Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

SimCity 2013 Vásárlás PC (magyar felirattal)

SimCity 2013 PC (magyar felirattal)
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Szimulátor
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SIMCITY 2013: EGY VÁROS, AHOL MINDEN DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!

Lassan két évtizede már annak, hogy először megjelent a SimCity, és szinte azonnal hatalmas rajongótábor alakult ki a stratégiai játék körül. Nem is nagyon tudtuk akkoriban, hogy ez hiányzott volna az életünkből, mostanra azonban egyértelmű, hogy a legnagyobb klasszikusok között kell számon tartani a SimCity teljes szériáját. Miről is van szó? Ebben a játékokban virtuális polgármerstert alakíthatsz, a való élet polgármestereinél jóval nagyobb feladatkörrel és hatalommal. Egy-egy képzeletbeli város minden problémája a Tiéd lesz, és hatalmas öröm lesz megoldani az összes olyan gondot és bajt, ami a hétköznapokban sokkal komorabb módon tolakodik mindenki arcába. A nagy cégek beépítései, az újabb utak építése, a forgalom menedzselése, a beköltöző emberek igényeinek kielégítése, az adók és a költségek kiegyensúlyozása mind-mind a játékmenet szerves része - ráadásul erre még az olyan egyedi és különleges problémák is rátesznek egy lapáttal, mint a drasztikusabb viharok, földrengések és egyéb természeti katasztrófák.

Egy hagyományos SimCity játék úgy kezdődik, hogy csak egy kicsit ülsz le játszani, aztán persze mehet még egy negyedév, még egy, a közben felmerülő gondokat pedig azért még csak kijavítod - de várjunk csak, hová is tűnt a délutánod?

Balra: Amikor még minden rendben van. Jobbra: klasszikus krízismenedzsment, profi tűzoltókkal!

A SimCity néhány év pihenés után most pompás formában tért vissza a pécés játékok világába. A grafika több kategóriát fejlődött, a régi szép idők "kockás", idejétmúlt látnivalói megmaradnak a nosztalgiára éhes játékosoknbak. A SimCity jóval izgalmasabb, egyedibb látnivalók mellett egészen új játékmenetbeli elemeket tartalmaz majd. Ismét kezedbe veheted a városmenedzselés minden gondját, baját - és persze örömét is -, az eddig ismert problémák és megoldásra váró feladatok mellett pedig komoly természeti csapások és egészen extrém szituációk is megjelennek majd. Ráadásul a SimCity 2013 már a "mindig online" világ szülöttje: a nyersanyagok nem csak úgy a semmiből jönnek, hanem az összes SimCity játékos egy virtuális világban van összekötve, így sikered vagy bukásod valamilyen szinten hatással lesz a többiekre is. Ugyanez visszafelé Rád is vonatkozik: a kereskedelemben látott árak függenek majd attól, hogy a cserélni kívánt játékosok milyen gazdasági helyzetben vannak a csere pillanatában.Az idő tehát változott, a SimCity azonban modernebb, mint valaha. Komoly és komplex játékmenete most is képes lesz hetekre, hónapokra lekötni a gondolkodni vágyókat, ha pedig Te is úgy érzed, hogy itt az idő egy kis agymunkára szórakozás közben, akkor aligha találnál ennél jobb játékot a városmenedzsment játékok műfajában. A SimCity 2013-at nyugodt szívvel ajánlhatjuk akkor is, ha korábban még nem találkoztál ilyen jellegű játékokkal, hiszen a fejlesztők megtettek mindent annak érdekében, hogy induláskor szépen elmagyarázzák és bemutassák a játékszabályokat, a feladataidat. Készen állsz egy virtuális város menedzselésére? Akkor kalandra fel!
SIMCITY: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ONLINE KAPCSOLATTAL JÁTSZHATÓ!
A SimCity egy egészen új ötletnek köszönhetően már csak és kizárólag online internetkapcsolat mellett játszható. Ez a megkötés azért épült be a játékba, mert a fejlesztők szerették volna a "virtuális világ" ötletüket a lehető legjobban megoldani. Ahogy azt már az ismertetőnkben említettük, a játékosok közvetve, illetve bizonyos helyzetekben közvetlenül is hatnak, hathatnak egymásra. Játék közben az EA Origin szervereire csatlakozol, és a kereskedelmi, gazdasági lépések bizonyos tényezői attól függenek majd, hogy a többi játékos épp mit csinál, hogyan teljesít.

Ha még nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy ebben a módban részt vegyél, úgy játszhatsz egy privát szerveren is, de az internetkapcsolatra ekkor is szükséged lesz majd. Végül, de nem utolsósorban lehetőséged lesz arra, hogy nagyobb építmények, technológiai "csodák" létrehozására vállalkozz, méghozzá más játékosokkal karöltve! A SimCity 2013 tehát egy korábban nem látott online világot állít a játékosok rendelkezésére - csak rajtad múlik, hogy kihasználod-e majd a játék eme lehetőségét.
SimCity 2013 PC (magyar felirattal)
KINEK AJÁNLOTT A JÁTÉK?
A SimCity 2013 szerencsére azon játékok közé tartozik, amely az építésre, a problémamegoldásra épít, nem pedig az erőszakra és a problémák, gondok halmozására. Korhatár-megkötést tehát nem helyeznénk erre a játékra éppen emiatt - azonban mégis vannak határai annak, hogy ki élvezheti majd a virtuális városok menedzselését. Már egészen fiatal korban előfordulhat, hogy valaki inkább szeret ilyen gondolkodósabb játékokkal játszani, az ilyen játékosoknak nagyon ajánljuk a SimCity 2013-at és az ehhez hasonló szimulátorokat! Ha viszont a fiatalabb játékos hamar megunja a tervezgetést, és nem kötik le eléggé a társasjátékok vagy a puzzle jellegű feladványok, akkor igen valószínű, hogy nem a SimCity fogja ezt a szokást megváltoztatni. Minden más esetben azonban nyugodtan tegyél egy próbát a játékkal, hiszen sokan nem is gondolnák, hogy mennyire szórakoztató tud lenni a városszimulátorok színes, egyedi és gondolkodásra késztető világa!

minimális rendszerkövetelmény:

PU:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better
Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
RAM:
1.5GB (Windows XP)
2GB (Windows Vista / Windows 7)
2GB (built-in graphical chipset)
GPU:
ATI X1800 or better*
nVidia 7800 or better*
Intel 4100 Integrated Graphics or better*
* Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support
OS:
Windows XP/Vista/7
ODD:
8x or better

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent az új SimCity!
 - Megjelent az új SimCity!
Ha belefáradtál már a csaták ezreibe, a megvívott párbarcok millióiba, a különböző logikai és ügyességi fejtörők százaiba, és valami egészen másra vágysz, akkor itt a legfrissebb EA-játék, ami egy egész város menedzsmentjét bízza Rád. Készülj fel azonban arra, hogy ez egyáltalán nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek hangzik! Tovább...
Előrendelhető a SimCity 2013!
 - Előrendelhető a SimCity 2013!
Készen álsz egy hatalmas város menedzselésére? Szeretnéd átélni, hogy milyen lehet egy olyan ember feladata, akinek nem csupán egy város politikai, de gazdasági, szociális problémáit is egyedül kell felügyelnie, az ezzel járó hatalmas felelősséggel együtt? Akkor a SimCity 2013 a Te játékod lesz. A legendás városszimulátor végre visszatér, minden eddiginél szebb grafikával, komplexebb és szórakoztatóbb játékmenettel - és a fejlesztők ezúttal rájöttek arra is, hogy a SimCity alapja remekül passzol egy érdekes, globális virtuális multiplayer játékmódhoz is! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére