Star Trek PC (Star Trek 2013)

Star Trek PC (Star Trek 2013)
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +40 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Star Trek PC (Star Trek 2013) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Játssz a sci-fi két legnagyobb hősének – Kirk és Spock – egyikeként a díjnyertes STAR TREK ™ játékban, amely újszerű kooperatív élményként járul hozzá a Star Trek univerzum kiterjesztéséhez. Az akciódús, új történetet elmesélő, fedezékalapú lövöldözős játék egy szempillantás alatt beszippant a 23. századba helyezett rendkívül népszerű Star Trek reboot világába.

A STAR TREK ™ videojáték fejlesztője az Ontario tartománybeli díjnyertes Digital Extremes (BioShock 2, Dark Sector, The Darkness 2) stúdió. Az eredeti forgatókönyvet a BAFTA-díjas Marianne Krawczyk írta.

Jellemzők:

STAR TREK AUTENTIKUS VILÁGA

  • TALÁLKOZZ A LEGÉNYSÉGGEL – a 2009-es Star Trek film színészei – köztük Chris Pine mint Kirk és Zachary Quinto mint Spock – szinkronizálták a karaktereket
  • KÜLÖNÁLLÓ EREDETI TÖRTÉNET – a2009-es Star Trek film cselekménye után játszódó események egy új és eredeti témát járnak körül
  • FELFEDEZÉSEK – Fedezd fel a galaxis eddig nem ismert kvadránsait, szállj le egzotikus bolygókra, kalandozz veszedelmes őszerdőkben és barangolj űrállomások, csillaghajók és az Enterprise fedélzetén


ASZIMMETRIKUS KOOPERATÍV JÁTÉKMÓD KIRK ÉS SPOCK SZEREPLÉSÉVEL

  • PÉLDÁTLAN EGYÜTTMŰKÖDÉS – A Star Trek videojátékot kezdettől fogva kooperatív játéknak tervezték. Egyazon játékon belül jelentős különbséget tapasztalhatsz játékstílus és képességek tekintetében. E konzolgeneráció egyetlen más játékában sem ennyire kidolgozott és változatos a kooperatív játékmenet.
  • SZEMÉLYESÍTSD MEG KIRK ÉS SPOCK KARAKTEREIT – a történelem folyamán most először játszhatunk a leghíresebb sci-fi karakterekként, ez pedig csak az új Star Trek videojátékban lehetséges! A tét a galaxis sorsa, ezért a játékosoknak tökéletes csapatot alkotva kell együttműködniük.


GRANDIÓZUS KALAND

  • VISSZA A GYÖKEREKHEZ – Visszatérnek a Gornok, a Star Trek világának klasszikus ellenfelei készen arra, hogy meghódítsák a galaxist. Mérgük hallucinációt, vagy akár halált is okozhat. A faj tagjai méret és képességek tekintetében eltérhetnek egymástól, így különböző módszerekkel taszíthatják káoszba az egyes bolygókat.
  • HATALMAS ÉS VÁLTOZATOS – élvezd a Star Trek-kaland hiteles díszleteit és a folyton változó játékmenetet. Foglalj el ellenséges csillaghajót, mozogj a súlytalanság állapotában és fedezz fel földalatti tavakat.
  • 23. SZÁZADI FEGYVEREK – A Star Trek videojátékban a 23. század technológiája teljes egészében a rendelkezésedre áll. Használd Kirk és Spock klasszikus fegyvereit, valamint különleges képességeit! Minden helyzetet máshogy tapasztalsz meg attól függően, hogy melyiküket irányítod. 

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM:
2 GB RAM
GPU:
Nvidia Geforce 9600/ ATI Radeon HD 2900 GFX RAM: 512 MB
DX:
9.0c
OS:
Windows XP SP2
Tárhely:
8 GB HD space
Hang:
DirectX Compatible
Hálózat:
Broadband Internet connection
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
2.4 GHz quad core or higher
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Nvidia GeforceGTX 560/ATI Radeon HD 5850 or better GFX RAM: 1GB or more
DX:
9.0c
OS:
Windows Vista or higher
Tárhely:
8 GB HD space
Hang:
DirectX Compatible
Hálózat:
Broadband Internet connection

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére