Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC

Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Torchlight 2 ( Torchlight II ) PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

BEVEZETŐ:


A 2009-es Game Developer’s Choice Award legjobb új játékának választott Torchlight végre visszatér, hogy minden téren megújulva ismét megmutassa, milyen egy igazán ütős akció RPG.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


A játék fejlesztői ezúttal is a többnyire ex Blizzardos srácokból álló Runic csapat, akik minden tudásokat és tapasztalatukat latba vetve készítették el nekünk a várva-várt folytatást. Természetesen rengeteg innovatív elemet is üdvözölhetünk az új részben, de a már jól bejáratott alapokat is meghagyták nekünk: A Torchlight továbbra is az gyors akciókat igénylő, humoros, és rendkívül tartalmas játék, amit három éve megszerettünk – csak rengeteg újítást is tartalmaz.

A játék egyik legfontosabb (és talán legjobban várt) újítása az többjátékos mód lehetősége, ráadásul a Torchlight II-ben az online játék teljesen ingyenes akár LAN hálózatba, akár pedig a neten játszva! Kalandozásaink során tehát ezúttal már nem kell egyedül bóklásznunk, nem kell egyedül felfedezni a hatalmas területeket: társunkkal, vagy akár társainkkal karöltve is belevethetjük magunkat a kalandba, küzdhetünk meg félelmetes szörnyekkel és élvezhetjük a dinamikusan változó időjárást és napszakokat.
 
A TORCHLIGHT 2 JÁTSZHATÓ KARAKTEROSZTÁLYAI:


A mérnök (Engineer, korábbi nevén a Railman) egy hatalmas harcos, aki közelharcban használja steampunk technológia által támogatott fegyvereit. A csata hevében képes mechanikus robotokat telepíteni maga köré, de kezelni tudja a csatatéren található ágyúkat, lecövekelt fegyvereket is.

Az Outlander egy vándorló nomád, aki a távolsági fegyverek és a "könnyedebb mágia" mestere. Az Outlander egy igazi kincskereső, aki kifejezetten kincsek után kutatva járja a világot.

A Berserker egy igazi vad harcos, aki leginkább a közelharcban jeleskedig, ám képes állati szellemek által megtámogatott mágikus ütések bevitelére is, ezért rendkívül erősnek tekinthető ez a karakterosztály.

Az Embermage karakterosztály a mágia mestere: magasan képzett profi mágusok ők, akik képesek az elemi erőket (fagy, tűz, villám) segítségül hívni a harcokban.
 
A TORCHLIGHT 2 FŐBB JELLEMZŐI:


Online multiplayer (többjátékos) mód: játssz barátaiddal, ismerőseiddel hálózatban (LAN), vagy akár a neten, előfizetés vagy fizetős tartalmak nélkül!

Személyre szabható karakterek: 4 osztály közül választva igazán egyedi karaktereket alkothatunk, kelthetünk életre új hősöket!

Átalakíthatóság, moddolhatóság: Köszönhetően a játék szerkesztőjének, a TorchEd-nek, saját tartalmakat (mod) hozhatunk létre, tovább bővítve a játék tartalmát.

Egy hatalmas nyílt világ: Végre elhagyhatjuk Torchlight városát és nekivághatnak az ismeretlen felfedezésének!

Nyugdíjazás: Egy adott szintre elérve nyugdíjba küldhetjük hőseinket, így újonnan életre keltett harcosaink különleges bónuszokhoz és képességekhez jutnak.

Háziállatok: A Torchlight II meghagyva, ám továbbfejlesztve ezúttal is megadja a lehetőséget a háziállat tartásra: Még több lehetőség és komolyabb jutalmak várnak ránk, mint korábban, miközben megszerzett kincseinket továbbra is visszaküldhetjük a városba (eladási szándékkal) kedvencünkkel.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Seattle székhelyű amerikai fejlesztőcsapatot négy rutinos fejlesztő, Travis Baldree, Max Schaefer (ex-Blizzardos), Erich Schaefer (ex-Blizzardos) és Peter Hu alapította 2008-ban. A team eddig egyetlen produktumot hozott össze, ám az több helyen rögtön el is nyerte az „év legjobb új IP-je“ címet, így elmondható róluk, hogy eddigi mérlegük 100%-os – már ami a minőségi alkotásokat illeti. A Runic Games jelenleg gőzerővel a Torchlight második részén dolgozik, de távlati terveik között szerepel a franchise MMORPG-vé bővítése.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Torchlight II a 2009-es Torchlight folytatása, ami egy jó humorú, kevésbé vérengzős akció RPG. A játékban ezúttal hatalmas területeket járhat be (és fedezhet fel) a játékos (elhagyhatjuk Torchlight városát is), léphet kapcsolatban a világ lakóival, szállhat szembe vérszomjas, változatos ellenfelekkel és oldhat meg gondolkodtató feladatokat. A játékos által választott karakter természetesen folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, így mindig lesz egy újabb cél, egy újabb elérendő szint, ami motiválni fogja őt. A Torchlight II szavatossága több 10, akár 100 órára is rúghat attól függően, hogy a játékos mennyire veti magát a kalandba, mennyire merül el a páratlanul izgalmas sztoriba, s mennyire megy rá a 100%-os teljesítésre.A Torchlight II elődjéhez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, melyek közül a legnagyobb, hogy ezúttal egy, vagy több barátunkkal, ismerősünkkel közösen, online is harcba szállhatunk!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Előrendelhető a Torchlight II!
 - Előrendelhető a Torchlight II!
A konzolos megjelenés óta talán még többen ismerik a 2009-es év nagy indie sikerjátékát, a független Runic fejlesztőcsapat (veterán volt Blizzard-fejlesztők alapították a csapatot) játéka a lootra éhes akció-szerepjátékosok népes és lelkes táborát csábította el egy szabadon moddolható, látványos és tartalmas játékkal, amiben talán csak az volt az egyetlen komoly hiányosság, hogy a csapatjáték teljesen kimaradt belőle. Az egyjátékos kalandok változatosságának azonban semmi sem szabott gátat, a három egyedi kasztnak és a millió elkészült modnak köszönhetően sokan még most is, évekkel a megjelenés után is játsszák a játékot valamilyen formában - a Runic Games csapata azonban ezalatt nem tétlenkedett, és elkészítette a folytatást, ami idén, remélhetőleg az igéreteket tartva még nyáron megjelenik, digitális és dobozos formában egyaránt. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére