Motorsport Manager - Challenge Pack (PC/MACPC (digitális kód)

Motorsport Manager - Challenge Pack (PC/MACPC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Motorsport Manager - Challenge Pack (PC/MACPC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Motorsport Manager - Challenge Pack (PC/MACPC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Motorsport Manager - Challenge Pack (PC/MACPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Motorsport Manager alapjáték Steam változata.

 

Ideje visszatérni a dobogóra. Csatold be az öveket, és élvezd a 12 izgalmas, új játékmenet kihívást, amelyeket a motorsport történetének eseményei és eszméi ihlettek. 

A csomagban található minden egyes lélegzetelállító kihívás próbára teszi, hogy nyomás alatt mennyire tudsz alkalmazkodni a helyzetekhez, hogy kiharcold a győzelmet. Próbáld megnyerni a versenyeket egy olyan szezonban, ahol olyan szokatlan, de izgalmas szabályokat vezettek be, mint például a versenypálya sprinklereket, vagy a fordított rajtrácsokat. Vagy törekedj arra, hogy egy olyan idényben húzd vissza csapatodat a szakadék széléről, amelyben elveszted a létfontosságú alkatrész-tervező központodat.

Az egyre növekvő nehézségű Kezdő (Rookie), Pro és All-Star kihívások biztosítják, hogy a veterán Motorsport Manager játékosoknak is apait-anyait bele kelljen adniuk, ha nyerni akarnak. Minden egyes sikerrel teljesített kihívás után egy új játékbeli jutalomhoz is jutsz.
Három példa a Challenge Pack kihívásai közül:

  • Sprinklet-profik (Sprinkler Savvy)
    A szezon ellentmondásos megítélésű verseny sprinklereinek bevezetése meglepetésként érte a legtöbb csapatot. A gyakran a tabella hátsó végén tanyázó versenyistálló számára egy kiválóan alkalmazkodó pilóta, és egy ügyes szerelőcsapat biztosította azt, hogy a Dragon Race Team szerencsésen megszerezhesse első helyezését a csapatbajnokságban. Egyetlen hátralévő futammal a Dragonnak csak dobogós helyen kell végeznie, hogy megnyerjék első csapatbajnoki címüket. 
  • Up in Flames (Lángokban)
    A 2016-os idény egy szörnyű eseménnyel a lehető legrosszabbra fordult a Scuderia Rossini számára. A tizedik futam alatt sztárpilótájuk, Wexler, súlyos balesetet szenvedett és életveszélyes égési sérüléseket szerzett! A következő versenyeken nem tud részt venni, mert még a kórházban lábadozik: vajon összejön Rossininek minden a dicsőséges visszatéréshez?
  • From the Ashes (A hamvakból)
    A Windsor Racing számára minden tökéletesen indult ebben a szezonban: egy jó autó, kitűnő támogató személyzet és a sorozat egyik legjobb versenyzője. Egészen addig, amíg mindössze négy szezonbéli futam után leégett a tervezési központ. Most, hogy nem tud új autóalkatrészeket készíteni a szezonra, a Windsornak meg kell próbálnia megnyerni a bajnokságot.

 

 

 

©PLAYSPORT GAMES 2017. Motorsport Manager, the Motorsport Manager logo and PLAYSPORT GAMES are either registered trade marks or trade marks of PLAYSPORT GAMES. Published by SEGA Publishing Europe Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére