Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Syndicate PC

Syndicate PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.10.24. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SYNDICATE - ISMERTETŐ:

2069-ben járunk, egy elképzelt, igen sötét jövőben. Ebben a valóságban semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Hatalmas, mindent átszövő gigacégek (vagy egészen pontosan egy nagy vállalat) irányítják az élet szinte minden elemét - az emberek viselkedését is beleértve. A bűnözés kiszorult a legszegényebb negyedekre, helyét a fejlett zónákban a cyberbűnözés vette át. Az offline és az online világok összemosódni látszanak, miközben a különböző chippek és beültetések által létrehozott szuperkatonák őrködnek a gazdag milliárdosok élete felett. Készen állsz arra ,hogy elmerülj a Syndicate koránt sem hétköznapi világában?


A Syndicate című fejlesztés igen különleges históriával rendelkezik, hiszen ugyanezen a címen jelent meg pont húsz évvel ezelőtt, 1993-ban a Bullfrog játéka, a Syndicate. Az eredeti Syndicate hasonlóan komor univerzumban játszódott, mint a bemutatónk tárgya, akkoriban azonban valós idejű taktikai akciózásról volt szó, nem belsőnézetes lövöldözésről. A Syndicate a maga idejében korszakalkotó volt nem csak a játékmenet, de a hangulat és a történetmesélés miatt is, és hosszú évtizedeken át nem igazán volt olyan utód, ami maradéktalanul hozta volna ennek a játéknak a hangulatát. Egészen mostanáig...

A Syndicate egy szerepjáték-elemekkel feldúsított belsőnézetes lövöldözős játék, ahol a játékmenet erősen épít arra, hogy micsoda technológiai fejlettséggel rendelkezik az elképzelt világunk civilizációja. A játékban ez úgy csapódik le, hogy a különböző szenzoroknak és beültetéseknek hála például a fegyverben lévő töltényeket közvetlenül a szemedre vetíti ki a játék, így mindig tudni fogod, hogy mikor kell majd újratölteni. Hasonló módon láthatod az ellenfeleket a falakon keresztül is, ha a megfelelő eszközökkel rendelkezel - ez megengedi, hogy felkészülj az egyes összecsapásokra. A hagyományos FPS játékok "mészáros" stílusától eltérően itt jóval megfontoltabb akcióra kell majd számítanod, sok-sok megoldásra váró feladattal és objektívával. Ha valami, akkor a játékmenet emlékeztethet a kilencvenes évek FPS-forradalmára, amikor még nem csak és kizárólag az eltúlzott erőszak és az egyszerű, pörgős játékmenet motiválta a fejlesztőket az új FPS játékok elkészítésekor.


Mindezek mellett a Syndicate látványos grafikával, igen egyedi hangulattal rendelkezik, amely ebben a generációban kifejezetten kevés játékról mondható el. Ha szereted a cyberpunk, sci-fi stílust az űrstratégiák műfaján kívül látni, akkor érdemes lesz megvásárolnod a Syndicate-et, hiszen egy érdekes, egyedi kalandban lesz részed.

HA BEJÖTT A SYNDICATE, TEGYÉL EZEKKEL IS EGY PRÓBÁT:
Ha szereted a futurisztikus, kicsit depressziós, de azért mindenképpen érdekes hangulattal rendelkező játékokat, akkor most ajánlanánk párat annak érdekében, hogy ne maradj cyberpunk/sci-fi kaland nélkül a jövőben sem.

Ha kifejezetten a szerepjátékos vonal érdekel, de persze az akció-vonal megőrzése mellett, akkor szerencséd van, hiszen az elmúlt években két igen jó szoftver is megjelent e fronton. Az egyik a Deus Ex: Human Revolution, ami szinte teljes mértékben lefedi a Syndicate koncepcióit: beültetések, megakorporációk, az emberi szabadság kérdése... mindehhez nagyszerű játékmenet is társul! A másik játék már gyengébb értékeléseket kapott, de nem mehetünk el mellette szó nélkül. Természetesen az Alpha Protocolról van szó, ami az Obsidian Games akció-RPG-je, és főleg az igen izgalmas megoldásai és valóban összetett harcrendszere miatt ajánljuk, de csak akkor, ha a számos hibája és pontatlansága felett szemet tudsz húnyni. Megéri majd, hiszen a hibák mögött egy valódi gyémánt rejtőzik!

Deus Ex: Human Revolution Binary Domain

A szigorúbban vett akciójátékok frontján nemrég mutatkozott be egy izgalmas darab, a Binary Domain, ami a SEGA egyik fejlesztőcsapatának munkája: ők készítették el a Yakuza-játékokat korábban. A Binary Domain egy fedezékhasználatra és járműhasználatra építő külsőnézetes akciójáték, ahol az emberi külsővel bíró robotok már teljesen beférkőztek a világunkba, és egy globális méretű háború veszi kezdetét, valódi morális győztesek és egyszerű megoldás nélkül. A filozofálás megmarad a játék érdekes átvezetőinél, a játékmenet pedig a lövöldözésről és a túlélésről szól - nem is akármilyen minőségben!
Syndicate PC
SYNDICATE - SZIGORÚAN FELNŐTT JÁTÉKOSOK RÉSZÉRE!
A Syndicate nem csupán FPS volta, az abból eredő lövöldözés és lőfegyver használata miatt tudjuk csak és kizárólag a felnőtt korosztály számára ajánlani, de a felvetődő (a cyberpunkra egyébként jellemző) morális kérdések, dilemmák miatt is. Mindemellett a játék nem spóról a brutális (olykor kifejezetten megrázó vagy megdöbbentő) jelenetekkel, vérrel és agresszióval sem. A játékban végső soron egy gyilkolásra kiképzett katonákat irányítunk majd, a célpontok vagy ellenfelek pedig (cyberpunk keret ide vagy oda) szép számmal hús-vér emberek lesznek. Nem kérdéses tehát, hogy az új Syndicate nem az irányítás miatt nem lesz egy gyerekeknek/fiataloknak való darab.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére