Kings Bounty: Dark Side (PC)

Kings Bounty: Dark Side PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +45 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Kings Bounty: Dark Side PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Manapság egyre ritkábbak az igazán jó stratégiai játékok, ahol a hagyományos, körökre osztott megoldások mellett valóban figyelni kell az egységek különleges képességeire, a fejlesztésre, és ahol a nehézség nem esik át annak a bizonyos lónak egyik oldalára sem – tehát nem is túl könnyű, de nem is túlzottan nehéz! A King's Bounty azon játékok egyike, amelyik még képes arra, hogy könynedén 60-80 órányi szórakozást nyújtson, az újrajátszásokat, a titkokat és a magasabb nehézségi fokozatokat nem számolva... és ha végeztél, jöhetnek a kiegészítők, mint például a nyáron érkező King's Bounty: Dark Side.
 
Kings Bounty Dark Side
 
A kiegészítő – amely egy telepített King's Bounty alapjátékot megkövetel, anélkül nem is tudod elindítani azt – a King's Bounty világának sötétebbik oldalát mutatja be. A papíron jó oldalon álló fajok túl messzire mentek a sötétség vadászatában, és ahogy a mondás is tartja: ha elég sokáig nézel a sötétségbe, akkor az visszanéz rád! A Dark Side új kampányában három “gonosz” faj közül választhatsz, hőseid pedig ennek megfelelően offenzív, kegyetlen, de mindenképpen hatékony képességekkel és harci eszközökkel felszerelkezve indulnak útnak ebben az igen komoly, párbeszédekben, titkokban és kemény összecsapásokban bővelkedő stratégiai szerepjátékban! Ha szereted, ismered az alapjátékot, akkor nem kérdés, hogy érdemes előrendelni a Dark Side-ot is, hiszen ismét több hétre elegendő szórakozásban lesz majd részed, ha ezt a játékot választod!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére