Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyüjtői kiadás)

Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyüjtői kiadás)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás:
NEM RENDELHETŐ
A Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyüjtői kiadás) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyüjtői kiadás) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyüjtői kiadás) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A gyüjtői kiadás tartalma:
 • Fém doboz Shepard-al a borítón
 • 70 oldalas Mass Effect 3 artbook
 • Limitált kiadású Mass Effect képregény
 • N7-es szövet jelvény
 • Exkluzív 4x6-os méretű litográfia
 • Hivatalos Mass Effect 3 soundtrack
 • Xbox 360 exkluzív Xbox Live Normandy avatar kiegészítő
 • Bónusz ingame tartalom: N7 Arsenal Pack - fegyver csomag
 • Bónusz ingame tartalom: Robotic Dog - egy h? társ
 • Bónusz ingame tartalom: Csapattárs ruha csomag
 • Bónusz ingame tartalom: N7 melegítő: hétköznapi viselet a Normandy fedélzetére Shepardnak

Előrendelői ajándékok:
 • N7 Warfare Gear (DLC felszerelés)
 • M55 Argus Assault Rifle (DLC felszerelés)

Tulajdonságok, ismertető:

 • Továbbfejlesztett grafikus motor: A Mass Effect 3 minden eddiginél szebben mutat, a jelenlegi konzolok képességeit maximálisan kihasználja. Látványos összecsapásokat kapunk majd, amiben az általunk irányított szereploinek specialitását kihasználva több különbözo módon gyozhetünk majd. A Mass Effect 3 hatalmas tuzharcokat, látványos és emlékezetese jeleneteket, és szívszorongató átvezeto animációkat tartogat a játékosok számára!
 • Bemutatkozik a multiplayer! A Mass Effect elso két részében még csak szigorúan egyedül lehetett kalandozni a játék világában - a fejlesztok most úgy döntöttek, hogy itt az ido arra, hogy végre többen is vállt vállnak vetve harcoljanak az idegenek ellen. A Bioware Montreal által elkészített co-op pályák nem helyettesítik a kampányt, hanem inkább kiegészítik azt, egyedi kihívásokkal és saját karakterekkel. A legsikeresebb játékosok saját befejezésük minoségén is javíthatnak majd, így jutva el akár a legjobb megnyeréshez!
 • Ahány játékos, annyi Shepard! A Mass Effect sorozat egyik meghatározó tulajdonsága eddig is az volt, hogy ahány játékos, annyi Shepard: szabadon kialakított fohosünk döntéseit mi hozhattuk meg, így egy személyre szabott kalandban vehettünk részt. A Mass Effect harmadik részében továbbra is lehetoségünk lesz arra, hogy a felmerülo szituációkat a saját vérmérsékletünknek és viselkedésünknek megfeleloen oldjuk meg - így ahány játékos, annyi egyedi élmény, annyi különbözo kaland!Amit a játékról tudni érdemes:


 • Epikus történet: A Mass Effect széria mindig is páratlan történetével emelkedett ki a hasonszoru alkotások tengeréből, és ez most sem lesz másképp: Shepard parancsnok és csapata ismét farkasszemet néz a kegyetlen Reaperekkel ám ezúttal a titokzatos Cerberus csoportosulással is fel kell venniük a harcot.
 • Szabadság: A Mass Effect 3-ban minden korábbi résznél nagyobb szabadságot kapunk, ami nem csak azt jelenti, hogy az egész történet során jóval több lehetőségünk lesz a választásra, de maga a cselekmény is nagyobb területeken játszódik, s a program nem fogja olyan szorosan a kezünket, mint korábban.

Mass Effect 3 ismertető:

A játék sztorija a Mass Effect 2 legutolsó DLC-je, az Arrival által elindított útvonalon halad, s rögtön az események közepébe csap: Shepard parancsnok a földi parancsnokság ítészei előtt áll, miközben a Reaperek megkezdik az anyaföld offenzíváját. Ha ezen események nem okoznának kell? hatásfokú fejfájást hősünknek, tegyük gyorsan hozzá, hogy időközben felbukkan Illusive Man, a Cerberus csoportosulás vezetője is, aki szintén szeretné egy hűvösebb helyen látni az N7-es parancsnokot…

Azon játékosok számára, akik még soha nem találkoztak a szériával, a Bioware csapata egy „előzmények a Mass Effectből” összefoglalóval próbálja helyére tenni a történéseket, így biztosítva, hogy mindenki számára érthető legyen a sztori. Ráadásul mindezt interaktív képregény formájában prezentálja a progi, melynek mi is részesévé válunk, s instant meghozhatjuk azokat a döntéseket, melyek az els? két rész kulcsfontosságú momentumai voltak.

Rengeteg korábbi ismerős is visszatér a harmadik részben, így csapatunkba választhatjuk többek között a turian faj egyik hősét, Garrust, az asari Liarát és korábbi döntésünktől függően Kaident vagy Ashleyt. További felbukkanó ismerős (de csak háttér) karakterek: Wrex, Anderson és Mordin. Itt jegyeznénk meg, hogy a Mass Effect 3 többféle befejezéssel rendelkezik, amiket nem csak döntéseink befolyásolnak, de az is számít, hogy kit választunk a csapatunkba. Nagyszerű hír, hogy a kalandot ezúttal már nem muszáj egyedül átélnünk, mivel a Bioware nemrég bejelentette, hogy a Mass Effect 3 4 személyes co-op és masszív multiplayer lehetőségekkel felvértezve kerül majd a boltok polcaira!

A Mass Effect 3 az idei év egyik legjobban várt akció RPG-je, amit – ha szereted a stílust – Te sem hagyhatsz ki!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni Mass Effect 3-at, és ha igen kinek ajánlott?


A Mass Effect 3 remek ajándék lehet a sci-fi témájú és/vagy az RPG-akció műfajú játékok kedvelői számára, de leginkább azon játékos lelkületű felnőtteknek ajánljuk, akik ismerik és szeretik a Mass Effect sorozatot. A korábbi részekhez hasonlatosan a játék műfaja ezúttal is akció-szerepjáték így a karakterfejlesztés mechanika mellé gyors és dinamikus játékmenet párosul. A játékos egy hihetetlen kalandba csöppen bele, ahol teljes egészében az ő döntéseire van bízva, hogy egy adott szituációt mi módon old meg, ám nem árt megfontolni ezeket, hiszen minden egyes meghozott döntés következménnyel lesz a végkifejletre. A Mass Effect 3 egy nagyszabású, epikus kaland epilógusa, melynek minden - a sorozatot kedvelő játékos gyűjteményében ott a helye!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére