Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC

Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

TORCHLIGHT 2 ISMERTETŐ:

Hamarosan megjelenik a Runic Games csapatának legújabb játéka, a Torchlight II. A Blizzard North (Diablo, Diablo II) veterán fejlesztőinek egy jelentős részéből verbuválódott Runic Games csapata izgalmas utat járt be, mielőtt eljutottak az első Torchlightig, ami egy teljesen új filozófia első gyermeke volt. A Torchlight-ot egy viszonylag kis csapat egy saját grafikus motor segítségével dobta össze, a tervekben pedig nem szerepelt a teljes árú szoftverpiac, hanem inkább a digitális disztribúcióra, a néhány ezer forintos árcédulára fókuszáltak - tartalom frontján pedig három kaszt, néhány izgalmas, és egymástól erősen eltérő színpaletta, és persze véletlenszerűen generált pályák és felszerelési tárgyak jelentették a keretet, amiben a Diablo II-re erősen emlékeztető játékmenet játszódott.

A Torchlight sikerei lehetővé tették a Runic Games számára, hogy az eddigieknél jóval nagyobb figyelmet szenteljenek a folytatásnak. A Torchlight II szintén a csökkentett árkategóriában érkezik, de jóval többet tud elődjénél - a fejlesztők ugyanis tisztában voltak az első rész hiányosságaival, és igyekeztek szinte teljesen kijavítani azokat. A Torchlight II immáron többjátékos módot is kínál - így nem vagyunk arra rászorulva, hogy teljesen egyedül járjuk be a játék által kínált tartalmat újra és újra. Az első rész három játszható kasztja visszavonul, helyüket most négyen veszik át - a kiválasztott karaktert most teljesen személyre szabhatjuk majd. Olyan izgalmas dolgok is bekerülnek a játékba, mint a felszín (viszlát, klausztrofóbia!), dinamikus napszakváltozások, izgalmasabb loot és jóval nagyobb tartalom... a Torchlight II igazi teljes értékű folytatás lesz, ami minden szempontból jobb, mint elődje volt. Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, olvass tovább!
TORCHLIGHT 2 RÉSZLETES ISMERTETŐ:
A Torchlight II alaposan elhúzodott fejlesztésen ment keresztül, ennek pedig az volt az oka, hogy a csapat alaposan elszámította magát kezdetben, már ami a folytatás méreteit illeti. Az eredeti tervben még csak az szerepelt, hogy bekerül a multiplayer, a felszíni világ, bővül a loot, új ellenségek is megérkeznek a hack'n'slash alapú szerepjátékba - aztán indulhat is a kaland. Aztán a csapat, látva a lehetőséget arra, hogy itt valami nagyobb, valami egyedibb szülessen, úgy döntött, hogy még több változtatást eszközölnek ,hogy a Torchlight II tényleg minél több játékost tudjon megfogni komoly minőségével és változatos játékmenetével. Az eredmény: azok a szerencsések, akik kipróbálták a béta verziót, roppant pozitív véleménnyel voltak az új kasztokról, az izgalmas ritka tárgyakról, az új képességekről és persze a játék harcrendszeréről. A Torchlight II tud majd meglepetéseket okozni mindenkinek, függetlenül attól, hogy most játszunk-e ilyen játékkal először, vagy éppen a műfaj nagy rajongói vagyunk-e a Diablo óta - lássuk tehát, hogy milyen újításokra lehet számítani!

 • Teljesen testreszabható karakterek: Az első Torchlightot sokan kritizálták amiatt, hogy semmi változtatási lehetőségünk nem volt a karakterek kinézetét illetően. A fejlesztők megértették ennek fontosságát, és a hack'n'slash játékoktól kifejezetten idegen lépésre szánták magukat: most már induláskor testreszabhatjuk a főhősünk kinézetét - megváltoztathatjuk az arcot, a hajszínt, és a fontosabb paramétereket. Így jóval személyre szabottabb, szerethetőbb karaktereket kapunk majd, mint korábban.
 • Dinamikus környezet, nagyobb bejárható területek: A Torchlight szinte teljes egészében az Ember Mine mélységeiben játszódott, az egyetlen nyitottabb terület az igen aprócska város volt - a csapat ezt a megoldást szerencsére már száműzte a repeortárjából. A Torchlight II-ben nyitott, külső terek mutatkoznak be, fákkal, hagyományos talaj-megoldásokkal, változatos klímával. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor bemutatkozik a dinamikus napszakváltozás is, így végre tényleg búcsút mondhatunk a kiszámítható, erős bezártságérzést nyújtó megoldásoknak.
 • Bemutatkozik a Multiplayer mód: A Torchlight legnagyobb hiányossága az volt, hogy a csapatnak már nem volt energiája és ideje a multiplayer mód megalkotására - itt ez azonban már nem volt probléma. A fejlesztők 2-6 fős csapatok köré építették a multiplayert, bárki indíthat online lobbikat, hogy aztán másokkal együtt játszunk - és persze így lehetőségünk lesz csereberélni is. Mivel itt nincs szigorú online autentikáció, a Torchlight II pedig továbbra is rengeteg modot fog majd kapni a megjelenést követően, így érdemes lesz mindig figyelni arra, hogy akikkel játsszunk, hasonló verzióval és hasonló mentalitás mellett játsszanak, mint mi (különben előfordulhat, hogy a megszokottnál jóval erősebb, túltápolt csapattársakat vagy ellenfeleket kapunk majd.)

 • Visszatérő elemek: Természetesen visszatérnek majd a Torchlight legnépszerűbb elemei is, a véletlenszerűen generált extra dungeonök, a megannyi elérhető fegyver, az izgalmas tárgyválaszték - sőt, ez utóbbi alapos fejlesztésen is keresztül ment. A legfontosabb visszatérő elem egyértelműen a petek (az állati segítőtársaink) - ebben a részben is velünk harcolnak, itt is segíthetnek a tárgyak elhelyezésében és eladásában, és persze ezúttal is testreszabhatjuk majd őket, vagy szerezhetünk ritkább variánsokat. A horgászatra is lehetőségünk lesz, ami ismét kiegészíti majd a pet-rendszert.
NÉGY ÚJ JÁTSZHATÓ KASZT
A Torchlight II nyugdíjazta az első rész három főhősét, akik immáron csupán NPC szereplőként pihengetnek a második rész városában. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne jönnének helyettük újak: a második részben négy teljesen új játszható kaszt közül választhatunk majd. Az első az Engineer, aki képességeinek nagy részét speciális, általa kreált kütyükből nyeri - a hagyományos távolsági harc helyett azonban az Engineer nem fél bemenni a darálóba, hogy közelről arasson. A második a Berserker, aki a szokásos erőteljes csapások mellett az állatokkal való spirituális kapcsolatra épít a speciális támadásokkal - a törzsi jelleg tehát itt adott lesz. Harmadiknak itt a távolsági harcok és az egyszerűbb varázslatok használója, az Outlander - ő a hagyományos íjász-rogue varázslattal felturbózott megfelelője. Van dedikált varázshasználó is, ő most az Embermage, aki a lehető legdurvább képességeket birtokolja - vele azonban vigyázni kell arra, hogy ne nagyon tegyük ki magunkat sok fizikai támadásnak. Minden kaszt rendelkezik valami egyedi erőforrással, ami változatosabbá teszi a választékot, mint korábban.
Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC
RUNIC GAMES: INFORMÁCIÓ A FEJLESZTŐKRŐL:
A Runic Games az egyik legérdekesebb fejlesztőcsapat, a fejlesztők jelentős része a Blizzard North veteránjai, akik a North bezárása után a Flagship Studios keretein belül próbáltak sikereket elérni, előbb a szomorú sorsra jutott Hellgate: London, majd a sikeresebb, de végleges állapotba már sosem kerülő Mythos segítségével. Max és Erich Scaefer ezek után úgy döntött, hogy új csapatra van szükség, a Runic Games azonban igyekezett nem túlságosan nagyra nőni, hogy a korábbi fiaskók ne ismétlődjenek meg. A fejlesztők tervei között két-három hagyományos Torchlight és egy MMO Torchlight elkészítése szerepelt - az első Torchlight sikerei és az Xbox 360-as megjelenés azonban hátráltatta az MMO projectet annyira, hogy inkább minden erejükkel a második részre koncentráltak, a korábbi tervekhez képest alaposan elhúzódó fejlesztési idő mellett. A Runic Games független fejlesztőstúdióként kezdett, mostanra pedig a kínai MMORPG-óriás, a Perfect World leányvállalatává váltak - de a csapat nem veszített semmit a kreatív szabadságából. A Runic továbbra is szeretne MMO játékokat készíteni - de előbb a Torchlight II megjelenése, a launch utáni patchek készítése és a játékosok kezébe adott Torchlight II Editor szerepel még a csapat tervei közt.

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
x86-compatible 1.4GHz or faster processor
RAM:
1GB System RAM
GPU:
DirectX compatible 3D graphics card with at least 256MB of addressable memory.
DX:
9.0c
OS:
Windows XP SP3/Vista/Windows 7
Tárhely:
1.2GB free space (subject to change)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Előrendelhető a Torchlight II!
 - Előrendelhető a Torchlight II!
A konzolos megjelenés óta talán még többen ismerik a 2009-es év nagy indie sikerjátékát, a független Runic fejlesztőcsapat (veterán volt Blizzard-fejlesztők alapították a csapatot) játéka a lootra éhes akció-szerepjátékosok népes és lelkes táborát csábította el egy szabadon moddolható, látványos és tartalmas játékkal, amiben talán csak az volt az egyetlen komoly hiányosság, hogy a csapatjáték teljesen kimaradt belőle. Az egyjátékos kalandok változatosságának azonban semmi sem szabott gátat, a három egyedi kasztnak és a millió elkészült modnak köszönhetően sokan még most is, évekkel a megjelenés után is játsszák a játékot valamilyen formában - a Runic Games csapata azonban ezalatt nem tétlenkedett, és elkészítette a folytatást, ami idén, remélhetőleg az igéreteket tartva még nyáron megjelenik, digitális és dobozos formában egyaránt. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére