Thief - The Bank Heist Edition

Thief - The Bank Heist Edition
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Thief - The Bank Heist Edition ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az elmúlt pár évtizedben egészen kevés olyan játék született, amire egyértelműen azt lehet mondani, hogy saját stílust teremtett. A kilencvenes évek végén megjelent THIEF ilyen volt: ez a játék mutatta meg először, hogy a belsőnézetes kameranézet tud mást is, mint fegyveres összecsapásokat – itt ugyanis a menekülés, a lopakodás volt a főszerepben. Hasonló kalandokra számíthatsz akkor, ha a 2014-es, szintén THIEF névre hallgató utódot megvásárolod: Garrett, a tolvajok legjobbja (vagy legszerencsésebbje) visszatér abba a városba, ahol a korrupció olyan méreteket öltött, hogy szinte csak gazdagok és szegények vannak, átmenet sehol. Eljött az ideje annak, hogy megszabadítsd a hatalmas házakat a temérdek vagyontól – ehhez pedig minden trükköt be kell majd vetned, az őrök útvonalának kiismerésétől kezdve a speciális kütyük használatán át egészen az olyan apróságokig, mint a fényforrások kiiktatása, vagy a legjobban időzített menekülés az eltulajdonított javakkal. Készülj a lopakodós játékok egyik legjobbjára – vár a Thief világa!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére