Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +19 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az első rész történetének befejezése jócskán hagyott elvarratlan szálakat, ezért a folytatás szinte kézenfekvő volt, pláne, hogy vétek lenne egy biztos kasszasikert elherdálni a kiadó részéről. Felesleges bármilyen szinten is elmerülni az előző epizód történetének boncolgatásában, mert ezúttal nem klasszikus folytatást kaptunk. Mondom ezt leginkább azért, mert a cselekmény más szálon fut tovább, mint ahol az előző befejeződött. A Vegas szereplőit (Logan Keller és csapata) most nélkülöznünk kell, amíg ők Mexikóban a fegyverek nyelvén beszélgetnek a terroristákkal, addig mi maradunk Las Vegasban, hiszen a Rainbow Six: Vegas 2 című játékról van szó. Adódhat a kérdés, hogy kinek a bőrébe bújhatunk Keller helyett? Tulajdonképpen ezt szabadon eldönthetjük, mivel egy karaktergenerátor bocsátottak a fejlesztők rendelkezésünkre, amit nemes egyszerűséggel a multis szekcióból importáltak. Akár nőnemű karaktert is választhatunk a terroristák elleni harc abszolválásához, hiába, a nők egyenjogúságért folytatott küzdelme úgy látszik, nem hiábavaló. A szabadon kiválasztott hősünk fedőneve Bishop, akihez az esetek döntő többségében két kommandós csatlakozik, ők többnyire vakon teljesítik a kapitány utasításait.

Nagyon sokrétű játékról van szó! Van ugye a szóló történet nagyjából 10-12 órányi játékidővel, továbbá többféle játékmódban internetes lehetőség. Ennyit rengeteg játékról el lehet mondani ebben a stílusban, azt, hogy ehhez még egy fő attrakciónak szánt kooperatív mód is társul már kevesebbről, ráadásul most gyakorlatilag bármikor bekapcsolódhatunk a haver egyszemélyes kampányába. A felsorolásnak még nem értem a végére, hiszen nem szóltam a Terrorist Hunt módról, ahol nagyon részletesen testre szabható vadászatokat folytathatunk a gazfickók ellen.

A bűnözők elleni küzdelemben számos modern segédeszközt igénybe vehetünk, segítségükkel lényegesen nagyobb eséllyel vehetjük fel a versenyt a terroristákkal. Az éjjellátó készülék, vagy a hőérzékelő kamera nagy segítségünkre lesz a megfelelő pillanatokban, találkozunk majd olyan pályával, ahol szinte végig használnunk kell ezeket, mert nélkülük borzasztóan nehéz az adott szintet teljesíteni (értsd: alig látni nélkülük). Örömteli volt ez ebben a formában számomra, mivel más játékokban is találkoztam hasonló kiegészítőkkel, de többnyire használhatatlannak bizonyultak, mert egész egyszerűen nem adják meg a lehetőséget használatukhoz.

Két társunk végre nem csak a díszlet szerepét tölti be, hanem aktív, és hathatós segítséget nyújtanak, persze ez utóbbi függ attól is, hogy milyen utasításokat kapnak tőlünk. Messze áll a dolog a tökéletestől, de tény, hogy a mesterséges intelligencia terén a jelenlegi szoftverekkel szemben nincs szégyenkezésre oka a Vegas 2-nek. Már csak azért sem, mert az ellenfelek sem buták, bizonyos szituációkban eltérően reagálnak, nem lehet „kottából” eliminálni őket.

minimális rendszerkövetelmény:

Processzor órajel: 3000 Mhz

Memória: 1024 MB

Video memória: 128 MB

Op. rendszer: Windows XP, Windows Vista

Videókártya: 128 MB DirectX kompatibilis

Helyigény: 7168 MB

Hang: DirectX kompatibilis
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Processzor órajel: 3200 Mhz

Memória: 2048 MB

Video memória: 256 MB

Op. rendszer: Windows XP, Windows Vista

Videókártya: 256 MB DirectX kompatibilis

Helyigény: 7168 MB

Hang: DirectX kompatibilis

KÉPGALÉRIA:

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)
 
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)
 
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)
 
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 PC (LV)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére