Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Titanfall Vásárlás (PC)

Titanfall PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

TITANFALL PC ISMERTETŐ:

A játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges!

Miközben az új konzolok megjelenésekor a különböző kiadók jobbnál jobb játékaiért versengenek a masinák gyártói, addig pécés játékosként nem kell aggódnod, hiszen például az Xbox One legjobban várt játéka, a Titanfall megjelenik pécére is - nem is akárhogyan!

Titanfall PC gameplay kép 01

A Titanfall a legendás Call of Duty: Modern Warfare-széria fejlesztőinek új játéka. Az Infinity Wardtól távozó profi, veterán fejlesztők Respawn Entertainment néven készítettek új stúdiót, és több éve azon munkálkodnak, hogy a Titanfall alaposan átrendezze az FPS játékok csataterét. Az eddig látottak és az eddig elérhető információk alapján sikerült nekik. A Titanfall lényege, hogy egy pályán a játékosok nem csak a hagyományos eszközökkel harcolnak egymás ellen, hanem hatalmas fémmonstrumok (a Titánok) is a pályára lépnek, akinek tűzereje sokkal nagyobb, mint amiről egy-egy katona bármikor álmodott volna! A csaták ennek megfelelően dinamikusak, hiszen egy Titan megjelenésekor hirtelen mindenki átgondolhatja, hogy mennyire érdemes egyedül nekimenni, vagy jobban megéri-e csatlakozni a saját Titánodhoz, hogy őt segítsd. És persze Te magad is vezetheted ezeket a hatalmas mechákat!

Mindezek mellett a Titanfall játékmenete pörgős: falról elrugaszkodások, többszintes csaták, gyors futások és taktikai visszavonulások jelentik a játékmenet magját: hogy hol vagy, és hová tartasz, fontosabb, mint az eddigi COD játékbokban valaha! Ezek mellett pedig egy rakás új eszköz és felszerelés is bemutatkozik: mindezekre a Titanokat segítő és a Titan-ellenes taktikák kialakításánál lesz szükséged. Gyors mozgás, pompás grafika, izgalmas játékmenet: 2014 tavaszán vár a Titanfall!
Titanfall PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:
At least 4 GB
GPU:
AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX:
11
OS:
Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
Tárhely:
At least 50 GB of free space
Hálózat:
512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére