Wolfenstein The New Order PC (Premium Games)

Wolfenstein The New Order PC (Premium Games)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       

Wolfenstein The New Order PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A belsőnézetes lövöldözős játékok műfaja nem akármilyen játékkal indult hódító útjára: még a Doom előtt az iD Software fejlesztői összerakták a Wolfenstein 3D-t, ami egy generáció számára mutatta meg, hogy mennyire életképes ez az újfajta kameranézet, és a vele járó plusz lehetőségek szinte határtalanok! Az FPS-ek diadalmenete folytatódott, jött a Doom, a Quake, majd a Half-Life, a többi pedig történelem... a Wolfenstein pedig soha nem lesz elfelejtve, a kétes minőségű utódoktól függetlenül. A játék kiadója most úgy döntött, hogy egy igazán jó, szórakoztató Wolfenstein játékra van szükség: így született meg The New Order!
 
Wolfenstein PC gameplay 01
 
A New Order egy elképzelt múltban játszódik, 1960-ban. Sötét világot ismerhetsz meg a játék elindítását követő videókban: a német erők győztek, a világ jövőképe pedig igazán komor, szinte már reménytelen. Szinte: hiszen még mielőtt minden remény odaveszne, egy elszánt katona még talpon van: ő nem más, mint a Wolfenstein játékok főhőse, William B. J. Blazkowicz! Neki nincs szüksége semmire, csak késére, és persze a több ezer töltényre, meg a változatos fegyverekre - a többit bízd csak rá!
 
Ez a játék félretette a megszokott FPS-alapokat, nincs benne multiplayer sem, cserébe teljes egészében a játék történetes módjára koncentráltak a fejlesztők. A lopakodást és a szórakoztató, súlyos lövöldözéseket ügyesen ötvöző darabban úgy térhetsz majd vissza egy egyszerűbb, őszintébb korszakba, hogy közben látvány szempontjából abszolút mai szinten maradsz: a Wolfenstein ugyanis az iD Tech 5-ös grafikai motorját használja, ami többek között a Rage külalakjáért is felelt! Ha tehát szeretsz lövöldözni, és hiányzik már egy játék, amely annyira veszi magát komolyan (de azt minőségi módon teszi!), akkor a Wolfenstein: The New Order a Te játékod!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére