Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód)

Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

HARCOLJ! HALJ MEG! GYŐZZ!

 

Támad a Végtelen Siratódal! Küzdj Legendás Hősöket irányítva a kőkemény mechák és szörnyek ellen. Ahányszor meghalsz, egy Ekhót hagysz hátra, akit a következő játékos megidézhet. Minél több hős hal meg, annál erősebbé válunk, amíg közösen ki nem vívjuk a győzelmet. Hős vagy? Remek. Te vagy a következő.

A Next Up Hero egy brutálisan nehéz 2D akciójáték, amelynek alapja a 'közösségi continue'. A Next Up Hero-t a játéktermekben töltött, eltékozolt gyermekévek ihlették, amikor a legjobb haverok felváltva próbálták legyőzni a igazságtalanul nehéz játékokat. játékot úgy alakítottuk ki, hogy a pályák sikeres teljesítése közös győzelem legyen - ami szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál. 

Válaszd kilenc - eltérő fegyverarzenállal és képességekkel rendelkező - Legendás Hős közül a játékstílusodnak leginkább megfelelőt, és harcolj kardokkal, rakétavetőkkel, lézertornyokkal, bongo dobokkal, és bumerángokkal.  Amikor elegendő hős ért el nagyszerű teljesítményt, megnyílnak a Bajnoki Próbák, a legbüntetőbb kalandok, amelyeket a Digital Continue saját pályatervezői alkottak, és amelyek összehangolt kommunikációt és csapatmunkát igényelnek, ha a győzelem leghalványabb reményével szeretnél nekifutni ezeknek.  

A Next Up Hero a Digital Continue első saját játéka. A céget Joe Tringali, a - Scribblenauts, Lock’s Quest és Drawn to Life játékokat fejlesztő - 5TH Cell társalapítója alakította.

 

Főbb jellemzők:

  • 'Közösségi Continue' - Vegyél részt a legmodernebb stílusú kooperatív játékban, ahol a közösségi kihívások teljesítése közös siker, és szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál.
  • Bajnoki Próbák (Champion Trials) - A legkeményebb kihívások. Csak akkor nyílnak meg, ha a közösség bizonyította, hogy készen áll rájuk. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a túlélésre, közösségként kell összedolgoznotok, hogy megfejtsétek a rejtvényeket, legyőzzétek a lehetetlen főellenfeleket, és új jutalmakat nyissatok meg. Valószínűleg úgyis meghalsz. 
  • Kiemelt kalandok és ranglisták - Versenyezz a közösséggel a napi, heti, és havi ranglistákon! Kalandozz kedvenc streamereiddel, vagy csatlakozz a hírességekhez az exkluzív VIP próbálkozásokban!
  • Testreszabott hősök - Győzd le a szörnyeket, és lopd el képességeiket! Kombináld a szörnytámadásokat, a karakter-skineket, és az ősi képességeket több ezer halálos változatban!
  • Válaszd meg a saját teljesítményeidet - Szabd testre következő célodat a Mad Lib-stílusú naplórendszer segítségével. Teljesítsd ezeket a célokat, hogy megkapd a Grand Tokeneket, amelyek szükségesek a halálos Bajnoki Próba megkezdéséhez.

 

 

 

 

© 2017 Aspyr Media, Inc. Next Up Hero developed by Digital Continue, published by Aspyr. Aspyr is a registered trademark of Aspyr Media, Inc., and the Aspyr star logo is a trademark of Aspyr Media. Next Up Hero is a registered trademark of Digital Continue. All other marks and logos are property of their respective owners. All rights reserved. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére