Metro Redux PC

Metro Redux PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
SELECT sum(qty) FROM sa_product_shop_stock WHERE product_id = 95043 AND state = 'new'
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +70 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Metro Redux PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Egyre divatosabbak manapság a poszt-apokaliptikus világunkban játszódó játékok. Érthető a dolog: ki ne gondolkozott volna már el azon, hogy mi történne civilizációnkkal, ha bekövetkezne egy olyan mértékű atomháború, ami lakhatatlanná tenné bolygónk jelentős részét? A Metro 2033 és a Metro: Last Light olyan játékok voltak, amelyek ezt a témát helyezték középpontba, ezúttal amerikai helyszín helyett egyenesen Moszkvában. Mármint a moszkvai metróalagutakban, mert azokban egy fokkal több esélyünk van a túlélésre, a felszínhez képest. És hogy mik jelentik a legfőbb veszélyt a túlélőkre? Nem csak a különféle agresszív mutációkkal rendelkező fertőzöttek, de a szituációt kihasználni kívánó, jól felszerelt rablóbandák is! Nem lesz tehát egyszerű dolgod, ha túl akarsz élni a Metro 2033 és a Metro: Last Light világában!
 
Metro Redux pc 01 Metro Redux pc 02
 
A Redux névvvel ellátott csomag nem akármilyen tartalommal rendelkezik! Ebben a pakkban megtalálható ugyanis a Metro 2033 felújított verziója, és a Metro Last Light felturbózott változata egyaránt! A nagyobb ráncfelvarrásra a Metro 2033-nak volt szüksége, hiszen ez a játék régebben simán két vállra fektette az erősebb pécéket is, ennek azonban most már vége! A játék ugyanis megkapta az utódja grafikus motorját, ami már optimizáltabb, így a gyengébb masinákon is elfogadható teljesítményt nyújt majd! A két játék izgalmas, a túlélésre koncentráló FPS kalandot nyújt, amik most már még több nehézségi fokkal, még több extra küldetéssel és kihívással kápráztatnak majd el, függetlenül attól, hogy találkoztál-e már a Metro játékokkal! Ha még nem, akkor nincs kérdés, ezt most elő kell rendelned: ennyire hangulatos, megfelelő kihívást nyújtó, egyedi atmoszférával rendelkező FPS játékot szökőévente egyszer találhatsz!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére