Need for Speed

Need for Speed
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Jótállás:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

Need for Speed ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az autóversenyzős játékok már több évtizede velünk vannak, és bizonyára sokan emlékeznek arra a játéksorozatra, ami először bátorkodott három dimenzióba átültetni az árkád versenyzés élményét. Bizony, az Electronic Arts által készített Need for Speedről van szó, ami az elmúlt két évtizedben igazán sokat kísérletezett. Volt sima versenyzős játék, volt underground éjszakai autós cím, volt Burnout-jellegű ütközésekkel teli kaland, és volt valósághűbb szimulátor, a Shifttel. Az új, 2015-ös rész visszatér a széria gyökereihez: gyors, lendületes, látványos autóversenyzős játékot kapsz, luxusverdákkal, ha a Need for Speedet választod!

Az újragondolt játékban a hangsúly a fékevesztett száguldozáson, a legmenőbb és leggyorsabb kocsikon és persze a versenyen van! Az irányítás sokkal inkább hajaz az árkád játékokéra, mint a legmodernebb szimulációkra és éppen ebben rejlik a varázsa! Ebben a játékban nem kell valódi autóversenyzőnek lenned ahhoz, hogy megnyerhesd a futamokat. Élvezd a száguldást és tiéd a világ a Need for Speeddel!

A testreszabhatóságot a készítők újragondolták és fejlesztették, így nagyfokú szabadsággal vár. Emellett még megörvendeztetnek öt kameraállással is, melyeket váltogathatsz, valamint öt játékmóddal. A játékmódokban gyűjtött pontokból továbbhaladhatsz a történettel és új kihívásokkal nézhetsz szembe!

Térj vissza a gyökerekhez a Need for Speeddel! Az EA sikeres autóversenyzős sorozata ezzel a példánnyal sem fog cserbenhagyni, ha megőrülsz a száguldásért! Csapj le az új NFS játékra, hogy azonnal részt vehess a legnagyobb versenyekben!

Fontos információ: a Need for Speed futtatásához a minden módhoz szervesen kapcsolódó online funkciók miatt csak állandó internetkapcsolat mellett játszható.

Rendszerkövetelmény

Minimum

Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bit)

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bit)

CPU: Intel Core i3-4130

CPU: Intel Core i5-4690

RAM: 6 GB

RAM: 8 GB

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290

Tárhely: 30 GB

Tárhely: 30 GB

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére