The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Elder Scrolls Online már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Elder Scrolls Online vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Elder Scrolls Online ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Elder Scrolls-játékok univerzuma igen különlegesnek mondható a szerepjátékok világában: a fejlesztők már több évtizede makacsul ragaszkodtak ahhoz, hogy online multiplayer nélküli, single-player kalandokat biztosítsanak a játékosok számára. A siker nem maradt el: legyen szó akár a Morrorwindről, az Oblivionról, vagy a jóval 10 millió eladott példány fölött járó Elder Scrolls V:Skyrim-ről, ezek a játékok hatalmas rajongótáborral rendelkeznek mind a mai napig. Éppen itt volt hát annak az ideje, hogy egy online szerepjátékot kapjon ez a nagyszerű, alaposan kidolgozott világ! Áprilisban útnak indul az Elder Scrolls Online!
 
The Elder Scrolls Online gameplay 01 The Elder Scrolls Online előrendelés
A The Elder Scrolls Online Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik majd, méghozzá 2014 júniusában, elsőként azonban természetesen pécén veszi majd kezdetét a kaland, méghozzá április elején! A játék története nagyjából ezer évvel a Skyrim előtt játszódik, az általad már annyira ismert Tamriel világán. Hősöddel egy új fenyegetést kell elhárítanod, hogy a nemzetek és az őket alkotó fajok viszonylagos békében átvészeljék a következő évszázadokat! Nem kicsi tehát a tét, így nem meglepő az sem, hogy az ismert fajok döntő többségét kiválaszthatod, amikor új karakter készítésébe fogsz - ha valamelyik kedvenced hiányozna, akkor se csüggedj, a fejlesztők a későbbiekben ugyanis újabb fajokat tesznek majd elérhetővé!
 
Elder Scrolls online gameplay 03
 
A játék a modern online szerepjátékok (MMO játékok) alapkövetelményeihez igazodván igazán pörgős, dinamikus élményt kínál, a Skyrimnál változatosabb, összetettebb harcokkal, jóval több képességgel és taktikázással. Az ellenfelek levadászása mellett a küldetések teljesítésére is nagy hangsúlyt fektet a játék: a párbeszédekre, feladatokra figyelve további izgalmas részletekre deríthetsz fényt a játék történetével, eseményeivel kapcsolatban! A folyamatos fejlődés során egyre erősebb tárgyakat szerezhetsz meg, új képességek birtokába jutsz, és barátokat - vagy épp ellenségeket - is szerzel majd szép számmal: pont, mint a manapság egyre divatosabb online szerepjátékokban! A különbség persze most az, hogy végre nem akármilyen világban kalandozol, hanem az Elder Scrolls nagyszabású, részletesen kidolgozott, izgalmas helyszínekkel és ellenfelekkel tarkított helyszínein játszhatsz majd hosszú heteket, hónapokat!

Az alapjáték megvásárlásán túl havidíjas előfizetésre lesz szükséged, ha folytatni akarod a kalandot az első 30 nap lejártával!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére