Hunt: Showdown PC

Hunt: Showdown PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Hunt: Showdown PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Hunt: Showdown PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Hunt: Showdown PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Hunt: Showdown-t már sokan játszák a korai hozzáférésnek köszönhetően. A feladatod rendkívül egyszerű, de megvalósítása annál nehezebb. Fejvadászként le kell vadásznod a területen megtalálható förtelmes lényeket. Vigyázz, mert nem csak Te vadászol rájuk. A sikeresen megszerzett zsákmányodat könnyen elveheti tőled a többi játékos. Ne felejts el a hátad mögé nézni ebben a játékban.

A Hunt: Showdown-ban hatalmas jutalmakat szerezhetsz egy sikeres vadászat után, de ha meghalsz, akkor mindent elveszítesz. Képes leszel életben maradni ebben a vérre menő vadászatban?

A játékban fejvadászként kell életben maradnod a viktoriánus korabeli Louisiana-mocsaraiban. Vadászd le a kegyetlen rémálom szerű lényeket és cserébe a játék bőségesen megjutalmaz. Ebben segít egy különleges képességed a Dark Sight skill, mellyel világos fényt láthatsz, ahol ezen teremtmények nyomai találhatók. De jól vigyázz, mert a környéket számos lény járja, akik ha meglátnak vagy meghallanak, abban a pillanatban rád támadnak. Ha elég nyomot gyűjtesz össze, akkor a térképen megjelenik a lény pontos helye. Sikeres vadászat után sem vagy biztonságban, mert a pályán ott van a többi játékos is. Ha nálad van a zsákmány, akkor ők képesek látni a Dark Sight képességükkel. Ha meghalsz, akkor a játék elveszi tőled a karakteredet és az összes felszerelésedet, amit használtál, viszont a tapasztalataid megmaradnak. Készen állsz életed legkeményebb vadászatára?

  • Válassz a számtalan karakter, fegyverek és felszerelések közül, mellyel a legeredményesebb lehetsz a pályán
  • A sikeres vadászatokkal tovább fejlesztheted vadászod vagy fegyvereidet, de ha meghalsz, akkor mindent elvesztesz, kivéve tapasztalati pontjaidat
  • Játszhatsz egyedül, ilyenkor 9 másik játékos ellen, vagy egy barátoddal online és légy jobb a másik 4 párosnál
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére