Figment (PC/MACPC (digitális kód)

Figment (PC/MACPC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Figment (PC/MACPC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Figment (PC/MACPC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Figment (PC/MACPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Egy zenei akció-kaland, amely az emberi elme mélységeiben játszódik... Üdv a Figment világában. Egy furcsa és szürreális univerzum vár, egy hely, amelyet legmélyebb gondolataink, belső kényszereink, és emlékeink töltenek meg, és a fejünkben hallható hangok népesítenek be.

Az elme sok évig csendes, és nyugodt volt. De valami megváltozott. Új gondolatok kezdtek megjelenni rémálomszerű teremtmények fromájában, akik félelmet ébresztenek, bármerre is járnak. Az egyetlen reményt a zsémbes Dusty - az elme bátorságának korábbi hangja - jelenti, akinek vissza kell térnie korábbi énjéhez, hogy segítsen az elmének szembenézni félelmeivel.

Csatlakozz Dusty-hoz, és mindig optimista barátjához, Piperhez, ebben a kalandban, amely az elme különböző oldalaira vezet. Oldj meg rejtvényeket, hogy rendbe hozd a dolgokat, verd vissza a rémálmokat, és hozd vissza az elveszett bátorságot.

 

Főbb jellemzők:

Egy szeszélyes, kézzel rajzolt világ
Tapasztald meg, hogyan kelnek életre a hagyományos, kézzel rajzolt ecsetvonások egy szürreális művészettel, színpompás illusztrációkkal, és elbűvölő karakterekkel teli világban. Ismerd meg az örömteli Szabadság-szigetek, a ragyogó Óraműváros, és a baljós Ösvények egyedi művészeti stílusát.

Élvezd a változatos zenei kompozíciókat
A zene a Figment szerves része. Fedezz fel egy ritmusos környezetet, amelyben trombitafák, zongoraházak, és daloló ellenfelek várnak, és fedezd fel, hogyan befolyásolják cselekedeteid ezt a muzikális univerzumot, és dinamikus zenéjét.

Harcolj szemtől szembe a rémálmaiddal
Indulj egy érzelemdús utazásra, hogy szembenézz az általános, emberi félelmekkel, és segíts Dusty-nak abban, hogy ismét megbékítse az elmét. Győzd le a Rémálmokat azáltal, hogy mocskos trükkjeiket előnyödre fordítod.

Küzdj ésszel és erővel
A Figment a játékosok minden típusa számára tartogat izgalmas kihívásokat. Sújts le kardoddal ügyesen az ellenségekre, tornáztasd meg az agyadat, hogy megoldjad a rejtvényeket, és kombináld a kettőt az epikus, zenei bossharcokban.

 

 

 

© 2017 Bedtime Digital Games ApS. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére