Transference

Transference
Státusz: Előrendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Figyelő

Értesítést kérek beérkezéskor
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 990 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Transference ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Ubisoft VR-játékával most igazán új és meghökkentő élmények részese lehetsz. A Transference-szel egy izgalmas pszicho-thrillerbe vetheted bele magad, amely az elme szövevényes birodalmába kalauzol majd el.

A Transference során egy kicsit sem hétköznapi történetbe csöppenhetsz. A játék világában az elme digitális frissítése körül forog a legtöbb kérdés. A feladatod, hogy megismerd egy család házának történeteit és titkait. Ehhez fel kell kutatnod a gondolataikat és álmaikat, amelyből végül összeállhat majd a teljes kép és megismerheted az igazságot. A játék kialakításához valódi kutatásokat vettek alapul, melyekben a kutatók az agyhullámok segítségével próbáltak álmokat reprodukálni, hogy megismerhessék az emberi elmét. A Spectrevision és a Ubisoft ezzel a játékkal igyekszik elmosni a film és a játék határait egy egészen egyedülálló élményben.

Ismerkedj meg az elme titkaival a Transference során egy igazán rázós, érzelemdús és meghökkentő játékélményben. Ha kedveled a kevésbé pörgős, ámde elgondolkodtató játékokat, akkor ez a példány lesz majd az igazán neked való.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére