Saints Row IV Game of the Century Edition

Saints Row IV Game of the Century Edition
Státusz: Raktáron
Platform: PC
ÁTVÉTEL:
Szállítással: Értesítünk
Westend: Értesítünk
Allee: Értesítünk
Árkád: Értesítünk
Lurdy: Értesítünk
Hunyadi tér: Értesítünk
Soroksár: Értesítünk
Szeged: Értesítünk
Debrecen: Értesítünk
Asia Center: Értesítünk
Pécs: Utolsó darabok
Miskolc: Értesítünk
Eger: Értesítünk
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

Saints Row IV Game of the Century Edition ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Saints Row IV ™ Game of the Century Edition kétségtelenül a valaha készült legelborultabb játék legbővebb kiadása.

A Szentek ismét a figyelem középpontjába kerültek, de ezúttal nem közönséges bűnözőkként állnak a rivaldafényben, hanem valódi hazafiakként! Hogy megszabaduljanak eddigi botrányos imidzsüktől, a Szentek vezetője eldöntötte, hogy versenybe száll az Amerikai Egyesült Államok legmagasabb posztjáért… és nyert! Most ő az USA elnöke… Minden tökéletes lehetne: a költségvetési hiány eltűnt, a világéhezés megszüntetésre került, a „table dance” pedig már egy sikeresen bevezetett olimpiai sportág.

De az ünneprontók ezúttal sincsenek túl messze, a Zin névre hallgató idegenek birodalma megtámadja a Földet, a Szentek pedig egy bizarr Steelport szimulációba kerülnek. Az idegenek célja ezzel a virtuális Steelporttal eredetileg az volt, hogy megtörjék a Szentek akaratát, de ehhez a Szenteknek is lesz pár szava! A Saints Row IV a Szenteket az elképzelhetetlen mértékű pusztítás eszközévé tévő idegen fegyverek és technológiák armadáját adja a játékosok kezébe. A Supermant is féltékennyé tevő különleges képességek birtokában célunk nem lehet más, mint az emberiség felszabadítása az idegenek Zinyak névre hallgató vezetőjének uralma alól.

A Szentek a sorozat legkirályabb részében képességeikkel épületeket ugorhatnak át, versenyautókat előzhetnek le futás közben, vagy ellenségeiket a telekinézis segítségével a levegőbe repíthetik. A Szenteken a sor, hogy bevégezzék a legszentebb küldetést, és megmentsék a Földet. Ez a banda nem arrogáns, önjelölt politikusokból áll, hanem a bolygó legveszélyesebb férfijait én nőit tömöríti. A túlpörgetett akció és a kibővített testreszabási lehetőségek, valamint a sorozatra jellemző egyedi humor a Saints Row IV-et a sorozat legjobb tagjává teszi.

A tényleg mindent tartalmazó Saints Row IV kollekcióban az alapjáték mellett több mint 20 DLC csomagot találunk, köztük az „Enter the Dominatrix” küldetéscsomagot” és az exkluzív „Merica fegyvert” is. Van, amikor egy Az Év Játéka Kiadás önmagában nem elég, főleg, ha a világ leghatalmasabb emberéről van szó. Nem volt más választásunk, mint hogy a legőrültebb Saints Row játék előtt egy olyan kiadással tisztelegjünk, mely méltó hozzá: így született meg a Saints Row IV Game of the Century Edition (Saints Row IV Az Évszázad Játéka Kiadás).

Tartalmazza a nagysikerű Saints Row IV alapjátékot és mind a 28 DLC-t, beleértve a vadonatúj és exkluzív Merica fegyvert.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére