Mortal Kombat X PC (Premium Games)

Mortal Kombat X PC (Premium Games)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mortal Kombat X PC (Premium Games) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mortal Kombat X PC (Premium Games) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

       

Mortal Kombat X PC (Premium Games) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Bár pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy a pécés játékosok is megkapják a legújabb verekedős játékokat, azóta szerencsére nagyot változott a világ, és egyre több verekedős játékot fejlesztő csapat érzi úgy, hogy érdemes kiadni a pécés verziót is - ha pedig rendelkezel egy PlayStation 3-as, vagy Xbox 360-as arcade stickkel, azt általában pécén is használhatod, így még plusz költségekre sem kell számítanod! A Mortal Kombat X sem marad ki a buliból: a Netherrealm fejlesztői a 2011-es Mortal Kombat folytatására összeszedték legjobb tudásukat, amely elképesztően jól sikerült!
 
Mortal Kombat X gameplay 01 Mortal KOmbat X Gameplay 02

A Mortal Kombat X az előző részben megismert történetet követi, egy nagy időugrással közben: az eltelt több évtized megannyi változást hozott el az MK-univerzumba. Új szereplők mutatkoznak be, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetéseknek kell az emberiség legjobb harcosainak szembenéznie - hogy Kotal Kahn rémisztő uralkodásáról már ne is beszéljünk. A történetben több elágazás lesz, a döntéseidtől függően pedig másfelé terelődnek az események, így megéri majd többször végigjátszani a játékot, ha minden érdekesebb pillanatra kíváncsi vagy! A játék sava-borsa jobb mint valaha: maradt a két dimenziós bunyó, az X-Ray támadások, a kivégzések, a brutalitás, de változatos mozdulatosor, karakterenként több változtatható harcstílusok és az interaktív pályák garantálják, hogy újdonságban sem lesz hiány! A játék még tovább csiszolt, első osztályú online multiplayerrel rendelkezik, amiben a gyakorlás mellett az online bajnokságok lebonyolítására is lehetőséget kínál!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére