Wasteland 2 PC (Premium Games)

Wasteland 2 PC (Premium Games)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Wasteland 2 PC (Premium Games) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wasteland 2 PC (Premium Games) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Wasteland 2 PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Fallout sorozat elődje, a legendás Wasteland több évtizedes csendespihenő után most ismét feltámadni készül, méghozzá nem is akármilyen módon! Pár évvel ezelőtt, a Kickstarter népszerűségének kezdetén az egyik legnagyobb céllal rendelkező project volt a Wasteland, ami nem kevesebbet igért, mint hogy Brian Fargo (az eredeti Wasteland és a Fallout megalkotója) vezénylésével újból megalkotják azt a poszt-apokaliptikus szerepjátékot, amely a nyolcvanas évek végén egy generációt tudott inspirálni!
 
Wasteland 2 PC
 
A Wasteland hagyományos, manapság már ritkaságszámba menő harcrendszerre épít: körökre osztott csatákban kell helyt állnod csapatoddal, egy olyan kihalt, lepusztult világban, ahol bármikor ellenségedre lelhetsz a barátban, és ahol az út szélén álló koldus bármikor ellened fordul, ha úgy érzi, hogy van esélye ellened. A játékban kiemelt szerepe lesz a diplomáciának, a csapatmunkának, a környezeted kiismerésének: pont, mint a modern Fallout-játékokban, csak épp még azoknál is aprólékosabban lesznek kidolgozva a játék eme elemei, hogy valódi döntési szabadsággal rendelkezz!
 
Szép dolog a választás szabadsága, de a Wasteland mindenek felett komoly kihívást igér: a taktikus csatákban valóban ki kell majd használnod kicsiny csapatod tudását, ha a legváltozatosabb (és emberileg a nulla alá süllyedt) ellenfelek hordáival szemben sikeres harcokat szeretnél vívni! Ami pedig mindennél fontosabb, az az, hogy a játék nagyban támaszkodik az újrajátszhatóságra is: ahány új csapatot hozol létre, annyi egyedi kaland vár majd Rád!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére