The Darkness II (2) Limited Edition

The Darkness II (2) Limited Edition
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

The Darkness II (2) Limited Edition ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A képregényes játékok reneszánszukat élik: a Darkness második része pedig a szokásosnál is sötétebb hangulattal készül arra, hogy elcsábítsa azokat, akik szeretik a darkos FPS játékokat! Jackie Estacado, a sötét erőkkel megátkozott maffiózó hatalma csúcsán van, és egy jó okkultista miatt sikeresen tartotta vissza a Sötétséget attól, hogy átvegye teste fölött a hatalmat – ám az ilyen jó szituációk többnyire nem tartanak örökké. Az okkultista eltűnésével egyre erősebb késztetések jelentkeznek, és hirtelen megnövekedik azoknak a száma is, akik eltennének láb alól, így még inkább a természetfelettire kell támaszkodnod. Túléled majd a kalandot, vagy örökre elnyel a sötétség? Mindez csak az ügyességeden múlik: a Darkness II egy egyedi, képességek használatára és a jó célzásra építő FPS, amely megjelenésekor sikeresen besöpörte a rajongók és a kritikusok elismerését is. Ha a hagyományos FPS-játékoktól eltérő hangulatra vágysz, akkor ne keress tovább!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére