Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Metro: Last Light PC (Metro 2034)

Metro: Last Light PC (Metro 2034)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

METRO: LAST NIGHT - ISMERTETŐ:

Ha végigverekedted magad a Metro 2033 címre hallgató akció-horror klasszikuson, ha okozott pár álmatlan éjszakát a 4A Games fejlesztőinek bizarr, nyomasztó látomása, akkor bizonyára örömmel veszed majd, hogy 2013 tavaszán egy második játék is megjelenik ebben a poszt-apokaliptikus univerzumban. Az év: 2034. A helyszín: ismét a moszkvai metróalagút-rendszer.


Földalatti polgárháború! Káosz és zűrzavar határozza meg a Metro: Last Light hangulatát. A moszkvai alagútrendszer túlélőinek most mindennél jobban szüksége lenne egymás támogatására és az összefogásra a belső és külső ellenségekkel, és persze a mutánsokkal szemben - mégis, a kritikus pillanatokra annyira jellemző széthúzás polgárháborúvá fajult. A béke és a túlélés kulcsa ezúttal a Te kezedben van!

Egyedi harcok, speciális fegyverek - vár a Last Light világa! A Metro 2033 egyik legegyedibb megoldásai közé a teljesen újszerű, néha már-már spontán létrehozott fegyverek számítottak - a folytatás ezt a koncepciót még tovább gondolja, és egy rakás teljesen új, egyedi fegyvert ad majd a kezedbe. Persze ellenségből mindig több lesz, mint lőszerből és utánpótlásból, így a menekülés továbbra is kulcsfontosságú eszközöd lesz a túlélés érdekében!

Nyomasztó látványvilág: A Metro 2033 már többször elkápráztatta a konzolos és a pécés játékosokat is egyedi, kifejezetten hangulatos grafikájával, ami lehetővé tette, hogy egyszerre gyönyörködj és meg is ijedj a képernyőn látott eseményektől. A Metro: Last Light folytatja ezt a nagyszerű hagyományt (nagyszerű, már ha szeretted a horror műfajt), itt még több ijesztő, de egyben igen látványos pillanatra kell majd számítanod. A Last Light alaposan kihasználja majd a PS3 és a 360 tudását, pécén pedig csak az alkatrészeid minősége szab határt az élménynek!


A Metro: Last Light megélt már egyet s mást, váltott kiadót (hiszen eredetileg az azóta tönkrement THQ adta volna ki a játékot a jelenlegi kiadó, a Deep Silver helyett), de az irányvonal változatlan maradt. Dimitrij Glukovszkij, az eredeti Metro regények szerzője segített a fejlesztőknek abban, hogy a Metro-hangulat adott legyen (eredetileg a játék címe Metro 2034 lett volna, de ezt megváltoztatták, mivel a játék történetének semmi köze ahhoz, ami a Metro 2034 könyvben történik), a grafika még jobb, mint korábban - a játékmenetre pedig már korábban sem volt semmi panasz. Nincs hát tehát ok arra, hogy kételkedjünk a fejlesztők képességeiben: a Metro: Last Light akármilyen riválisok mellett is bőven megállja majd a helyét, és egyedi, érdekes darabja lesz a belsőnézetes lövöldözős játékok műfajának!

Metro: Last Light PC (Metro 2034)
METRO: LAST LIGHT - SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Vannak játékok, ahol nem feltétlenül az erőszak szintje az, ami meghatározza a dobozra kerülő korhatár-cédula típusát. A Metro: Last Light is ezek közé tartozik. A brutalitás ugyan ebben a játékban is megtalálható, mégsem ettől lesz szigorúan felnőtteknek szóló darab. A játék legfontosabb eleme a sötét, kietlen metróalagutakban való bóklászás, ahol a félelemérzet elemi része a játékmenetnek: fiatalabb és gyengébb idegzetű játékosok számára ez kifejezetten megerőltető, nyomasztó hatással bírhat. Így csak és kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk a játékot - és ebben a korban is csak akkor, ha erős idegzettel rendelkezel!

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU or better)
RAM:
2GB
GPU:
DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, etc)
DX:
9.0c
OS:
Windows XP (32-Bit only), Vista, 7, or 8
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
RAM:
2GB
GPU:
DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and above)
DX:
11
OS:
Windows 7 or 8

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére