Star Trek PC (Star Trek 2013)

Star Trek PC (Star Trek 2013)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: TBA év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Star Trek PC (Star Trek 2013) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Star Trek PC (Star Trek 2013) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Star Trek PC (Star Trek 2013) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Játssz a sci-fi két legnagyobb hősének – Kirk és Spock – egyikeként a díjnyertes STAR TREK ™ játékban, amely újszerű kooperatív élményként járul hozzá a Star Trek univerzum kiterjesztéséhez. Az akciódús, új történetet elmesélő, fedezékalapú lövöldözős játék egy szempillantás alatt beszippant a 23. századba helyezett rendkívül népszerű Star Trek reboot világába.

A STAR TREK ™ videojáték fejlesztője az Ontario tartománybeli díjnyertes Digital Extremes (BioShock 2, Dark Sector, The Darkness 2) stúdió. Az eredeti forgatókönyvet a BAFTA-díjas Marianne Krawczyk írta.

Jellemzők:

STAR TREK AUTENTIKUS VILÁGA

  • TALÁLKOZZ A LEGÉNYSÉGGEL – a 2009-es Star Trek film színészei – köztük Chris Pine mint Kirk és Zachary Quinto mint Spock – szinkronizálták a karaktereket
  • KÜLÖNÁLLÓ EREDETI TÖRTÉNET – a2009-es Star Trek film cselekménye után játszódó események egy új és eredeti témát járnak körül
  • FELFEDEZÉSEK – Fedezd fel a galaxis eddig nem ismert kvadránsait, szállj le egzotikus bolygókra, kalandozz veszedelmes őszerdőkben és barangolj űrállomások, csillaghajók és az Enterprise fedélzetén


ASZIMMETRIKUS KOOPERATÍV JÁTÉKMÓD KIRK ÉS SPOCK SZEREPLÉSÉVEL

  • PÉLDÁTLAN EGYÜTTMŰKÖDÉS – A Star Trek videojátékot kezdettől fogva kooperatív játéknak tervezték. Egyazon játékon belül jelentős különbséget tapasztalhatsz játékstílus és képességek tekintetében. E konzolgeneráció egyetlen más játékában sem ennyire kidolgozott és változatos a kooperatív játékmenet.
  • SZEMÉLYESÍTSD MEG KIRK ÉS SPOCK KARAKTEREIT – a történelem folyamán most először játszhatunk a leghíresebb sci-fi karakterekként, ez pedig csak az új Star Trek videojátékban lehetséges! A tét a galaxis sorsa, ezért a játékosoknak tökéletes csapatot alkotva kell együttműködniük.


GRANDIÓZUS KALAND

  • VISSZA A GYÖKEREKHEZ – Visszatérnek a Gornok, a Star Trek világának klasszikus ellenfelei készen arra, hogy meghódítsák a galaxist. Mérgük hallucinációt, vagy akár halált is okozhat. A faj tagjai méret és képességek tekintetében eltérhetnek egymástól, így különböző módszerekkel taszíthatják káoszba az egyes bolygókat.
  • HATALMAS ÉS VÁLTOZATOS – élvezd a Star Trek-kaland hiteles díszleteit és a folyton változó játékmenetet. Foglalj el ellenséges csillaghajót, mozogj a súlytalanság állapotában és fedezz fel földalatti tavakat.
  • 23. SZÁZADI FEGYVEREK – A Star Trek videojátékban a 23. század technológiája teljes egészében a rendelkezésedre áll. Használd Kirk és Spock klasszikus fegyvereit, valamint különleges képességeit! Minden helyzetet máshogy tapasztalsz meg attól függően, hogy melyiküket irányítod. 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére