Wolfenstein The New Order PC (Premium Games)

Wolfenstein The New Order PC (Premium Games)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein The New Order PC (Premium Games) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein The New Order PC (Premium Games) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

       

Wolfenstein The New Order PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A belsőnézetes lövöldözős játékok műfaja nem akármilyen játékkal indult hódító útjára: még a Doom előtt az iD Software fejlesztői összerakták a Wolfenstein 3D-t, ami egy generáció számára mutatta meg, hogy mennyire életképes ez az újfajta kameranézet, és a vele járó plusz lehetőségek szinte határtalanok! Az FPS-ek diadalmenete folytatódott, jött a Doom, a Quake, majd a Half-Life, a többi pedig történelem... a Wolfenstein pedig soha nem lesz elfelejtve, a kétes minőségű utódoktól függetlenül. A játék kiadója most úgy döntött, hogy egy igazán jó, szórakoztató Wolfenstein játékra van szükség: így született meg The New Order!
 
Wolfenstein PC gameplay 01
 
A New Order egy elképzelt múltban játszódik, 1960-ban. Sötét világot ismerhetsz meg a játék elindítását követő videókban: a német erők győztek, a világ jövőképe pedig igazán komor, szinte már reménytelen. Szinte: hiszen még mielőtt minden remény odaveszne, egy elszánt katona még talpon van: ő nem más, mint a Wolfenstein játékok főhőse, William B. J. Blazkowicz! Neki nincs szüksége semmire, csak késére, és persze a több ezer töltényre, meg a változatos fegyverekre - a többit bízd csak rá!
 
Ez a játék félretette a megszokott FPS-alapokat, nincs benne multiplayer sem, cserébe teljes egészében a játék történetes módjára koncentráltak a fejlesztők. A lopakodást és a szórakoztató, súlyos lövöldözéseket ügyesen ötvöző darabban úgy térhetsz majd vissza egy egyszerűbb, őszintébb korszakba, hogy közben látvány szempontjából abszolút mai szinten maradsz: a Wolfenstein ugyanis az iD Tech 5-ös grafikai motorját használja, ami többek között a Rage külalakjáért is felelt! Ha tehát szeretsz lövöldözni, és hiányzik már egy játék, amely annyira veszi magát komolyan (de azt minőségi módon teszi!), akkor a Wolfenstein: The New Order a Te játékod!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére