World of Warcraft Battle Chest

World of Warcraft Battle Chest
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A World of Warcraft Battle Chest már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi World of Warcraft Battle Chest vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő mmo játékaink között:

Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

A csomag tartalma:

- World of Warcraft alapjáték
- Burning Crusade kiegészítő
- Wrath of the Lich King kiegészítő
- Cataclysm kiegészítő
- Mists of Pandaria kiegészítő
- Warlords of Draenor kiegészítő
- Legion kiegészítő
- 30 nap játékidő

World of Warcraft Battle Chest ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

GÉPIGÉNY Minimum Ajánlott
CPU 2 magos (2000 MHz) 2 magos (2200 MHz)
RAM 2 MB 4 MB
VGA SM 3.0 (512 MB VRAM) SM 3.0 (512 MB VRAM)
Direct X DX 9 DX 9
Operációs rendszer Windows XP Windows 7
HDD 25 GB 25 GB

 

Mit tartalmaz a World of Warcraft: Battle Chest?

  • World of Warcraft alapjáték és letöltőkód az első négy kiegészítőhöz (Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor)
  • World of Warcraft előfizetés, 30 napos (az alapjátékkal aktiválódik)

 

Lépj be te is a World of Warcraft több milliós aktív felhasználóval bíró, mindig megújuló világába! A Blizzard legsikeresebb MMO-RPG-je hatalmas fantasy világgal bír, amit a végletekig kidolgoztak. Az első küldetéseid során a kiválasztott karaktered alapképességeivel ismertet meg a játék, majd az alapvető mechanikákkal: mi a különbség sebzés és gyógyítás között, mik azok az aktív és passzív képességek, milyen módosítókat kell az adott kasztnál figyelembe venned a tárgyaidon? A játék lépésről lépésre tanítja meg az új játékosoknak az alapokat, a már tanult MMO-RPG játékosok pedig gyorsan fejest ugorhatnak a nehezebb küldetésekbe.

A World of Warcraft: Battle Chest megvásárlásával a doboztól függetlenül ma már az alapjátékon felül a WoW első három kiegészítőjét is megkapod digitális formában. A játékhoz először is egy battle.net felhasználói fiókot kell létrehoznod a hivatalos weboldalon (http://us.battle.net/wow/en/), majd itt tudod aktiválni a Battle Chest indulócsomagot és vele együtt az egy hónapnyi játékidőt. Az előfizetési idő végét mindig meg tudod nézni a felhasználói fiókodon, és itt tudsz a későbbiekben új előfizetést vagy kiegészítőt, más Blizzard játékot is hozzáadni a fiókodhoz. Amennyiben már rendelkezel battle.net accounttal esetleg egy másik Blizzard játék (Diablo III, Starcraft II), akkor érdemes ugyanezt használnod a WoW-hoz is. A Blizzard ugyanis időről időre olyan achievementeket és eseményeket hirdet meg, amelyekben például WoW-ban nyithatsz meg valamilyen Diablós vagy Starcraftos bónuszt vagy fordítva, illetve az sem mellékes szempont, hogy gyűjtői kiadások szinte mindig tartalmaznak valamilyen kis bónuszt más Blizzard játékokhoz, amelyeket csak akkor érsz el, ha a különböző játékok egy accounthoz tartoznak. A játék regisztrálása és aktiválása előtt az accountodon érdemes azt előbb telepítened, hiszen már ezzel is megspórolhatsz némi időt a előfizetési idődből!

Ha minden készen áll, akkor pedig indulhat a játék! A World of Warcraft kiegészítőinek köszönhetően induláskor 12 faj és 10 kaszt közül választhatsz. A World of Warcraft világában két nagy frakció verseng egymással, a Horda (Horde) és a Szövetség (Alliance), a játékban választható fajok pedig a két oldal valamelyikéhez vannak kötve. Nincs jó vagy rossz oldal, a két klán csupán véget nem érő ellentétek és háborúskodások között él, ám amikor össze kell fogni egy egész Azerothot fenyegető gonosz ellen, akkor egymás mellett vonulnak csatába. A fajok és kasztok között a fantasy összes klasszikus szereplője megtalálható, némi egyediséggel fűszerezve: lehetsz elf, ember, vérfarkas vagy törpe, de akár ork, troll, goblin vagy élőhalott is. A kasztok között találhatsz olyat, amelyek kifejezetten a pusztításra és minél több sebzés bevitelére lettek kitalálva (ez a dps szerep, ilyen például a mágus/mage, a vadász/hunter vagy a warlock), olyanok, akik feladata a nagy ellenfelek figyelmének elterelése és azok lefoglalása (ez a tank szerep, ilyen például a harcos/warrior vagy a paplovag/paladin), illetve olyanok, akik mások harc közben való gyógyítására specializálódtak (ez a gyógyító/healer szerep, ilyen például a pap/priest vagy a sámán/shaman). Ez pedig még nem jelenti azt, hogy egy kaszt csak egy feladat ellátására képes, sőt: a kasztok többsége több szerepet is el tud látni, így például egy priest lehet healer vagy dps is, egy warrior dps vagy tank, míg egy paladin vagy druid akár dps, healer vagy tank szerepet is vállalhat.

 

Hogy melyiket szereted jobban, az pedig a szintezés során kiderül. Bár a küldetések megoldásánál a sebzők szerepét fogod preferálni (amire egyébként minden kasztnak lehetősége van), már nagyon hamar, a 10-es szint meglépésétől lehetőséged lesz az MMO-RPG-k egyik fő jellemzőjének, a dungeonözésnek a kipróbálására. A dungeonökbe öten fogtok menni, a csapatban pedig mindig szükség lesz egy healerre, egy tankra és három dpsre. Minden szerep fontos, a tanknak le kell fognia az ellenfeleket és bírnia kell az ütést, a healernek elsősorban a tankot, másodsorban a csapat többi tagját kell gyógyítania, míg a dpsek feladata az ellenfelek sebzése lesz. A tank és a healer alig tud sebzést okozni, ám nélkülük pedig a dpsek könnyen a szörnyek martalékává lennének. Így áll össze egy kezdő csapat, ahol megismerkedhetsz az alapvető szerepekkel és beletanulhatsz a csapatmunkába. Miután elérted a legmagasabb szintet, már sokkal keményebb ellenfelek várnak rád, illetve lehetőséged nyílik a raidelésre is. Itt már nem öten, hanem minimum tíz emberrel együtt kell megbirkóznod nálatok sokkal erősebb és hatalmasabb ellenfelekkel, ami nagyobb szintű csapatmunkát és koncentrációt is igényel.


Ha nem vagy nagy csapatjátékos, akkor a questelés mellett a Blizzard időről időre megrendezett játékbeli eseményei fognak elszórakoztatni: nyáron Midsummer Festival, télev Winters Veil, őszi sörfesztivál, mindig lesz mit csinálnod – hogy az achievementek, hátasok (mount) és kiskedvencek (pet) gyűjtéséről már ne is beszéljünk. A WoW a tetemes PvE tartalom mellett PvP, azaz más játékosok elleni játékmódokat is tartalmaz. Itt csapatban versenghetsz a különböző csatatereken más játékosokkal, ahol mindig valamilyen változó objektívát kell teljesíteni. Eye of the Stormon bázisok birtoklásáért és a zászló hazaviteléért kaptok pontot, míg Warsong Gluch egy klasszikus capture-the-flag mód, ahol 3 zászlóbevitel kell a győzelemhez.


A World of Warcraft mind a mai napig a legjobb MMO-RPG a piacon, ami nemcsak a legnagyobb felhasználóbázissal, de a legtöbb tartalommal is rendelkezik. Ha egy minőségi MMO-RPG-t keresel, ami kellő változatossággal és karakterkínálattal rendelkezik, akkor ne habozz: a World of Warcraft garantáltan nem fog csalódást okozni!

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére