Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Might and Magic X Legacy Vásárlás PC

Might and Magic X Legacy PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

MIGHT AND MAGIC X: EGY LEGENDÁS SOROZAT FELTÁMADÁSA!

Kétségtelen, hogy a Might and Magic sorozat már túl van első, legendás fénykorán: a Might and Magic VI-al, illetve az azt követő két résszel a kilencvenes évek végének meghatározó szerepjátékait tette le az egykori fejlesztőcsapat a videojátékok asztalára. A klasszikus részek méretét, szabadságát, a játékosokra váró kihívásokat azóta is kevés játék tudta felülmúlni: bár az utódok grafikailag szebbek, vagy több zenét és látványosabb átvezető animációkat tartalmaznak, a régi Might and Magic-játékok ambícióját már meg sem közelítik. Nem véletlen tehát, hogy a rajongók régóta szerettek volna látni egy újabb M&M részt, ami a régi idők dicsőségét hozza vissza. Most végre megkapják, hiszen itt van a Might and Magic X: Legacy!

Might and Magic X Legacy

A Might and Magic X: Legacy visszatérés a korai Might and Magic játékok felépítéséhez, hangulatához. Egy négyfős csapatot irányíthatsz, az egyes hőseid kasztját, felszerelési tárgyait, skilljeit te határozhatod majd meg, hogy olyan csapattal indulj csatába, ami a legjobban megfelel igényeidnek. Építhetsz harcosokból és papokból álló partit, de támaszkodhatsz a tolvajlásra és a sötétebb mágiára is - a kombinációk magas száma miatt biztosan találsz majd a Te játékstílusodnak megfelelő partit!

MMX Legacy 01MMX Legacy 02

A négy fajt és tizenkét kasztot kínáló játék több tucat játékórányi szórakozást kínál majd, ha pedig ez nem lenne elegendő, akkor a későbbiekben még a modok (rajongók által készített extra küldetések, kasztok, stb) tovább színesítik majd a játékmenetet. Ha szeretted a Might and Magic játékokat, akkor valószínűleg már tudod, hogy ez 2014 egyik legérdekesebb játéka lesz - ha pedig nem, akkor most itt az idő, hogy egy olyan kalandba ugorj bele, ami még a harcedzett rpg-veteránokat is megizzasztja majd!
Might and Magic X Legacy PC

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére