ASUS Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit PCIe (ROG STRIX-RX470-O8G-GAMING) Videokártya vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 
Mutasd a többi Asus videokártyát

ASUS Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit PCIe (ROG STRIX-RX470-O8G-GAMING) Videokártya

ASUS Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit PCIe (ROG STRIX-RX470-O8G-GAMING) Videokártya
Státusz: Elfogyott
Cikkszám: STRIX-RX470-O8G-GAMING
Jótállás: 3 év
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
78.190 Ft
A termék szállítási díja: 850 Ft
Megvásárlásával +782 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!

ASUS Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit PCIe (ROG STRIX-RX470-O8G-GAMING) Videokártya ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az ASUS ROG Strix RX 470 8GB egy igazán kiváló árú és teljesítményű kártya. Az ASUS egyedi megoldásainak és a gyárilag emelt órajeleinek köszönhetően akár 25%-al több FPS érhető el a játékokban, mint a referencia kártyákkal.

DirectCU II hűtés
Az ASUS ROG Strix RX 470 8GB -os hűtését az ASUS szabadalmaztatott megoldása adja, amely lehetővé teszi a csendes működést intenzív használat mellett is. A különlegesen kialakított szárnylapátokat három hűtőcső segíti abban, hogy a konkurens megoldásoknál 20%-al alacsonyabb hőmérsékleten tartsa a kártyát. A ROG STRIX a lehető legmagasabb minőséget garantálja és azt, hogy az ASUS minden egyedi megoldását egy csomagban kapod meg.

AUTO EXTREME Technológia
Az ASUS minden új videokártyája teljesen automatizáltan készül, ezt azt biztosítja, hogy mindegyik kártya a lehető legmagasabb minőségi szintet képviseli.

ASUS FAN CONNECT
Az ASUS mérnökei nagyon is tudják, hogy különböző felhasználási módoknál a grafikus és a központi processzorok más-más módon melegednek. Ezért született meg az ASUS FanConnect: maga a kártya a teljesítmény függvényében képes vezérelni a PC központi hűtését, mindig az igényeknek megfelelően irányítva a hűtés erősségét.Super Alloy Power II technológia
A videokártya gyártásához a legmagasabb minőségű ötvözeteket használják, akárcsak az ASUS többi kártyájához. A kimagasló minőségű alkatrészeknek köszönhetően az ASUS grafikus kártyái hatékonyabb energiafelhasználással bírnak, illetve kevésbé melegednek.

RGB AURA LIGHT
ASUS ROG Strix RX 470 8GB hihetetlen fényeivel túlragyogja a konkurenciát! Az AURA LIGHT technológiának köszönhetően a videokártyán elhelyezkedő LED sorok több millió színvariánsban tündökölhetnek. A fényeket teljesen testre szabhatjuk, pulzálhatnak, állandóan világíthatnak, de akár azt is megtehetjük, hogy zenére változtassák színüket.
 
 
GPU TWEAK II
Az ASUS ROG Strix RX 470 8GB túlhajtására a GPU TWEAK II hivatott, amellyel könnyedén elvégezhetjük a grafikus mag és a memóriák órajelének emelését, ha egyáltalán szükség lesz rá.

Kinek ajánljuk az ASUS ROG Strix RX 470 8GB-os grafikus kártyát?
Az AMD kiváló grafikus kártyája kedvező árához képest nyújtott teljesítményét az ASUS mérnökei komoly tuningnak vetették alá, így aki egy igazán kedvező áru grafikus kártyák keres, amivel a mai játékokat kiváló minőségben tudja játszani, viszont a virtuális valóság hidegen hagyja, annak az ASUS ROG Strix RX 470 8GB jó választás!
 
 
 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére