Torchlight II PC (GameMania)

Torchlight II (Torchlight 2) PC (GameMania)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Torchlight II (Torchlight 2) PC (GameMania) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Torchlight II (Torchlight 2) PC (GameMania) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Torchlight II (Torchlight 2) PC (GameMania) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

BEVEZETŐ:


A 2009-es Game Developer’s Choice Award legjobb új játékának választott Torchlight végre visszatér, hogy minden téren megújulva ismét megmutassa, milyen egy igazán ütős akció RPG.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


A játék fejlesztői ezúttal is a többnyire ex Blizzardos srácokból álló Runic csapat, akik minden tudásokat és tapasztalatukat latba vetve készítették el nekünk a várva-várt folytatást. Természetesen rengeteg innovatív elemet is üdvözölhetünk az új részben, de a már jól bejáratott alapokat is meghagyták nekünk: A Torchlight továbbra is az gyors akciókat igénylő, humoros, és rendkívül tartalmas játék, amit három éve megszerettünk – csak rengeteg újítást is tartalmaz.

A játék egyik legfontosabb (és talán legjobban várt) újítása az többjátékos mód lehetősége, ráadásul a Torchlight II-ben az online játék teljesen ingyenes akár LAN hálózatba, akár pedig a neten játszva! Kalandozásaink során tehát ezúttal már nem kell egyedül bóklásznunk, nem kell egyedül felfedezni a hatalmas területeket: társunkkal, vagy akár társainkkal karöltve is belevethetjük magunkat a kalandba, küzdhetünk meg félelmetes szörnyekkel és élvezhetjük a dinamikusan változó időjárást és napszakokat.
 
A TORCHLIGHT 2 JÁTSZHATÓ KARAKTEROSZTÁLYAI:


A mérnök (Engineer, korábbi nevén a Railman) egy hatalmas harcos, aki közelharcban használja steampunk technológia által támogatott fegyvereit. A csata hevében képes mechanikus robotokat telepíteni maga köré, de kezelni tudja a csatatéren található ágyúkat, lecövekelt fegyvereket is.

Az Outlander egy vándorló nomád, aki a távolsági fegyverek és a "könnyedebb mágia" mestere. Az Outlander egy igazi kincskereső, aki kifejezetten kincsek után kutatva járja a világot.

A Berserker egy igazi vad harcos, aki leginkább a közelharcban jeleskedig, ám képes állati szellemek által megtámogatott mágikus ütések bevitelére is, ezért rendkívül erősnek tekinthető ez a karakterosztály.

Az Embermage karakterosztály a mágia mestere: magasan képzett profi mágusok ők, akik képesek az elemi erőket (fagy, tűz, villám) segítségül hívni a harcokban.
 
A TORCHLIGHT 2 FŐBB JELLEMZŐI:


Online multiplayer (többjátékos) mód: játssz barátaiddal, ismerőseiddel hálózatban (LAN), vagy akár a neten, előfizetés vagy fizetős tartalmak nélkül!

Személyre szabható karakterek: 4 osztály közül választva igazán egyedi karaktereket alkothatunk, kelthetünk életre új hősöket!

Átalakíthatóság, moddolhatóság: Köszönhetően a játék szerkesztőjének, a TorchEd-nek, saját tartalmakat (mod) hozhatunk létre, tovább bővítve a játék tartalmát.

Egy hatalmas nyílt világ: Végre elhagyhatjuk Torchlight városát és nekivághatnak az ismeretlen felfedezésének!

Nyugdíjazás: Egy adott szintre elérve nyugdíjba küldhetjük hőseinket, így újonnan életre keltett harcosaink különleges bónuszokhoz és képességekhez jutnak.

Háziállatok: A Torchlight II meghagyva, ám továbbfejlesztve ezúttal is megadja a lehetőséget a háziállat tartásra: Még több lehetőség és komolyabb jutalmak várnak ránk, mint korábban, miközben megszerzett kincseinket továbbra is visszaküldhetjük a városba (eladási szándékkal) kedvencünkkel.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Seattle székhelyű amerikai fejlesztőcsapatot négy rutinos fejlesztő, Travis Baldree, Max Schaefer (ex-Blizzardos), Erich Schaefer (ex-Blizzardos) és Peter Hu alapította 2008-ban. A team eddig egyetlen produktumot hozott össze, ám az több helyen rögtön el is nyerte az „év legjobb új IP-je“ címet, így elmondható róluk, hogy eddigi mérlegük 100%-os – már ami a minőségi alkotásokat illeti. A Runic Games jelenleg gőzerővel a Torchlight második részén dolgozik, de távlati terveik között szerepel a franchise MMORPG-vé bővítése.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Torchlight II a 2009-es Torchlight folytatása, ami egy jó humorú, kevésbé vérengzős akció RPG. A játékban ezúttal hatalmas területeket járhat be (és fedezhet fel) a játékos (elhagyhatjuk Torchlight városát is), léphet kapcsolatban a világ lakóival, szállhat szembe vérszomjas, változatos ellenfelekkel és oldhat meg gondolkodtató feladatokat. A játékos által választott karakter természetesen folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, így mindig lesz egy újabb cél, egy újabb elérendő szint, ami motiválni fogja őt. A Torchlight II szavatossága több 10, akár 100 órára is rúghat attól függően, hogy a játékos mennyire veti magát a kalandba, mennyire merül el a páratlanul izgalmas sztoriba, s mennyire megy rá a 100%-os teljesítésre.A Torchlight II elődjéhez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, melyek közül a legnagyobb, hogy ezúttal egy, vagy több barátunkkal, ismerősünkkel közösen, online is harcba szállhatunk!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére