The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games)

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Elder Scrolls V: Skyrim eredetileg 2011 novemberében jelent meg, és persze azonnal játékosok millióit varázsolta el. Hogy minek köszönheti a sikereket? A méreteknek! A Skyrim ugyanis masszív, gigászi helyszíneket, hatalmas ellenfeleket, elképesztő számú küldetést és mellékküldetést tartalmaz. A szerepjátékban ráadásul teljes szabadságot kapsz már a kezdetektől fogva, így a hősödet is magadnak kell megtervezned. Eldöntheted, hogy milyen külsővel, személyiséggel, képességekkel bírj, a játék során pedig egyre erősebb képességeknek és egyre jobb felszerelési tárgyaknak lehetsz a büszke birtokosa. Vigyázz azonban: a Skyrim világában évezredek óta pihenő gonosz erők várnak arra, hogy valaki felébressze őket: lehet, hogy egy óvatlan pillanatban pont Te leszel az, akinek minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie!
 
 

Persze nem leszel egyedül ebben a hatalmas világban! Az Elder Scrolls V: Skyrim világa gép által irányított karakterek (NPC-k) tömkelegével lett benépesítva, a különböző városok és falvak lakói pedig saját történettel, múlttal, problémákkal bírnak - olyan problémákkal, amelyek megoldását akár rád is bízhatják majd, ha elég segítőkésznek bizonyulsz. Az új problémákkal pedig mindig új jutalmak, új kihívások és újabb kalandok társulnak: könnyen belátható tehát, hogy a Skyrim világa több tucat játékóra után is tud majd újabb és újabb meglepetéseket okozni a játékosainak. Ha pedig úgy érzed, hogy egy új perspektívára van szükséged, akkor kezdhetsz egy teljesen új karaktert, aki az eddigi hősödtől eltérő módon küzd majd - mondjuk mágia helyett a közelharcra vagy az íjászatra koncentrál!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére