Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Sims 3: Előre a jövőbe (Into the Future) Vásárlás (PC)

The Sims 3 Előre a jövőbe (Into the Future) PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Szimulátor
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SIMS 3 "ELŐRE A JÖVŐBE" KIEGÉSZÍTŐ

A kiegészítőhöz a Sims 3 alapjáték is szükséges!

Milyen újdonságokat tartalmaz a kiegészítő?

A Sims 3 tizenegyedik és egyben utolsónak igérkező kiegészítője az Előre a Jövőbe. A futurisztiklus témát feldolgozó játékban egy új világ vár Rád és simjeidre, méghozzá nem is akárhol: egy időkapu segítségével bármikor átléphetsz majd a játékbeli szomszédságod jövőjébe! Itt mindennel találkozhatsz majd, ami egy jövőbeli várost jellemezhet: robotok, hologrammok, lebegő autók, légdeszka, a legmodernebb kütyük és épületek. Elmaradhatatlan a robotok jellenléte, ők az úgynevezett Plumbotok. A játékban ilyen robotok készítésére is lehetőséged lesz, amelyeknek személyiségét Te programozhatod majd be: készíthetsz egyedi személyiségchipet is, sőt, egy Plumbot egyszerre akár hét személyiségchipet is használhatnak, így viselkedésük olykor kiszámíthatatlan is lehet. Három új jártasság is bemutatkozik, immáron csillagász, Plumbot-árus vagy Plumbot-edző is lehetsz.

Into the Future Sims 3 trailerSims 3 Előre a Jövőbe előrendelés

Ha pedig mindez nem lenne elég és jobban szeretsz simjeid magánéletével, karrierjével foglalkozni, akkor még akár a jövőt is megváltoztathatod! Nem vagy megelégedve egyik simed leszármazottjának viselkedésével vagy foglalkozásával? Menj vissza a múlba és változtasd meg gyerekkori emlékeit, motivációit! Persze mindehhez útmutatót is kérhetsz a játékban, illetve azt is megszabhatod, hogy milyen legyen az utódok kinézete. Amennyiben mondjuk híres szeretnél lenni a jövőbeli városban, nem kell mást tenned, mint elérni azt, hogy emlékművet állítsanak simednek, s a hírnév garantált!. Arra is lehetőséged lesz, hogy különböző típusú jövőképeket látogass meg a legszönyűbbtől a legvidámabbig.

Figyelem: a játékhoz a Sims 3 alapjáték is szükséges!
The Sims 3 Előre a jövőbe (Into the Future) PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
XP (Service Pack 2): Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+

Vista (Service Pack 1): Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
RAM:
1 GB (XP (Service Pack 2))
1.5 GB (Vista (Service Pack 1))
GPU:
Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500, Graphics Ram: 128 MB
DX:
The latest version of DirectX 9.0c
OS:
Microsoft Windows XP Service Pack 2
Microsoft Windows Vista Service Pack 1
Tárhely:
At least 6.1 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére