Shadow Warrior 2 PC

Shadow Warrior 2 PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Shadow Warrior 2 PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Shadow Warrior 2 PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Shadow Warrior 2 PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A klasszikus játékmenettel hódító Shadow Warrior visszatért! A Flying Wild Hog legújabb fejlesztése új kalandokkal és még több lövöldözéssel vár az ismert japán közegben. Bújj Lo Wang bőrébe és vegyél részt a legújabb kalandban a Shadow Warrior 2-ben!

Öt évvel a Shadow Warrior eseményei után Lo Wangot kísérheted el útjára, hogy megküzdj a sötét erőkkel. A harcos célja, hogy egy olyan békés világot teremtsen, melyben a démonok és az emberek egymás oldalán harcolnak. Egy félresikerült küldetést követően azonban Wang belekeveredik Orochi Zilla és a démonok konfliktusába, így kénytelen fegyvert ragadni és harcba szállni a démonok ellen.

A játék kezdetén egy Magnummal és egy szamurájkarddal indulhatsz útnak, azonban a játék során még számtalan fegyverre lelhetsz a küldetéseid teljesítése alatt. Ezek a legkülönfélébb extrákkal is rendelkeznek, így a robbanóanyagoktól a rövid fegyvereken át a mérgező fegyverekig igen nagy a választék, mindezek pedig tovább is fejleszthetőek. A világ kevésbé lineáris, mint az első részben, a feladatok teljesítése közben pedig erre szükség is van, számtalan területet kell majd bejárnod. A fegyverek mellett a saját képességeid is segítenek a harcokban, melyekhez chi-re van szükség, ami azonban nem kiapadhatatlan. Ha pedig már unod az egyedüli mészárlást, a játék online kampány módjában négy társad is csatlakozhat a missziódhoz.

Vár az újabb Shadow Warrior! A klasszikus lövöldék szerelmeseinek ezúttal is maradandó élményt ígér a játék folytatása. Légy részese Te is!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére