Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

South Park The Stick of Truth Vásárlás (PC)

South Park The Stick of Truth PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.10.24. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK:

A játékhoz a következő extrákat adjuk ajándékba előrendelőinknek:

- South Park: Stick of Truth Poszter
- Eric Cartman hordozható minihangszóró (limitált számban!- ELŐRENDELÉSBEN ELFOGYOTT!)
- Stick of Truth: The Ultimate Fellowship DLC csomag
- Stick of Truth: Samurai Spaceman DLC csomag

SOUTH PARK: STICK OF TRUTH - ISMERTETŐ:

Minden idők egyik legszórakoztatóbb rajzfilmsorozata, a szigorúan felnőtteknek szóló South Park már több, mint tizenöt éve szórakoztatja a nézőket világszerte. A hihetetlen sikereket elért szatírikus, az agressziótól és a polgárpukkasztástól sem elrettenő széria időről időre kapott az elmúlt években egy-egy közepesnél alig jobb videojáték-verziót, ám egyik sem volt túlzottan merész. A szokásosnál nagyobb erőfeszítést igényel egy olyan South Park-videojáték, ami hangulatosan, jól játszható módon tudja átadni a tévésorozat hangulatát a játékosoknak. Az Obsidian Entertainment fejlesztőcsapata most nem akármilyen játékot készít, méghozzá a South Park íróinak közreműködésével!


South Park: A szerepjáték, ahol Te vagy a főhős!
A South Park: The Stick Of Truth főszereplője nem az egyik srác a tévésorozatból, hanem az Új Kölyök, aki egy hatalmas kérdőjelként lebeg South Park városa fölött. A széria klasszikus poénjaiból és elvont történeteiből merítő játékban magad választhatod majd ki, hogy milyen típusú karaktert irányítasz, az "új kölyök" pedig ennek megfelelő képességekkel bír majd. A kalandban felderíted majd egész South Parkot (amit egyébként a játék kedvéért modelleztek le először, eddig soha nem volt korábban térkép arról, hogy pontosan hol is helyezkedik el egymáshoz képest az iskola, a kórház, vagy épp a helyi Wal-Mart).

A sorozat klasszikus elemei visszatérnek!
Az Obsidian Entertainment veterán szerepjáték-fejlesztőkből áll, akik tudják, hogyan kell tartalmas, izgalmas kalandot készíteni - erre a Fallout: New Vegas lehet a legjobb példa. A South Park játékban a történet keretét a South Park alaptémák adják, ezen belül pedig szinte minden megtalálható lesz majd a játékban, amit a sorozatban láthattál: Télapó, Jézus, az összes emberi szereplő, az alsógatya-gnómok, lények Imagination-landből, vörhenyesek, és még sorolhatnánk... ha ismered a szériát, akkor azért, ha pedig csak felületesen találkoztál vele, akkor azért kell egy epikus kalandra felkészülnöd, a szó legszorosabb értelmében!


Autentikus látványvilág, hamisítatlan South Park-hatás!
A South Park fejlesztői a széria készítőivel szoros együttműködésben azon voltak, hogy a mostani South Park játék végre tényleg úgy nézzen ki, ahogy a tévé-sorozatok tették. Mivel szinte egy-az-egyben ugyanazt a technikát használják fel, mint amivel a sorozat készül, így most már valóban igaz, hogy a játék pontosan úgy néz ki, mint a sorozat. Egy-az-egyben ugynaazok a karakterek, az ismert animációk, a támadások, és persze a szinkronhangok. Mindezt pedig kompromisszumok, grafikai és animációt érintő "butítások" nélkül készítették el a fejlesztők, ez pedig egyenesen példa nélküli a videojátékos feldolgozások történetében.

Az idén megjelenő South Park: The Stick of Truth egy korábban nem látott minőségű kalandnak igérkezik. Soha nem volt még példa arra, hogy egy ilyen nagy örökséggel rendelkező rajzfilmsorozatból ennyire hiteles játékot készítsenek. A fejlesztők tisztelik, szeretik a South Park epidózokat, ez pedig látszik azon az aprólékos, részletes feldolgozáson, ami végül játék formájában hozzád is eljuthat majd. Ráadásul nem csak South Park játékként, de úgy általában, szerepjátékként is alaposan megállja a helyét a Stick of Truth! Mire vársz hát? Rendeld elő még most a játékot!
A South Park-mítoszról:
1997 nyarán kezdődött az egész: ekkor került először adásba az amerikai Comedy Central adón Trey Parker és Matt Stone rajzilmsorozata, a South Park. Az első epizódokat megtekintve egyből egyértelmű volt a néző számára, hogy mivel van dolga: a káromkodásra és a szatírára építő, gyakran kifejezetten sokkoló komédiát láthatott, néha egészen elképesztő - és bátor - poénokkal. A South Park sikere azonnal nyilvánvalóvá vált: milliók váltak rajongóivá ennek a merész, gyakran polgárpukkasztóként leírt sorozatnak, ami az elmúlt években mindent és mindenkit kifigurázott, nem kímélve halott sztárokat, világvallásokat, szervezeteket, vagy épp az amerikai család-modellt.


A South Park a megjelenése óta eltelt több, mint másfél évtizedben világszerte rajongók millióihoz jut el - itthon, Magyarországon is megtekinthető az epizódok jelentős része magyar szinkronnal. A sorozat annyira sikeres, hogy évről-évre megújítja azt a Comedy Central, a South Park név pedig egy egész franchise alapja lett. Volt már mozifilm, több videojátékos átirat, figurák és ruhadarabok díszítőeleme, na és persze tökéletes cégér az írok számára, akik a szinházi világban is próbálkoznak a South Park project mellett.

South Park The Stick of Truth PC
SOUTH PARK - SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Vannak játékok, ahol az erőszak ábrázolása miatt, vagy a sok káromkodás, esetleg az egészen elrettentő alap miatt nem ajánljuk azt a fiatalabb játékosoknak. Az első pillantásra gyermeteg látványvilág azonban egy igen drasztikus és őrült játékot takar. A South Park: Stick of the Truth minden olyan elemet tartalmaz, ami az eredeti sorozatra jellemző volt, így a káromkodások, az erőszak, a különböző drasztikus és véres támadások, a legobszcénebb és pofátlanabb beszólások mind-mind megtalálhatóak a játékban. Így nem csupán a korosztály marad szigorúan 18 fölötti itt, de hozzátennénk azt is, hogy a South Park játékot csak akkor tudjuk ajánlani, ha nem háborodsz fel könnyen azon, amit eléd tesznek, pláne ha egy ilyen ikonikus sorozat játék-verziójáról van szó.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére