Medal of Honor PC

Medal of Honor PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Medal of Honor PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Medal of Honor PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Medal of Honor PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Medal Of Honor játékok igazán az előző konzolgenerációban tudtak igazán sikeresek lenni, azóta azonban megkopott fényük, elveszett hírnevük - a mai játékosok pedig elfelejtették a szériát, ahogy a készítők sem nagyon próbálkoztak semmivel mostanság. Az Electronic Arts azonban idén feléleszti a sorozatot a tetszhalott állapotából, és ismét megjelentet egy Medal of Honort. A mostani MOH modern, kegyetlen, és szatírikus egyaránt. Az iraki háború eseményeit feldolgozó, fantáziával és a játékok szempontjából fontos multiplayer móddal meglocsolt játékról beszélünk, amely megpróbál egyszerre látványos és izgalmas, egyszerre egyedi és mégis mindenképpen könnyen kezelhető játék lenni - az EA új próbálkozása idén ősszel jelenik meg, és a PlayStation 3-as és Xbox 360-as tábor egyaránt kap majd a háborúból.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Medal of Honor-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Medal of Honor egy izgalmas belső személy nézetű akciójáték, ami nagyságban és stílusban leginkább a Call of Duty szériához hasonlítható. A játék témája és korosztály besorolása miatt elsősorban 18 év felett ajánljuk, mivel alapeleme az erőszak és a harc, és rendszerint vér is látható a kijelzőn – persze nem eltúlzott mennyiségben. Remek ajándék lehet azon játékosok számára, akik szeretik a gyors és pörgős FPS-eket, szeretnek virtuálisan harcolni és/vagy egymással online összecsapni.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Medal of Honor előzetes, előrendelési akció!
 - Medal of Honor előzetes, előrendelési akció!
Az Electronic Arts a kilencvenes évek végén legendát készített, amikor megalkották a Medal of Honor szériát. A sorozat különlegessége abban rejlett, hogy a konzolokon abban az időben szinte lehetetlen volt igazán izgalmas, jó FPS-eket készíteni, a belsőnézetes lövöldözős játékok inkább pc-n hódítottak a jobb, erősebb számítógépeknek köszönhetően. Mégis sikerült remek kalandokat készíteniük, a második világháború pedig akkoriban még egyáltalán nem számított elcsépelt témának. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére