a virtuális térbe, ill. a headset külsején található kamerának és a kibővített valóság (augmented reality) technológiának hála akár saját szobád látképét is virtuális elemekkel bővítheted ki. A már meglévő és rengeteg fejlesztés alatt álló játék közül a legtöbb már közvetlenül a Steam rendszeren keresztül is elérhető lesz.
 
A Steam VR, és természetesen a játékok, filmek és egyéb VR alkalmazások egyaránt képesek profitálni a HTC Vive érzékelőinek precizitásából. A headseten elhelyezett 32 szenzornak és két külső érzékelő egységnek köszönhetően a HTC Vive nem csak a legerősebb, hanem a legprecízebb VR eszköz is egyben. Az élményt pedig a Vive kontrollerek is tovább növelik: a csomagban található, egyenként 24 mozgásérzékelővel ellátott irányítók két fokozatú, haptikus (tapintás alapú) visszajelzéseivel a lehető legoptimálisabb kezelési metódussal egészíti ki a VR headset látványát.
 

Ha a legcombosabb VR megoldást keresed, nem kell tovább keresned!ókkal meglepő dolgokat lehet elővarázsolni a HTC eszközével. : a készítők célja az volt, hogy az eszköz nyers erejével levegyék a terhet a játékos PC-jéről / laptopjáról, így már közepesebb konfiguráciA HTC Vive a legerősebb VR headset a piacon
Felesleges is tovább ragozni: a HTC Vive messze megéri az árát, ugyanis mind erejében, mind érzékelésében, mind támogatottságában a csúcsot képviseli!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére