Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Thief The Bank Heist edition PC

Thief The Bank Heist Edition PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.790 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Ajándékok:

- Bank Heist DLC

THIEF: A LEGENDA 2014-BEN VISSZATÉR!

Minden évtizedben akad egy-egy olyan játék, amelyet a megjelenése után eltelt évtizedek alatt sem sikerül letaszítani a trónról. A Thief egy ilyen játék volt: jöhetett utána Metal Gear Solid vagy Splinter Cell, azt a sötétben, árnyékról árnyékra lopakodós hangulatot soha nem sikerült egyik játéknak sem visszaadni. Pedig a Thief alapját képezte a visszafogott osonás, az izgatottság, a meglepő találkozások az őrökkel... és most ez az élmény teljes pompájában tér vissza pécédre!

Thief 05

A legújabb rész sokáig "Thief 4" néven készülődött, a fejlesztők azonban közben rájöttek, hogy sok idő telt el a legutóbbi rész óta, és az időközben felnőtt generáció nem feltétlenül ismeri ezt a sorozatot, így akár THIEF néven is megjelenhet a project. Az új játékban visszatér a mestertolvaj, Garrett, akinek elsődleges fegyvere a tájékozódás, a tervezés, a gyors reakcióidő lesz, nem pedig a pisztoly vagy a kard - bár ha a helyzet úgy adódik, ez utóbbitól sem fogsz majd visszariadni!

Thief kiskép 02

A THIEF hatalmas bejárható várost tartalmaz, amiben a hatalmas nemesi kastélyok és fényűző középületek várják, hogy betörj, majd eltulajdonítsd a legkomolyabb értékeket... már ha elég jó tolvajnak bizonyulsz. A játékban egy-egy ilyen helyszín saját pályaként funkcionál, ahol, amíg belül vagy, a szabadságodért is aggódhatsz majd. Egy jó tolvaljás végén a város sötétségbe való beolvadás jelenti majd a menekülést - bár lehet, hogy idővel ez a helyzet megváltozik majd, hisz a játék története is tartogat majd meglepetéseket!

Szabad mászkálás, lopakodás, gyönyörű grafika, és olyan hangulat, amit már jó pár éve nem láttunk sehol: a THIEF 2014 tavaszának egyik legfontosabb játéka lesz. Rendeld elő még most!
Thief The Bank Heist Edition PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
High-performance dual core CPU or quad core CPU
RAM:
4 GB
GPU:
AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
DX:
10
OS:
Windows Vista with platform update
Tárhely:
20 GB
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
AMD FX 8000 series or better / Intel i7 Quad Core CPU
RAM:
4+ GB
GPU:
AMD Radeon HD / R9 series or better / Nvidia GTX 660 series or better
DX:
11
OS:
Windows 7 or 8
Tárhely:
20 GB

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére