The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games)

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

       

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Elder Scrolls V: Skyrim eredetileg 2011 novemberében jelent meg, és persze azonnal játékosok millióit varázsolta el. Hogy minek köszönheti a sikereket? A méreteknek! A Skyrim ugyanis masszív, gigászi helyszíneket, hatalmas ellenfeleket, elképesztő számú küldetést és mellékküldetést tartalmaz. A szerepjátékban ráadásul teljes szabadságot kapsz már a kezdetektől fogva, így a hősödet is magadnak kell megtervezned. Eldöntheted, hogy milyen külsővel, személyiséggel, képességekkel bírj, a játék során pedig egyre erősebb képességeknek és egyre jobb felszerelési tárgyaknak lehetsz a büszke birtokosa. Vigyázz azonban: a Skyrim világában évezredek óta pihenő gonosz erők várnak arra, hogy valaki felébressze őket: lehet, hogy egy óvatlan pillanatban pont Te leszel az, akinek minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie!
 
 

Persze nem leszel egyedül ebben a hatalmas világban! Az Elder Scrolls V: Skyrim világa gép által irányított karakterek (NPC-k) tömkelegével lett benépesítva, a különböző városok és falvak lakói pedig saját történettel, múlttal, problémákkal bírnak - olyan problémákkal, amelyek megoldását akár rád is bízhatják majd, ha elég segítőkésznek bizonyulsz. Az új problémákkal pedig mindig új jutalmak, új kihívások és újabb kalandok társulnak: könnyen belátható tehát, hogy a Skyrim világa több tucat játékóra után is tud majd újabb és újabb meglepetéseket okozni a játékosainak. Ha pedig úgy érzed, hogy egy új perspektívára van szükséged, akkor kezdhetsz egy teljesen új karaktert, aki az eddigi hősödtől eltérő módon küzd majd - mondjuk mágia helyett a közelharcra vagy az íjászatra koncentrál!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére