Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Starcraft II - Wings of Liberty PC Vásárlás (Starcraft 2)

Starcraft II Wings of Liberty PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Stratégia
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

STACRAFT II ISMERTETŐ:

Eleged van már abból, hogy nem találod a neked megfelelő valós idejű stratégiai játékot? Nem tudsz dönteni a PC-s piacon lévő több tucat sorozat közül? Szeretnél valami olyat, amibe nem kár belefektetni azt az időt, amíg megtanulod kezelni, amíg kitanulod a különböző támadási technikákat? Hosszan tartó, maradandó élményre vágysz? Akkor a StarCraft II: Wings of Liberty a Te játékod lesz! A 2010-ben megjelent, azóta folyamatosan fejlesztett játék mára a világ legnépszerűbb RTS játékává vált, amit versenyszerűen tízezrek játszanak, miközben milliók figyelik a meccseket, szurkolva a kedvenceiknek! Több, mint játék: ez a StarCraft II: Wings of Liberty!


A StarCraft II: Wings of Liberty a klasszikus Starcraft és Starcraft: Brood War folytatása. Az elmúlt több, mint tíz évben a játékok grafikája hihetetlen mértékű fejlődésen ment keresztül, így a modern idők nyomásának a StarCraft II fejlesztői sem állhattak ellent. A játék tehát immáron három dimenzióban pompázik - mégis, az animátorok és a tervezők munkájának köszönhetően a játék megőrízte azt az időtlen, bájos külsejét, ami az első részt oly emlékezetessé tette a kilencvenes évek végén. A három játszható fajt tartalmazó játékban továbbra is masszív, maximum kétszáz fős seregek csapnak majd össze földön és levegőben egyaránt!

A StarCraft II tartalmi szempontból is egy igen monumentális darabbá nőtte ki magát a megjelenése óta. A tartalmas, komoly kihívásokat és titkokat tartalmazó egyjátékos kampánya mellett természetesen lehetőséged lesz arra is, hogy az online matchmaking keretein belül mérkőzz meg a legjobb játékosokkal - vagy épp a többi kezdővel. Hiszen mindenki a kezdők között indítja SCII-es pályafutását... ha pedig ez sem elég, akkor a StarCraft II Arcade minijátékok ezreivel tud kellő kikapcsolódást nyújtani - ezek mind ingyenesek, és más játékosok készítették őket. A StarCraft II a piacon lévő legjobb stratégiai játék, tehát ha szereted a műfajt, akkor kár lenne kihagynod! Ha felkeltettük érdeklődésed, és szeretnél többet megtudni a játékról, akkor olvass tovább!

STACRAFT II: RÉSZLETES BEMUTATÓ:
A Blizzard három nagy sorozat elkészítéséért felelős: a Warcraft a fantasy stratégiai játékok, és később az online szerepjátékok rajongóit szólította meg sikeresen, a Diablo a sötétebb tónusú, dark-fantasy elemekre építő akció-szerepjátékok rajongóinak vált nagy kedvencévé. A harmadik sorozat tulajdonképpen nem is volt sorozat eddig, hiszen csupán egyetlen játék és annak kiegészítője képviselte azt: a StarCraftról van szó, ami a valós idejű stratégiák (RTS) műfaját forradalmasította a kilencvenes évek végén. A "Warcraft űrben játszódó testvére", lehetett olvasni a játékról kezdetben, pedig a végtermék nem is állhatott volna ennél távolabb attól a szériától! A StarCraft három játszható fajjal bírt, de ezek a fajok már nem csupán egymás klónjai voltak, átszínezett támadásokkal és lecserélt külalakkal, de nem ám! A StarCraft a három fajnak egészen eltérő technológiákat, egymástól különböző fejlesztési útvonalakat, és más-más célokat adott. A játék sikerét annak köszönheti, hogy még a korábban megjelent valós idejű stratégiákkal lehetett ugyan versenyszerűen, "komolyan" játszani, ezt a koncepciót a StarCraft magasabb szintre emelte, egy elektronikus sportot (e-sport) hozva létre. Mivel minden fajnak több tucat különböző, patchről patchre változó taktikája létezett, és ezeknek a taktikáknak rendre más és más ellenszere volt a különböző fajoknál, így minden játékosnak be kellett tanulnia nem csupán a saját taktikáit, de azt is, hogy mi ellen kell készülni! Ezek után pedig újabb komplikációkat szült, hogy nem létezett tökéletes információszerzés: a játékosok megtanulták elrejteni egymás elől a készülő épületeket, ami újabb stratégiákat szült. Végül ezek az akaratok egymásnak csapódtak, és újabb variációk, újabb ellenszerek születtek, és létrejött a StarCraft mögött álló hatalmas tudásbázis, amelyet át kellett látnod, ha a legjobbak közé szerettél volna tartozni. A játék Dél-Koreában hatalmas sikerré vált, egy évtizeden át nemzeti sportként éltették a játékot, a legjobb dél-koreai profik pedig bármilyen európai vagy amerikai játékost gond nélkül lemostak a pályáról, annyival nagyobb volt a tudásuk a nyugati riválisaiknál. A StarCraft II-nek ehhez az örökséghez kellett finoman, a lehető legjobb odafigyeléssel egy utódot adni... és nem volt egy könnyű szülés, az már egyszer biztos. Az eredmény miatt azonban nyugodtan állíthatjuk: megérte ennyit várni!


A StarCraft II: Wings of Liberty egy 2010 nyarán megjelent valós idejű stratégiai játék, ami Jim Raynor személyes bosszúhadjáratának történetét mutatja be nagyjából három tucat küldetésen, megannyi átvezető animáción, és sok-sok csatán keresztül. A játék története egyszerűen indul, hiszen csupán egy kisebb, de elszánt sereg irányításával kell foglalkoznunk, aztán a StarCraft világában lévő különböző politikai érdekeltségek felismerik Jim Raynor magánakciójának fontosságát, és támogatni kezdenek minket...innentől kezdve pedig hatalmas seregek fölött vehetjük át az irányítást, az emberi erők mellett pedig összecsaphatunk majd a zerg seregekkel is. Végül, de nem utolsósorban betekintést nyerhetünk a Protoss faj problémáiba is egy mini-kampány keretein belül: az itt bemutatkozó új ellenfél pedig olyan fenyegetést képvisel, aminek legyűréséhez az eddiginél is több energiára és tűzerőre lesz szükségünk!

A StarCraft II kampánya izgalmas, változatos és igen sokszor újrajátszható küldetésekből épül fel. A játék rendszere úgy épül fel, hogy a több nehézségi fokozat mellett szinte minden pályán alternatív feladatok, nehezen megoldható opcionális küldetések is megtalálhatóak - ahhoz tehát, hogy elmondhassuk magunkról, hogy mindent megcsináltunk a StarCraft II kampányában, bizony komoly kitartásra és ügyességre lesz szükségünk. A játék a Blizzard hagyományához híven már rendelkezik egy belső Achievement rendszerrel, ami az Xbox 360-on látott megoldáshoz hasonlóan pontokkal jutalmazza a legjobb játékosokat - a cél az, hogy a barátaid közül Te szerezd meg a legtöbb pontot. Az Achievementek teljesítése egyfajta "játék a játékban" bónusz, hiszen némelyikhez valóban más oldalról kell megközelíteni az egyes pályákat, mint ahogy azt tennénk akkor, ha nem lennének benne ezek az extrák. A legalább 20-30 órányi szórakozást kínáló kampány pedig csak a kóstoló a valódi játék, a StarCraft II online világa előtt. A StarCraft ugyanis mindig a játékosok közti versengésről szólt - és ez most sincs másképp!


A StarCraft II online multiplayere nem egy két-három hetes kaland lesz, erre jobb, ha már most felkészülsz! A Blizzard matchmaking rendszere gondoskodni fog arról, hogy az első néhány meccs alapján olyan ligába kerülsz, ahol hozzád hasonlóan kezdő játékosok lesznek az ellenfeleid. Itt megtanulhatod a játék alapjait, a választott fajod stratégiáit, erejét és gyengeségét. Az első néhány meccs után megtanulod majd megvédeni bázisod a különböző "olcsó" taktikáktól, amelyek csak akkor működnek, ha nem tudod, hogy az ellenfél ezzel próbálkozik. Kitanulhatod majd, hogy hogyan kell egy-egy dolgozóval felderíteni az ellenfél bázisát a kritikus pillanatokban, hogy megtudd, milyen támadásra (vagy épp annak hiányára) kell majd számítanod. Ahoyg tanulsz és fejlődsz, úgy leszel egyre gyorsabb, egyre precízebb, egyre veszélyesebb. A StarCraft II matchmaking rendszere igyekszik 50%-on tartani a Win/Loss arányodat, vagyis ha túl sokat nyersz, akkor a játék gyorsabban lép feljebb a ranglétrán, és egyre erősebb ellenfeleket dob majd be az arénába melléd. A cél az, hogy veled egy szinten lévő ellenfelekkel gyakorolj, a StarCraft II ugyanis ilyenkor tud a legszórakoztatóbb, legizgalmasabb lenni.

És persze mindez nem lenne túl kívánatos szórakozás, ha nem lenne a StarCraft II a műfaja csúcsa. De bizony azzá vált: a megjelenése óta eltelt két évben a Blizzard folyamatosan figyelte a profi meccseket, olvasta a játékosok visszajelzését, és folyamatosan statisztikákat készített a belső, a Battle.Net szerverein lejátszott meccsek millióiról. Az eredmény: folyamatos patchelés, balansz-finomhangolás, hibajavítás. A Starcraft II grafikailag, teljesítmény és kiegyensúlyozottság szempontjából is lemossa a riválisokat a pályáról. A játék jól játszható, változatos taktikákat és fajokat tartalmazó, a képességeid maximálisan kihasználó RTS játék, amihez hasonló sem született a StarCraft: Brood War (az első Starcraft kiegészítője) megjelenése óta. Nem késő csatlakozni ehhez a folyamatosan növekvő játékhoz - ráadásul a játékot most bármiféle költség nélkül kipróbálhatod. Nincs más dolgod, mint regisztrálni az európai Battle.net oldalon (eu.battle.net), majd hozzáférhetsz a StarCraft II Starter Edition-höz, ami egy kóstoló a játékból, hiszen néhány küldetés, gépi ellenfelek ellen gyakorlás (számodra ilyenkor csak a Terran faj elérhető, de az is bőven elegendő induláskor) vár majd rád ebben a verzióban - ha pedig tetszik, amit látsz, akkor a játék megvásárlása után kibővítheted accountodat a végleges játékkal.


A StarCraft II: Wings of Liberty a StarCraft II trilógia első fejezete - és a jelenleg piacon lévő legjobb pécés valós időben zajló stratégiai játék. Szórakoztató, mindenki számára megfelelő kihívást nyújtó online játékmódjai garantálják, hogy a megvásárlást követően hosszú heteken, hónapokon át lesz majd, mi lekössön - ha pedig csak relaxálni akarsz, akkor a StarCraft II felületén belül az Arcade felület játékosok által készített minijátékok tucatjait kínálja majd neked, ingyen és bérmentve! Ha pedig ez sem elég, akkor nekiállhatsz a kampány legnehezebb fokozatán való végigjátszásának, az összes titkos feladattal együtt - ennek teljesítése pedig nem két perc lesz.
Starcraft II Wings of Liberty PC

minimális rendszerkövetelmény:

Windows XP / Windows Vista / Windws 7 (DirectX 9.0 telepítve), 2.6 ghz PIV (vagy AMD)

Nvidia GeForce 6600 / Ati Radeon 9800 Pro - 128mb VRAM

12 gb szabad hely a merevlemezen, 1gb ram (1,5gb Vista / Win 7 felhasználóknak)

DVD-rom, szélessávú internethozzáférés, minimum 1024*720 felbontást támogató kijelző
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Windows Vista / Win 7

Dual Core processzor, 2.4 ghz (vagy AMD megfelelője)

2gb RAM, 512 mb Vram-al rendelkező Nvidia Geforce 8800 / Ati Radeon HD 3870 vagy jobb

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
StarCraft II előzetes, előrendelési akció!
 - StarCraft II előzetes, előrendelési akció!
Ha most elkezdenénk keresni, kutatni, egy olyan videójáték után, amely tíz éven keresztül képes volt a rajongóit elszórakoztatni, akkor nagyon kevés ilyen játékot találnánk. A kétperces örömök kedvelői persze sok példát találhatnának, mint például a Tetris, vagy az eredeti Mario Bros. A Blizzard azonban olyan játékot hozott létre a StarCraft-al, amely egészen a mai napig megállta a helyét. A valósidejű stratégiai játékok fénykorában készült játék és a Brood War nevű folytatás nagyon mély játékmenettel bírt, és a fejlesztőcsapat nem ült a babérjain az elmúlt évtizedben, hanem figyelte a legjobbak meccseit, és a felmerülő problémákat rendszeresen kijavította. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére