Observer PC (digitális kód)

Observer PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Observer PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Observer PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Observer PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Mit tennél, ha feltörnék a félelmeidet?

Az >observer_ egy cyberpunk horror játék, amelyet a Bloober Team, a Layers of Fear alkotói fejlesztettek. Fedezz fel egy sötét cyberpunk világot, amelyet ragályok, háborúk, és zűrzavar gyötörnek. Lépj be a neurális-rendőrség kötelékébe, és törj be az őrültek zavaros elméibe.


Jellemzők:

  • Figyelj meg és jelents! - Te vagy Dan Lazarski, az Observerként ismert elit neurális detektívek egyike, egy vállalatilag pénzelt rendőrségi egység tagja, akiknek feladata, hogy betörjenek a gyanúsítottak elméjébe. Ebben a jövőben bármi, amit gondolsz, érzel, vagy emléked van róla, felhasználható ellened a bíróságon.
  • Egy sötét disztópia - A 2084-es évben járunk. Ha valahogy túlélted a Nanofágot, jó eséllyel meghaltál a Háborúban. A túlélők a drogokba, a virtuális valóságba, és a neurális implantátumokba menekültek - bármibe, ami kizökkenti őket ebből az új valóságból. De előled nem bújhatnak el.
  • Interaktív őrület - Ahogy nyomok után kutatva behatolsz a bűnözők és az áldozatok instabil elméjébe, átéled legmélyebb félelmeiket, amelyek arra kényszerítenek, hogy megkérdőjelezd saját valóságodat -- és épelméjűségedet. 
  • Egy új horrorjáték a Layers of Fear alkotóitól - A Bloober Team legnagyobb és legrettenetesebb világa! Merülj el -- és veszítsd el elméd épségét -- a 2084-as év sötét disztópiájában. Az >observer_ egy kifejezetten az érett közönségnek szánt horror-élmény. Amit látni fogsz, fel fog kavarni.

 

 

© 2017 Published and distributed by Aspyr Media, Inc. “Aspyr” and the Aspyr “star” logo are federally registered trademarks of Aspyr Media, Inc. Mac and the Mac logo are trademarks of Apple Computer, Inc., registered in the U.S. and other countries. Bloober Team Inc. All rights reserved. ">observer_" and Bloober Team are all trademarks and/ or registered trademarks of Bloober Team Inc. All rights reserved. Unless otherwise indicated, ">observer_" is copyrighted by Bloober Team Inc. No part of the game may be used for any purpose other than indicated in the End User License Agreement. Therefore, reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means, electronic, mechanical or otherwise, for any purpose other than indicated in the End User License Agreement, is strictly prohibited without prior written permission.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére