The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) használt

The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) használt
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 990 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Készülj fel egy olyan kalandra, amelyhez foghatót aligha láttál korábban! A CD Projekt RED gondozásában készülő alkotás,  a The Witcher III Wild Hunt egy olyan akció-rpg, amely főleg a hardcore játékos közösséget célozza meg, ám az univerzumtól távol álló gamereknek is kötelező alkotás.

A történet közvetlenül a Witcher második része után veszi fel a fonalat, amikor is Ríviai Geralt személyében egy bizonyos Ciri nevezetű lányt kell előkerítened. Feladatod csöppet sem lesz egyszerű, hiszen a körülvevő világban rusnya szörnyek, banditák próbálnak majd megölni téged. Az ellenfelek így is hatalmas táborát a mítikus múlttal rendelkező Wild Hunt nevezetű sötét szervezet egészíti ki, akik visszatérvén a titokzatos világukból, újra pusztításhoz folyamodnak a birodalom egész területén. Rád hárul a feladat, hogy likvidálja a népet sanyargató lényeket. Ríviai Geralt szerencsére mestere a szörnyvadászatnak, így rengeteg harci stílus és lehetőség áll majd rendelkezésedre, amivel végezhetünk a ránk támadó ellenfelekkel. Az adott összecsapások során a két kardon és egy íjpuskán felül érdemes lesz sűrűn használni a különböző varázslatokat is, amelyek sokszor kimenthetnek a szorult helyzetekből.

A Witcher 3 Wild Hunt egy hatalmas nyitott világba kalauzol el, amelynek minden egyes szeglete kisebb-nagyobb titkot, küldetést és zsákmányt rejt. Hála a gyönyörű grafikának a helyszínek mindegyike szemkápráztató látvánnyal bír: legyen szó elhagyatott barlangokról, kisebb szigetekről, erdőkről, havas hegyekről, egy biztos, a látvány magával ragadó élményt kínál. A területek felfedezése igen hasznos lesz, hiszen rengeteg olyan rejtett fegyverre és tárgyra bukkanhatsz, amelyek később jól jöhetnek, ha erősebb ellenfelekkel kerülsz szembe. A hardcore szerepjátékok kora immáron újra beköszönt, hiszen érkezik a Witcher harmadik epizódja, amely lezárja a vélhetően lezárja a trilógiát, és amely garantáltan egy több száz órás kalandot ígér minden játékos számára. Ne habozz hát, légy részese minden idők egyik legjobb RPG alkotásának, amely örökre beírja magát a videojáték történelembe!

 

Követelmény: DRM-mentesen aktiválható a www.gog.com oldalon, felhasználói fiók létrehozása után!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére