Pillars of Eternity The White March Part I-II (PC)

Pillars of Eternity The White March Part I-II PC
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       

Pillars of Eternity The White March Part I-II PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A közösségi finanszírozás egyik korai zászlóshajója az Obsidian Entertainment veterán csapatának szerepjátéka, a PILLARS OF ETERNITY, amely végre elkészült, a hosszas fejlesztési időszakot követően. A jó munkához márpedig idő kell, ezt tudták az Obsidian legendás fejlesztői is, akik ezúttal az RPG-klasszikusokhoz tértek vissza, és egy, a Baldur's Gate stílusára emlékeztető játékot készítettek el. A Pillars of Eternity egy kellően összetett, a veterán szerepjátékosok számára is komoly kihívásokat kínáló RPG, száz órán felüli tartalommal, csapatalapú játékmenettel, elágazásokra építő történettel - tehát minden olyan elemmel, amelyet pár évtizede elengedhetetlennek tartottunk, mára azonban szép lassan kikoptak a népszerűbb szerepjátékokból!
 
Pillars of Eternity 01 Pillars of Eternity 02

A White March mindkét epizódját tartalmazó kiegészítő csomag tonnányi új kalandot kínál az alapjáték rajongóinak, mellyel nem csak egy új fejezetét ismerheted meg a Pillars of Eternity univerzumának, hanem egy vadiúj sztoriszálat is végigjátszhatsz. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy megemelték a maximum elérhető szintet, eddig sosem látott képességekkel ruházhatod fel kedvenc karakteredet és új társakat is rejt ez az expanzió, rögtön világossá válik, hogy a Pillars of Eternity: The White March Part I-II méltó kiegészítése a hatalmas kritikai és közönségsikert elért alapjátéknak. 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére