ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 256bit PCIe (EX-RX570-O4G) Videokártya vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 
Mutasd a többi Asus videokártyát

ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 256bit PCIe (EX-RX570-O4G) Videokártya

ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 256bit PCIe (EX-RX570-O4G) Videokártya
Státusz: Külső raktáron
Cikkszám: EX-RX570-O4G
Jótállás: 3 év
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2019.03.29. (péntek)
Üzletünkben: 2019.03.28. (csütörtök)
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
64.090 Ft
A termék szállítási díja: 850 Ft
Megvásárlásával +641 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 256bit PCIe (EX-RX570-O4G) Videokártya ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az ASUS műhelyében készült Expedition jelölésű kártyák, az extrém hosszú működésre készülnek. Ezekkel a kártyákkal akár egésznap játszatsz, hiszen akár 0-24-ben a hét minden napján bírják a gyűrődést! A Radeon RX 570 egyébként is egy kiváló játékoskártya, de az ASUS egyedi megoldásaival a lehető legtöbbet hozhatod ki a gépedből. Nézzük miről is van szó!

DUAL-BALL BEARING FAN

Az Expedition Radeon RX 570 egy olyan speciális duplacsapágyas hűtéssel rendelkezik, amely négyszer annyi ideig biztosítja a megfelelő hűtést a kártyán, mint hagyományos társai. Ennek a hűtésnek köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy a csapágyak kiszáradnak, hiszen ez a hűtés minden olajozási gond nélkül működik, hosszú életet biztosítva a grafikus kártyánknak. Sőt! A ventilátorok porvédettek, IP5X tanúsítvánnyal rendelkeznek, emiatt jóval hosszabb élettartamúak.AUTO EXTREME Technológia

Az ASUS minden új videokártyája teljesen automatizáltan készül, ezt azt biztosítja, hogy mindegyik kártya a lehető legmagasabb minőségi szintet képviseli.

GPU TWEAK II

Az ASUS videokártyák túlhajtására a GPU TWEAK II hivatott, amellyel könnyedén elvégezhetjük a grafikus mag és a memóriák órajelének emelését, ha egyáltalán szükség lesz rá.

NON-STOP KIHÍVÁSOK

144 órás tesztelés a lemez nélküli megoldásokkal való kompatibilitás vizsgálatához
Az ASUS által működtetett iCafé Labs tanúsítja, hogy az Expedition grafikus kártyák jól használhatók a lemez nélküli rendszerekben is. A vizsgálat során 144 órányi céltesztelésen esnek át, amelynek része egy 2 órás újraindítási teszt, illetve egy 15 órás, magas terheléssel végzett 3D Mark teszt is. Az Expedition grafikus kártyák készek a non-stop működésre az általad elvárt sima teljesítménnyel.

A legmenőbb játékokkal tesztelve

Az ASUS iCafé Labs mérnökei hosszadalmas stabilitási tesztekkel is vizsgálták az Expedition grafikus kártyákat olyan környezetben, amely a valós internetkávézók környezetét szimulálja. A legközkedveltebb játékokkal tesztelték őket, hogy biztosan a legjobb játékteljesítményt nyújtsák.
 
Ha szeretnél kompromisszummentesen játszani a legújabb játékokkal, akár extrém hosszú ideig, akkor az ASUS Expedition modellek a Te kártyáid!
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére