The Sims 4

The Sims 4
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
pc
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

The Sims 4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Van olyan dolog, amin szívesen változtatnál az életed során, esetleg másképp alakítanád a jövőd, de nem rendelkezel kellő eszközökkel ezen tervedhez? A The Sims 4 egy olyan alkotás, amelyben te alakíthatod az életet! Légy űrhajós, sztár, filmcsillag vagy taxisofőr – nem számít, ki leszel, a lehetőségeknek úgyis csakis a képzeleted szabhat majd határt! Alkosd meg saját karakteredet vagy akár egy egész családot, adj nekik saját személyiséget, hobbit, érdeklődési kört és célokat! Ezután nincs más hátra, mint hogy berendezd álmaid otthonát és útnak indítsd Simsedet az élet rögös és egyben örömökkel teli útján. Csakis rajtad múlik majd, hogy mindenből ki tudod-e hozni a maximumot!

Az új és érzelemdúsabb Simeknek hála immáron sokkal közvetlenebbül léphetsz interakcióba az adott személyekkel, így nemcsak barátságok, de akár szerelmi kapcsolatok, házasságok is születhetnek a Simsek között. A fejlesztők fő célja ezen epizód megalkotásával a részletgazdagság megvalósítása volt, amit nemcsak a karakterkészítés, hanem a környezeten és a lehetséges interakciók sokaságán is meglátszik. A The Sims 4-ben minden karakter egyedi történettel, személyiséggel rendelkezik, amelyek akár pozitív módon is hathatnak egymásra. Például egy ifjú festő fiú és egy vonzó, író leányzó egymásra találása mindkettejük munkáját megihletheti. Légy részese egy olyan virtuális életszimulátornak, amelyben minden lépésed, legyen jó vagy rossz, következményekkel jár, de ha ügyes vagy, könnyen megtalálod a boldog és gondtalan élethez vezető utat!

A játék immáron az előző részekhez képest sokkal szebb grafikával, részletgazdagabb lehetőségekkel, még egyszerűbb és könnyen kezelhető játékmenettel rendelkezik. Alkosd meg újra a saját életed és merítkezz a virtuális világból, vagy játssz Istent és irányítsd, befolyásold a Simsek életét kényed-kedved szerint! A Sims 4 egy olyan alkotás, amely több ezer óra játékidőt kínál, így sosem fogsz unatkozni a Simek lenyűgöző és folyamatos meglepetéseket kínáló világában.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére