StarCraft II: Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 Kiegészítő)

StarCraft II Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 kiegészítő)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Stratégia
NEM RENDELHETŐ
A StarCraft II Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 kiegészítő) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi StarCraft II Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 kiegészítő) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Bruttó ár:
4890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
8890 Ft
Státusz:
Raktáron
 

StarCraft II Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 kiegészítő) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Blizzard három nagy sorozattal rendelkezik, amelyek más és más műfajokban váltak hatalmas mérföldkövekké. Míg a Diablo az akció-rpg-k frontján, a World of Warcraft pedig az online szerepjátékok stílusában tudott megkerülhetetlen klasszikussá válni, addig a StarCraft egy egészen más műfajban, méghozzá a valós idejű stratégiai játékok között vált császárrá - és nem is akárhogyan.
 
HEART OF THE SWARM: TÖBB, MINT EGYSZERŰ KIEGÉSZÍTŐ...
 
A StarCraft (és főleg kiegészítője, a StarCraft: Brood War) több lett, mint egyszerű RTS, ennek oka pedig abban rejlik, hogy a játék fejlesztői folyamatosan törekedtek arra, hogy a három választható faj egyensúlyban legyen, hogy a játékban a különböző stratégiák, időzítések, a klasszikus táblás stratégiákhoz hasonlóan jól láthatóan elkülönüljenek egymástól. A StarCraft: Brood War több lett, mint egyszerű játék: e-sporttá vált, amit a dél-koreai profik egészen mostanáig töretlenül játszanak, akár napi 8-10 órás gyakorlások, hatalmas nézők előtt lejátszott meccsek és hihetetlen mennyiségű pénzek mellett.
 
Egy ilyen időtlen, elképesztő gyorsaságot, precizitást, megannyi gyakorlást igénylő sportot nehéz volt modern formába átemelni - a StarCraft II: Wings of Liberty valahogy mégis megtette ezt 2010 nyarán. Bár az eredmény korántsem volt tökéletes, a StarCraft II a mai napig milliók által játszott játék, amiben végre nem csak és kizárólag a dél-koreai profik dominálnak, hanem van esélye az amerikai és az európai mezőnynek is (még ha kiegyenlítettnek nem is nevezhetjük az erőviszonyokat). A frissítések és a folyamatos csiszolgatás azonban nem elég: a StarCraft II-höz jó ideje készül már a kiegészítő, ami Heart of the Swarm névre hallgat.
 
AZ EGYJÁTÉKOS KAMPÁNY ÚJDONSÁGAI, TULAJDONSÁGAI:
 
A StarCraft II: Wings of Liberty egyik legjobb tulajdonsága az volt, hogy a fejlesztők mertek egyedi kampányt készíteni, ahol van egy koherens, a pályák között is megmaradó fejlesztési fa, ahol megannyi bónusz tartalomhoz és információhoz férhetünk hozzá, és amivel akkor is hosszú heteken át elszórakozhatunk, ha a többjátékos, komoly felkészülést igénylő játékmódokat ki sem akartuk próbálni. A Heart of the Swarm ezen a fronton hatalmas változtatásokat eszközöl, és egyfajta szerepjátékos ízt ad a játéknak. A kiegészítő főszerepében Sarah Kerrigan, a zergek Queen-je áll, aki a Wings of Liberty végén elnyeri újra emberi formáját. Valami azonban nincs rendben: a pszichikus lánc továbbra is él a zergek és Királynőjük között, az emberi forma pedig nem akadályozta meg a hölgyet abban, hogy továbbra is saját (és az egész zerg faj) céljait kövesse.
 
Ebben pedig immáron nem csak az emberek, és a távolban lévő egészen új fenyegetés próbál meg minket megakadályozni, hanem belsős zerg frakciók is, akik úgy gondolják, hogy a faj vezetése semmiképpen sem bízható valakire, aki egy emberi testből osztja a parancsokat. A Heart of the Swarm tartalmas, több tucat missziót tartalmazó kampánnyal bír majd, aminek ismét lesznek nehezítet módjai is, opcionális objektívái (amelyeket teljesíteni komolyabb kihívás lesz, mint a hagyományos módon való végigjátszás) - és ha csak a történet érdekel minket, már akkor is fergeteges élményt kapunk majd vissza a játéktól.
 
PVP: A STARCRAFT II: HOTS MULTIPLAYER ÚJDONSÁGAI:
 
...és mindez csak az egyik fele a Heart of the Swarm által kínált tartalomnak. A Blizzard nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a Brood War által lefektetett hatalmas örökség a StarCraft II-ben se vesszen el. A kiegészítőben teljesen új multiplayer egységek mutatkoznak majd be mindhárom játszható faj oldalán, és egy rakás létező egység is átalakul, hogy jobban megfeleljen az új szerepében. A Brood War híres volt arról, hogy az ott bevezetett egységek speciális képességei pontos irányítást, jó reakcióidőt követeltek meg a játékosoktól - a Heart of the Swarm új egységei és új képességei is hasonló filozófiát követnek.
 
Még több gyakorlásra és még több gondolkodásra lesz tehát szükség, ha a legjobb játékosok közt akarunk maradni - ha pedig nincsenek ilyen ambícióink, akkor is remek szórakozást nyújthat a Ladder, ahol a játék másodperceken belül talál a mi játéktudásunknak megfelelő ellenfelet. A Heart of the Swarm természetesen már egy kijavított, sokat csiszolt interfészt használ a menükben a még kellemesebb és hatékonyabb navigáció és menühasználat érdekében.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Blizzard Entertainment, a Vivendi Games egy leányvállalata, melynek főhadiszállása Kaliforniában található. A Blizzard olyan sikeres számítógépes programokatt tett már az asztalra, mint a Warcraft, Starcraft és Diablo sorozatok. A cégre jellemző, hogy nem túl sűrűn ad ki játékot, vagy kiegészítő csomagot, ám ha igen, akkor azt mindig hisztérikus várakozás előzi meg, és a legtöbb esetben valamilyen rekord is megdől a debütálást követő pár napon belül. A Blizzard jelenleg gőzerővel az új Starcratf II kiegészítőn dolgozik, de nagy valószínűséggel hamarosan egy Diablo III expanzióval is meglepnek minket. A cég 2007-ben egyesült az Activisionnal, és azóta Activision Blizzard néven ténykednek.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Starcraft 2 műfajából adódóan leginkább az RTS, azaz a valós idejű stratégiajátékok kedvelőinek és/vagy a Starcraft univerzumért rajongóknak lehet jó ajándék. Egy minden szempontból érett, tökéletes koncepcióra húzott remek produktumot kapunk a pénzükért, melyet a tartalmas sztori és a rendkívül élvezetes multiplayer emel egy igen magas szintre. Ajánljuk aktív Starcraftosok és a szériával cask most ismerkedők számára is, hiszen sosem késő fejest ugrani ebbe a gigantikus kalandba.
 


Akárhonnan is nézzük tehát, a Heart of the Swarm tovább folytatja a Blizzard tradícióját, és mind egyjátékos, mind multiplayer fronton hatalmas újdonságokat készül bevezetni a jelenleg legjobbnak tartott RTS-hez, a StarCraft II-höz. Beugrani most sem késő - a játék megjelenésére ugyanis még bizonyára várni kell. A Blizzard megjelenési dátummal egyelőre még nem tud szolgálni a Heart of the Swarm kapcsán, de a legtöbb jóslat alapján 2012 utolsó hónapjai, esetleg 2013 eleje reális időpont lesz a megjelenéshez. A játék már előrendelhető üzletünkben, az ár azonban a megjelenésig még módosulhat, amiről természetesen értesítjük az előrendelőinket!

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
RAM:
1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users, 2 GB for Mac users)
GPU:
128 MB PCIe NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs) with DirectX 9.0c
Tárhely:
12 GB available HD space
Felbontás:
1024X720 minimum display resolution
ODD:
DVD-ROM drive
Hálózat:
Broadband Internet connection
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
Dual Core 2.4Ghz Processor
RAM:
2 GB RAM
GPU:
512 MB NVIDIA GeForce 8800 GTX or ATI Radeon HD 3870 or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows Vista/Windows 7
Tárhely:
12 GB available HD space
ODD:
DVD-ROM drive
Hálózat:
Broadband Internet connection

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére