Titanfall

Titanfall
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Titanfall már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Titanfall vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Titanfall ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A legendás Call of Duty sorozat egykori fejlesztőiből alakult Respawn Entertainment két éven át, a legnagyobb csendben és a legnagyobb szorgalommal dolgozott egy belsőnézetes lövöldözős játékon, a Titanfallon, amely 2014 tavaszán jelent meg. A kizárólag online multiplayer köré épülő játék a 2013-as E3-on történő bejelentés alkalmával több, mint 60 díjat nyert el. Már ekkor biztossá vált, hogy az év egyik legjobb minőségű FPS-éről beszélhetünk a Titanfall személyében.

A Titanfall egy csúcstechnológiával rendelkező világ véget nem érő háborújának pillanatképe. A hadászat szolgálatába állított legújabb fejlesztések teljesen átformálják a csatateret. A harcba szálló katonák gyalogosan vagy hatalmas robotokat irányítva küzdenek meg egymással és próbálják visszaszorítani az ellenfelet. Bár ezeknek a hatalmas robotoknak, az úgynevezett titánoknak a birtoklása jelentős katonai előnyt jelent, a gyalogos katonák is rendelkeznek a megfelelő technikai felszerelésekkel ahhoz, hogy képesek legyenek tartani az iramot a titánokkal szemben. A gyalogosok hátán lévő jetpackkek hozzásegítik őket ahhoz, hogy sokkal gyorsabban, fürgébben mozoghassanak, könnyedén ugorjanak át háztetőről háztetőre, vagy fussanak fel falakon, csússzanak fedezékbe. Gyalogosként lehetőséged lesz más titánok elfoglalására is, ha képes vagy csapatban dolgozni. A titánok gyártásához szükséges technológiát birtokló Hammond Robotics három különböző típust is kínál annak a félnek, amelyik meg tudja fizetni. A rendkívüli gyorsasággal és precizitással rendelkező Stryder vagy a robosztus, nehézfegyverzetű Ogre két teljesen különböző játékstílust képvisel, míg a harmadik modell, Atlas a kettő közötti utat képviseli.

Ha első osztályú FPS játékélményre vágysz, akkor nincs mást tenned, mint hazasétálnod a nálunk megvásárolt Titanfallal! A titánok által képviselt újítások miatt egy olyan játékkal lesz dolgod, ami kellő változatosságot visz az FPS stílusba és meglepetéseket is tartogat a számodra.

GÉPIGÉNY Minimum Ajánlott
CPU 2 magos (2400 MHz) 4 magos (2660 MHz)
RAM 4 GB 8 GB
VGA SM 4.0 (512 MB VRAM) SM 5.0 (1 GB VRAM)
Direct X DX 10 DX 11
Operációs rendszer Windows XP Windows 7
HDD 50 GB 50 GB

Egyéb követelmény: a játék csak aktív internetkapcsolattal és csak online multiplayer módban játszható.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére