The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) PC használt

The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) PC használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 3 nap
NEM RENDELHETŐ
A The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) PC használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) PC használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Witcher III: Wild Hunt magyar felirattal (Witcher 3) PC használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Készülj fel egy olyan kalandra, amelyhez foghatót aligha láttál korábban! A CD Projekt RED gondozásában készülő alkotás,  a The Witcher III Wild Hunt egy olyan akció-rpg, amely főleg a hardcore játékos közösséget célozza meg, ám az univerzumtól távol álló gamereknek is kötelező alkotás.

A történet közvetlenül a Witcher második része után veszi fel a fonalat, amikor is Ríviai Geralt személyében egy bizonyos Ciri nevezetű lányt kell előkerítened. Feladatod csöppet sem lesz egyszerű, hiszen a körülvevő világban rusnya szörnyek, banditák próbálnak majd megölni téged. Az ellenfelek így is hatalmas táborát a mítikus múlttal rendelkező Wild Hunt nevezetű sötét szervezet egészíti ki, akik visszatérvén a titokzatos világukból, újra pusztításhoz folyamodnak a birodalom egész területén. Rád hárul a feladat, hogy likvidálja a népet sanyargató lényeket. Ríviai Geralt szerencsére mestere a szörnyvadászatnak, így rengeteg harci stílus és lehetőség áll majd rendelkezésedre, amivel végezhetünk a ránk támadó ellenfelekkel. Az adott összecsapások során a két kardon és egy íjpuskán felül érdemes lesz sűrűn használni a különböző varázslatokat is, amelyek sokszor kimenthetnek a szorult helyzetekből.

A Witcher 3 Wild Hunt egy hatalmas nyitott világba kalauzol el, amelynek minden egyes szeglete kisebb-nagyobb titkot, küldetést és zsákmányt rejt. Hála a gyönyörű grafikának a helyszínek mindegyike szemkápráztató látvánnyal bír: legyen szó elhagyatott barlangokról, kisebb szigetekről, erdőkről, havas hegyekről, egy biztos, a látvány magával ragadó élményt kínál. A területek felfedezése igen hasznos lesz, hiszen rengeteg olyan rejtett fegyverre és tárgyra bukkanhatsz, amelyek később jól jöhetnek, ha erősebb ellenfelekkel kerülsz szembe. A hardcore szerepjátékok kora immáron újra beköszönt, hiszen érkezik a Witcher harmadik epizódja, amely lezárja a vélhetően lezárja a trilógiát, és amely garantáltan egy több száz órás kalandot ígér minden játékos számára. Ne habozz hát, légy részese minden idők egyik legjobb RPG alkotásának, amely örökre beírja magát a videojáték történelembe!

 

Követelmény: DRM-mentesen aktiválható a www.gog.com oldalon, felhasználói fiók létrehozása után!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére