Shining Resonance Refrain PC (digitális kód)

Shining Resonance Refrain PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Shining Resonance Refrain PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Shining Resonance Refrain PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Shining Resonance Refrain PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Engedd szabadjára a benned szunnyadó sárkány lelkét a Shining Resonance Refrain keretében, ami a kardforgató Yuma és barátai a Birodalommal folytatott küzdelmét mutatja be. 

Ami Eddig Történt... Yuma testében lakozik a Shining Dragon lelke, ami ősi bestiaként előtörve szabadítja el a kardján keresztül lejátszott dallamok erejét. A régóta kihaltnak hitt sárkányok a Birodalom célpontjává teszik Yuma-t, akit az végül el is rabol, hogy felhasználja Astoria királysága ellen. A hír hallatán Astoria hercegnője, Sonia mentőakciót indít a kiszabadítására a Dragoneer harcosok segítségével. Astoria helyzetéről és a hazájukért folytatott harcukról értesülve Yuma elhatározza, hogy a segítségükre siet. Az általánosságban félénk Yuma vajon megtalálja magában a bátorságot és feltudja szabadítani a benne rejlő erőt?

Felújítva az Új Refrain Móddal! A Shining Resonance Refrain a Japánban 2014-ben PlayStation 3-ra megjelent, eredeti Shining Resonance felújított változata angol és japán szinkronnal. A játék tartalmazza az eredeti verzió összes kiegészítőjét az „Original Mode", valamint az új élményekért a „Refrain Mode" keretében Imperial Princess Excella és Dragonslayer Jinas karakterét, mint feloldható csapattagok - utóbbit mindenképp tartogasd második végigjátszásodra a spoilerek elkerülése végett.

Válj a B.A.N.D. Rendszer Mesterévé! A Dragoneer harcosok ősi, hangszerszerű Armonic fegyvereiken rejtélyes és pusztító Rune Song dallamokat játszanak. Ha elegendő BMP-t (Battle Performance Mana) gyűjtöttél össze, a csapatod a B.A.N.D. rendszerrel képes lesz egyesített csapást mérni az ellenfélre. Attól függően, hogy melyik dalt játszod és melyik karaktered állítod középre, csapatod számos előnyös hatásban részesülhet. Egyes karakterek még különleges kosztümöt is viselnek előadásuk közben!

© SEGA. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. ©2018 Valve Corporation. Steam and the Steam logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries. The ESRB rating icons are registered trademarks of the Entertainment Software Association.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére