ASUS GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCI-E (STRIX-GTX1060-6G-GAMING) Videokártya vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 
Mutasd a többi Asus videokártyát

ASUS GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCI-E (STRIX-GTX1060-6G-GAMING) Videokártya

ASUS GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCI-E (STRIX-GTX1060-6G-GAMING) Videokártya
Státusz: Külső raktáron
Platform: PC
Cikkszám: STRIX-GTX1060-6G-GAMING
Jótállás: 3 év
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.11.22. (csütörtök)
Üzletünkben: 2018.11.21. (szerda)
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
118.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +1190 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Technikai paraméterek

Chipset gyártó:NVIDIA
Chipset típusa:GeForce GTX 1060
Memória mérete:6 GB
Memória típusa:GDDR5
Dvi csatlakozó:Igen
Hdmi csatlakozó:2 db
DisplayPort:2 db
Mini DisplayPort:0 db
Micro Hdmi:Nem
Csatoló felület:PCI-E
Mini Hdmi:Nem

ASUS GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCI-E (STRIX-GTX1060-6G-GAMING) Videokártya ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
Az ASUS Strix GeForce GTX 1060 elég tekintélyes grafikus kártya. Már ránézve is láthatjuk a megszokott STRIX jegyeket. A különlegesen kialakított hűtőventillátorokat és a STRIX modellekre jellemző páncélt.

Az ASUS Strix GeForce GTX 1060 6GB-os modell minden mai játékkal megbirkózik FULLHD felbontásban, ám egyes esetekben nyugodtan tolhatjuk még magasabbra is a felbontást.  ASUS  Strix GeForce GTX 1060 kiváló választás azok számára, akik a jövőre is terveznek, hiszen ez a grafikus kártya elég tartalékkal rendelkezik a közeljövőben megjelenő játékok futtatására is, valamint nem elhanyagolható tény a VR- Ready minősítés sem.

Az ASUS egyedi megoldásainak köszönhetően az ASUS  Strix GeForce GTX 1060 6GB a GTX 1060-ak csúcsa!

 
DirectCU II hűtés

Az ASUS  Strix GeForce GTX 1060-es hűtését az ASUS szabadalmaztatott megoldása adja, amely lehetővé teszi a csendes működést intenzív használat mellett is. A különlegesen kialakított szárnylapátokat három hűtőcső segíti abban, hogy a konkurens megoldásoknál 20%-al alacsonyabb hőmérsékleten tartsa a kártyát.AUTO EXTREME Technológia

Az ASUS minden új videokártyája teljesen automatizáltan készül, ezt azt biztosítja, hogy mindegyik kártya a lehető legmagasabb minőségi szintet képviseli.

RGB AURA LIGHT

ASUS  Strix GeForce GTX 1060 hihetetlen fényeivel túlragyogja a konkurenciát! Az AURA LIGHT technológiának köszönhetően az ASUS  Strix GeForce GTX 1060-on elhelyezkedő LED sorok több millió színvariánsban tündökölhetnek. A fényeket teljesen testre szabhatjuk, pulzálhatnak, állandóan világíthatnak, de akár azt is megtehetjük, hogy zenére változtassák színüket.

 

Virtual Reality kompatibilitás

Az ASUS  Strix GeForce GTX 1060 két HDMI kimenettel áll a virtuális valóság kínálta élmény támogatására, így nem csak te láthatod a játékot, hanem más is követheti akár egy óriási LCD TV-n. ASUS  Strix GeForce GTX 1060 VR Ready minősítéssel rendelkezik, ezzel a kártyával bátran fejest ugorhatsz a virtuális valóság kínálta örömökbe. A videokártya teljesítménye a Steam teszten nagyon magas minősítést ért el, így amennyiben ezt a kártyát választod a nagyobb testvérei helyett, még erről az élményről sem kell lemondanod!
 
GPU TWEAK II

Az ASUS  Strix GeForce GTX 1060 túlhajtására a GPU TWEAK II hivatott, amellyel könnyedén elvégezhetjük a grafikus mag és a memóriák órajelének emelését, ha egyáltalán szükség lesz rá.Kinek ajánljuk az ASUS  Strix GeForce GTX 1060 6GB-os grafikus kártyát?

Az ASUS  Strix GeForce GTX 1060 6GB egy kiváló kártya. Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik minden mai játékot maximális beállításokkal szeretnének játszani elsősorban FULLHD felbontásban, de nem szeretnének kimaradni a virtuális valóság kínálta élményekből sem. Akik már kinézték maguknak a Geforce 1060-as szériáját azoknak az ASUS Strix GeForce GTX 1060-at egy kiváló ajánlat!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére