StarCraft II Heart of the Swarm PC vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

StarCraft II: Heart of the Swarm PC

StarCraft II Heart of the Swarm PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A StarCraft II Heart of the Swarm PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi StarCraft II Heart of the Swarm PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

-41%
Deep Sky Derelicts PC - PC (PC)
-41
Eredeti ár:
4890 Ft
Bruttó ár:
2890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Total War Warhammer Dark Gods Edition PC - PC (PC)
Bruttó ár:
7890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Total War: Rome II Caesar Edition PC - PC (PC)
Bruttó ár:
4890 Ft
Státusz:
Raktáron
 

StarCraft II Heart of the Swarm PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Blizzard három nagy sorozattal rendelkezik, amelyek más és más műfajokban váltak hatalmas mérföldkövekké. Míg a Diablo az akció-rpg-k frontján, a World of Warcraft pedig az online szerepjátékok stílusában tudott megkerülhetetlen klasszikussá válni, addig a StarCraft egy egészen más műfajban, méghozzá a valós idejű stratégiai játékok között vált császárrá - és nem is akárhogyan.
 
HEART OF THE SWARM: TÖBB, MINT EGYSZERŰ KIEGÉSZÍTŐ...
 
A StarCraft (és főleg kiegészítője, a StarCraft: Brood War) több lett, mint egyszerű RTS, ennek oka pedig abban rejlik, hogy a játék fejlesztői folyamatosan törekedtek arra, hogy a három választható faj egyensúlyban legyen, hogy a játékban a különböző stratégiák, időzítések, a klasszikus táblás stratégiákhoz hasonlóan jól láthatóan elkülönüljenek egymástól. A StarCraft: Brood War több lett, mint egyszerű játék: e-sporttá vált, amit a dél-koreai profik egészen mostanáig töretlenül játszanak, akár napi 8-10 órás gyakorlások, hatalmas nézők előtt lejátszott meccsek és hihetetlen mennyiségű pénzek mellett.
 
Egy ilyen időtlen, elképesztő gyorsaságot, precizitást, megannyi gyakorlást igénylő sportot nehéz volt modern formába átemelni - a StarCraft II: Wings of Liberty valahogy mégis megtette ezt 2010 nyarán. Bár az eredmény korántsem volt tökéletes, a StarCraft II a mai napig milliók által játszott játék, amiben végre nem csak és kizárólag a dél-koreai profik dominálnak, hanem van esélye az amerikai és az európai mezőnynek is (még ha kiegyenlítettnek nem is nevezhetjük az erőviszonyokat). A frissítések és a folyamatos csiszolgatás azonban nem elég: a StarCraft II-höz jó ideje készül már a kiegészítő, ami Heart of the Swarm névre hallgat.
 
AZ EGYJÁTÉKOS KAMPÁNY ÚJDONSÁGAI, TULAJDONSÁGAI:
 
A StarCraft II: Wings of Liberty egyik legjobb tulajdonsága az volt, hogy a fejlesztők mertek egyedi kampányt készíteni, ahol van egy koherens, a pályák között is megmaradó fejlesztési fa, ahol megannyi bónusz tartalomhoz és információhoz férhetünk hozzá, és amivel akkor is hosszú heteken át elszórakozhatunk, ha a többjátékos, komoly felkészülést igénylő játékmódokat ki sem akartuk próbálni. A Heart of the Swarm ezen a fronton hatalmas változtatásokat eszközöl, és egyfajta szerepjátékos ízt ad a játéknak. A kiegészítő főszerepében Sarah Kerrigan, a zergek Queen-je áll, aki a Wings of Liberty végén elnyeri újra emberi formáját. Valami azonban nincs rendben: a pszichikus lánc továbbra is él a zergek és Királynőjük között, az emberi forma pedig nem akadályozta meg a hölgyet abban, hogy továbbra is saját (és az egész zerg faj) céljait kövesse.
 
Ebben pedig immáron nem csak az emberek, és a távolban lévő egészen új fenyegetés próbál meg minket megakadályozni, hanem belsős zerg frakciók is, akik úgy gondolják, hogy a faj vezetése semmiképpen sem bízható valakire, aki egy emberi testből osztja a parancsokat. A Heart of the Swarm tartalmas, több tucat missziót tartalmazó kampánnyal bír majd, aminek ismét lesznek nehezítet módjai is, opcionális objektívái (amelyeket teljesíteni komolyabb kihívás lesz, mint a hagyományos módon való végigjátszás) - és ha csak a történet érdekel minket, már akkor is fergeteges élményt kapunk majd vissza a játéktól.
 
PVP: A STARCRAFT II: HOTS MULTIPLAYER ÚJDONSÁGAI:
 
...és mindez csak az egyik fele a Heart of the Swarm által kínált tartalomnak. A Blizzard nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a Brood War által lefektetett hatalmas örökség a StarCraft II-ben se vesszen el. A kiegészítőben teljesen új multiplayer egységek mutatkoznak majd be mindhárom játszható faj oldalán, és egy rakás létező egység is átalakul, hogy jobban megfeleljen az új szerepében. A Brood War híres volt arról, hogy az ott bevezetett egységek speciális képességei pontos irányítást, jó reakcióidőt követeltek meg a játékosoktól - a Heart of the Swarm új egységei és új képességei is hasonló filozófiát követnek.
 
Még több gyakorlásra és még több gondolkodásra lesz tehát szükség, ha a legjobb játékosok közt akarunk maradni - ha pedig nincsenek ilyen ambícióink, akkor is remek szórakozást nyújthat a Ladder, ahol a játék másodperceken belül talál a mi játéktudásunknak megfelelő ellenfelet. A Heart of the Swarm természetesen már egy kijavított, sokat csiszolt interfészt használ a menükben a még kellemesebb és hatékonyabb navigáció és menühasználat érdekében.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Blizzard Entertainment, a Vivendi Games egy leányvállalata, melynek főhadiszállása Kaliforniában található. A Blizzard olyan sikeres számítógépes programokatt tett már az asztalra, mint a Warcraft, Starcraft és Diablo sorozatok. A cégre jellemző, hogy nem túl sűrűn ad ki játékot, vagy kiegészítő csomagot, ám ha igen, akkor azt mindig hisztérikus várakozás előzi meg, és a legtöbb esetben valamilyen rekord is megdől a debütálást követő pár napon belül. A Blizzard jelenleg gőzerővel az új Starcratf II kiegészítőn dolgozik, de nagy valószínűséggel hamarosan egy Diablo III expanzióval is meglepnek minket. A cég 2007-ben egyesült az Activisionnal, és azóta Activision Blizzard néven ténykednek.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Starcraft 2 műfajából adódóan leginkább az RTS, azaz a valós idejű stratégiajátékok kedvelőinek és/vagy a Starcraft univerzumért rajongóknak lehet jó ajándék. Egy minden szempontból érett, tökéletes koncepcióra húzott remek produktumot kapunk a pénzükért, melyet a tartalmas sztori és a rendkívül élvezetes multiplayer emel egy igen magas szintre. Ajánljuk aktív Starcraftosok és a szériával cask most ismerkedők számára is, hiszen sosem késő fejest ugrani ebbe a gigantikus kalandba.
 


Akárhonnan is nézzük tehát, a Heart of the Swarm tovább folytatja a Blizzard tradícióját, és mind egyjátékos, mind multiplayer fronton hatalmas újdonságokat készül bevezetni a jelenleg legjobbnak tartott RTS-hez, a StarCraft II-höz. Beugrani most sem késő - a játék megjelenésére ugyanis még bizonyára várni kell. A Blizzard megjelenési dátummal egyelőre még nem tud szolgálni a Heart of the Swarm kapcsán, de a legtöbb jóslat alapján 2012 utolsó hónapjai, esetleg 2013 eleje reális időpont lesz a megjelenéshez. A játék már előrendelhető üzletünkben, az ár azonban a megjelenésig még módosulhat, amiről természetesen értesítjük az előrendelőinket!

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
RAM:
1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users, 2 GB for Mac users)
GPU:
128 MB PCIe NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs) with DirectX 9.0c
Tárhely:
12 GB available HD space
Felbontás:
1024X720 minimum display resolution
ODD:
DVD-ROM drive
Hálózat:
Broadband Internet connection
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
Dual Core 2.4Ghz Processor
RAM:
2 GB RAM
GPU:
512 MB NVIDIA GeForce 8800 GTX or ATI Radeon HD 3870 or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows Vista/Windows 7
Tárhely:
12 GB available HD space
ODD:
DVD-ROM drive
Hálózat:
Broadband Internet connection

KÉPGALÉRIA:

StarCraft II Heart of the Swarm PC
 
StarCraft II Heart of the Swarm PC
 
StarCraft II Heart of the Swarm PC
 
StarCraft II Heart of the Swarm PC
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére