XCOM Enemy Unknown Complete Edition

XCOM Enemy Unknown Complete Edition
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

XCOM Enemy Unknown Complete Edition ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Vedd fel a harcot az idegenek inváziója ellen az utóbbi évek egyik legjobb stratégiai játékában! Az X-Com: Enemy Unknown: The Complete Edition egy olyan csomag, ami mindent tartalmaz, amire szükséged lesz a játék során: itt van rögtön a 2012 végén megjelent, pompás kritikai fogadtatásban részesült Enemy Unknown! Építsd meg saját bázisodat, menedzseld legjobb katonáidat, majd indulj vérfagyasztó hadműveletekre a high-tech páncélzattal és a legjobb fegyverekkel az idegenek legyőzhetetlennek tűnő erőivel szemben! A játékban szerepjátékos elemek (a katonák fejlesztése, csapatok kialakítása), stratégia (bázismenedzsment, fejlesztések meghatározása) és taktika (a körökre osztott harcok levezénylése a lehető legkevesebb veszteséggel) egyaránt megtalálható - minden tudásodra süzkség lesz, ha győztesen akarsz távozni a csatamezőről!
 
X-Com Enemy Within Teaser
 
A csomag tartalmazza az alapjáték mellett a 2013 őszén megjelent kiegészítőt, az Enemy Withint is! A kiegészítő egy rakás izgalmas újdonságot tartalmaz, amelyek jobbá, változatosabbá teszik az alapjátékot, és még a legtapasztaltabb veteránoknak is képes lesz meglepetéseket okozni! Készülj a maximális szórakozásra és a legnagyobb kihívásra ezzel a csomaggal!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére