MotoGP 18

MotoGP 18
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Jótállás:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

MotoGP 18 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Térj vissza a versenypályára a legrealisztikusabb motorverseny sorozat legújabb felvonásával! A MotoGP 18 mindent tartalmaz, amit egy szimulátortól elvárhatsz, így részletesen lemodellezett pályák, látványos grafika és játékmódok garmadája várja, hogy belevesd magad ebbe a különleges motoros játékba. 
moto_gp_18_ps4_elorendeles_vasarlas
A MotoGP 18 realisztikusabbá vált, mint valaha! A lélegzetelállító látványért az Unreal Engine 4 felel, amelynek köszönhetően a játékélmény még élethűbb és élvezetesebb. A 3D-s szkenneléses rendszernek köszönhetően a MotoGP motorosok a valódi arcukkal szerepelnek a játékban, a pályák pedig 1:1-es arányban, pontosan lettek megalkotva, a fotogrammetriai technológiának hála. Rajtrács, pódium és box utca - éld át az atmoszféráját, az izgalmait és a győzelem valódi érzését az új átvezetővideókkal. A teljesen újraírt AI, motor tulajdonságok és ütközés rendszer segítségével a motor minden külső behatás hatására a valóságnak megfelelően fog sérülni. Indulj kezdőként, válj bajnokká a Grand Prix játékmód segítségével, melyben a népszerűségeddel párhuzamosan egyre jobb és jobb csapatok akarnak majd megszerezni.

KÉPGALÉRIA:

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére