Max Payne 3 Complete PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Max Payne 3 Complete PC (digitális kód)

Max Payne 3 Complete PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
10.750 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +108 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- Max Payne 3 alapjáték,
- DLC Max Payne 3: Deathmatch Made In Heaven Pack
- DLC Max Payne 3: Painful Memories Pack
- DLC Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack
- DLC Max Payne 3: Local Justice Pack
- DLC Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack
- DLC Max Payne 3: Cemetery Map
- DLC Max Payne 3: Special Edition Pack
- DLC Max Payne 3: Deadly Force Burst
- DLC Max Payne 3: Pill Bottle Item
- DLC Max Payne 3: Classic Max Payne Character

Max Payne 3 Complete PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Max Payne számára a tragédiák, melyek évekkel ezelőtt elvették tőle szeretteit, be nem gyógyuló sebek. Max, aki már nem zsaru, az élete romokban van, és fájdalomcsillapító-függő, elvállal egy munkát, egy Rodrigo Branco nevű tehetős ingatlanmogul családjának védelmét, a brazíliai São Pauloban, hogy végre megpróbáljon megszabadulni zűrös múltjától. De ahogy az események irányítása kicsúszik a kezéből, Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, kétségbeesetten keresve az igazságot és küzdve azért, hogy kiutat találjon. 

A pontos fegyverkezeléshez élvonalbeli lövési mechanizmussal, új, fejlett Bullet Time® és Shootdodge™ effektekkel, a Natural Motion Euphoria Character Behavior rendszerének teljes integrációjával az élethű mozgás érdekében, és egy sötét és fordulatos történettel rendelkező Max Payne 3 egy folytonos, rendkívül részletes mozifilmszerű élmény a Rockstar Games-től.
 

A csomagban található DLC-k:
 

Special Edition Pack

Special Edition Pack új fegyvereket és karaktereket tartalmaz a Max Payne 3 többjátékos módjához. Szerelkezz fel a Hammerhead shotgunnal, a G9 gránátvetővel és a Molotov-koktéllal. Szabd testre karaktered az eredeti Max Payne játékok kedvenceivel: Max Payne a Max Payne 2-ből, Mona Sax, Vladimir Lem és Jack Lupino is itt van. 


Deadly Force Burst

Vedd fel a Deadly Force Burst-öt arzenálodba, hogy a nagyobb sebzést okozó töltényekkel állítsd meg ellenségeidet a Max Payne 3 multiplayer módjaiban.
 

Pill Bottle Item

Használd a Pill Bottle tárgyat, hogy több fájdalomcsillapítót tarthass magadnál a Max Payne 3 multiplayerben.

 

Classic Max Payne Character

Szabd testre multiplayer karaktered a Classic Max Payne Character-rel, melyet az eredeti Max Payne ihletett.

 

Deathmatch Made In Heaven Pack

Töltsd le a Deathmatch Made in Heaven Pack-et négy újy többjátékos mód eléréséhez, új fegyverekért, tárgyakért, burst-ökért és az új arcade mód eléréséhez. A Dead Men Walking kooperatív módban a hullámokban támadó ellenfeleket kell visszavernek Max-et és Passos-t irányítva, miközben Grit-et szereztek, amellyel a pálya újabb részei, fegyverek, fegyver kiegészítők és lőszerek  nyithatóak meg. Játssz, mint a gonosz Saci, Captain Baseball Bat Boy nemezise a Run and Stun módban; a játékot egy kábítófegyverrel kezded, a megölt játékosok pedig átállnak a te oldaladra. Add át magad a vérbosszúnak és egyenlítsd ki a számlát a Marked Man módban, ölj milyen gyorsan csak tudsz, és pörgesd meg azokat a pontszám-szorzókat a Time Attack-ban, vagy játssz Checkpoint Challenge-et az Arcade módban.

 

Painful Memories Pack

Max múltjának szörnyű lövöldözései ihlették a Painful Memories csomagot, amely négy új pályával gazdagítja a Max Payne 3 multiplayert. Térj vissza az első Max Payne játék földalatti vérfürdőjéhez a Roscoe Street Subway térképpel. Villanjon be a kopott, hobokeni csehó a Marty’s Bar pályán, nyiss tüzet a Blanco család flancos jachtján a Shoot First térképen, vagy vegyél részt bandaháborúkban a Canal De Panamá szinten. A csomag emellett tartalmazza az IMG 5.56 és az UAR-21 rohampuskákat, új avatárokat, három tárgyat, és a Hangover Burst-öt, amellyel ellenségeid homályos látással, csökkent állóképességgel és életerővel élednek újra.

 

Hostage Negotiation Pack

A Hostage Negotiation Pack négy új multiplayer pályával, több új tárggyal, fegyverrel, a Filhos De Ogum avatár frakcióval és további Max Payne 3 multiplayer jóságokkal vár. A Club Moderno és az Estádio Do Galatians pályák intenzív nightclub és stadion lövöldözéseket nyújtanak, míg az O Palácio Strip Club és a Favela Heights térképek teljesen új, részletes favela helyszínekre kalauzolnak. Használd az M24 mestelövész puskát vagy a IA2 rohampuskát, az Explosives Burst-öt a robbanékony csapdákhoz, a Bomb Suit tárgyat a robbanásokból származó sérülések kivédésére vagy az Intimidation Mask-ot ellenséged utántöltési idejének növelésére.

 

Local Justice Pack

A Local Justice Pack három új Max Payne 3 Multiplayer pályát tartalmaz: az 55th Battalion HQ pályát az összes módban, a The Imperial Palace és Departure Lounge pályákat pedig Deathmatch, Team Deathmatch és Payne Killer módokban használhatod. A csomag emellett tartalmazza az új Light Fingers Item-et, amellyel gyorsabban foszthatod ki ellenségeidet, az M4 rohampuskát kiegészítőivel, az új São Paulo-i rendőrség frakcióját, a hozzá tartozó karakter testreszabási lehetőségekkel, multiplayer kihívásokkal és új Social Club teljesítményekkel.

 

Silent Killer Loadout Pack

A Silent Killer Loadout Pack használatával három egyedi elemmel szabhatod testre felszerelésed a Max Payne 3 Multiplayer-ben: a félelmetesen pusztító Light Anti-Tank Weapon-nel (könnyű páncéltörő fegyver), a Slippery Character Burst-tel, amellyel gyorsan eliszkolhatsz egy halálos tűzharcból, és a Listening Device (lehallgató) eszközzel amely felerősíti az általad hallottakat, így már nagyobb távolságból hallhatod a feléd közeledő ellenfeleket.

 

Cemetery Map

Max fiatal feleségének és lányának végső nyughelye - a Cemetery Multiplayer Map testesíti meg a tragikus múltat, amelyet Max képtelen elfelejteni. New York City téli városképe, lesipuskás pozíciók a műemlékek közt, rombolható sírkövek, körkörös harci arénák a rotunda kertjében és egy fenyegető mauzóleum... a Cemetery pálya méltó végállomása lesz ellenségeid számára.

 

A játék online módja 2014. május 31 után nem érhető el Mac rendszerből.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3; Processzor: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ; RAM: 2GB - 16GB; Videokártya: NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM; Hangkártya: 100% Direct X 9.0 kompatibilis – Direct X 9.0 kompatibilis Dolby Digital Live támogatással; HDD: 35 Gb
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

A legfrissebb kompatibilitási információkat hadvergyártójától és a http://support.rockstargames.com/home oldalról szerezheti be. Egyes rendszerkomponensek, mint a mobil chipsetek, az integrált és AGP videokártyák előfordulhat, hogy nem kompatibilisek. A felsorolásban nem szereplő specifikációkat a kiadó nem támogatja hivatalosan.

Egyéb követelmények: A kezdeti aktiváció internet kapcsolatot és érvényes Rockstar Social Club felhasználói fiókot (regisztráció 13 éves kor felett) igényel; Az online játékhoz be kell lépni a Rockstar Social Club (13+) fiókba; szükséges szoftvertelepítések: GameShield IronWrap; DirectX and Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86).

KÉPGALÉRIA:

Max Payne 3 Complete PC (digitális kód)
 
Max Payne 3 Complete PC (digitális kód)
 
Max Payne 3 Complete PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére